www.sudzibas.lv Ravlat uzkopšanas firma Ja jums patīk naudu pelnīt priekš citiem, tad šī firma ir jums

AtrisinātaRavlat uzkopšanas firma - Ja jums patīk naudu pelnīt priekš citiem, tad šī firma ir jums

Neejiet strādāt uz uzkopšanas firmu Rav Lat. Protams labi ka ir darbs, bet par to samaksa nieka kapeikas. Esi nostrādājis vairākas stundas vaigu sviedros, pat paldies tev neviens nepateiks un kad pienāk algas diena tad vilcinās samaksāt tos pašus nieka santīmus. Ne nu ja jums patīk naudu pelnīt priekš citiem tad šī firma ir jums piemērota.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 31.07.2017

Uzņēmuma Ravlat pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

Komentāri (20)

J Jānis 26.11.2009

Labdien! Diemžēl mūsdienās sanāk tā, ka jebkurš var uzrakstīt jebkādu komentāru par jebko. Persona ar vārdu Pēteris Silnieks nav strādājusi RavLat'ā. Jebkuru interesentu, lūdzu, sazināties pa tiešo ar RavLat darbiniekiem. Kontaktinformācija ir pieejama mūsu mājas lapā - www.ravlat.lv .

P Pēteris 29.11.2009

Jūs pat neatceraties kas strādājis jūsu firma, jo tur ir gājuši tik daudz strādnieki cauri, ka pat jūs nevar saskaitīt. Tur strādnieki mainās ik mēnesi. Un nav jau nekāds brīnums, ka nevarat atcerēties ka neesmu strādājis, jo es pie jums strādāju bez līguma. Un droši vien, ka vēl jo projām tur cilvēki strādā bez līgumiem un netiek samaksāta visa aplokšņu alga ko ir vienojušies mutiski ar darba devēju. Šie cilvēki nemāk turēt solījumus.

M Martinsons 21.02.2010

Pats esmu saja uznemuma stradajis un Pilnigu piekritu autora teiktajam!Pieredze ar so uznemumu ir bediga!Vienmer sakas problemas kad jasak maksat algas!

M Meitene 18.05.2010

arī es reiz strādāju šajā firmā, bet aizgāju ne jau tāpēc, ka nemaksāja, bet tāpēc, ka grūts darbs, ne priekš visiem.

R Raimonds 18.12.2010

Shii firma darbinieku "apeed" paleenaam, jo ilgaak straadaa jo sliktaaka atieksme un beigaas liekaas ka straadaa par vergu, ar algu parasti tiek nosegtas firmas probleemas, uznjeemums ne par ko neatbild, noteikumus izdomaa taa lai atbildiiba buutu jauznjemaas tikai darbiniekam, nezinu kaa tagad ir bet pirms 2 gadiem 200h nedeeljaa tas bija normaali, tik pat normaali bija straadaat 20-30h no vietas, firmas eetikas un lojalitaates liimenis utt ir veel zemaaks nekaa tiikla veida uznjeemumiem un par tiem 500ls kurus es neesmu aizmirsis-un tieshi taadu summu es uzskatu ka vinji ir paraadaa man.Un nevajag staastiit man visaadas debiiliibas par kaut kaadaam pazaudeetaam lietaam, kuras ir/nav bijushas, parstraadaataam stundaam utml.P.s ja ir probleemas ar pasuutiitaaju un pashi sasola no savas puses nez ko lai tik dabuutu objektus, tad miinusus nevajadzeetu segt ar darbinieku algaam...
Paldies par uzmaniibu...
(tas bija iiss izklaasts par atrakcijaam shajaa firmaa)

G Guntis 27.12.2010

He. Es skatos, ka diezgan smagi šiem vīriem iet ar uzņēmuma vadīšana. Nejauši skatot sludinājumus ievēroju, ka šī jaukā firma ir nedaudz mainījusi nosaukumu. Laikam viņiem ir kādas problēmas. Esmu strādājis šajā firmā un pilnībā piekrītu Raimonda teiktajam. Ja aiziesiet strādāt uz šo firmu, Jūs noteikti būsiet savu laiku iztērējuši. Tādēļ turaties no šis firmas pa gabalu.

I iksis 19.01.2011

Viņi pat pat būvtehnikas nomu nevar laicīgi samaksāt 50 Ls, cik zinu, ne tikai darbiniekiem nemaksā. Ir arī tads RavLat group, no tiem arī jāuzmanās. Gan jau ar šo stūrēs pa to pašu vagu!
Uzmanās sadarbojoties ar šiem uzņēmumiem.

R remus 19.01.2011

Gatis Latkovskis ir abās firmās pie stūres, vienu nolaida uz grunti un piecakarēja cilvēkus, ieskaitot mani, ar RAVLAT GROUP būs tas pats. Uzmanās no Gata Latkovska!!!

R Raibais 29.01.2011

Ha!Iepriekšējie komenti piemin tikai vienu vadītāju kaut gan ir vel viena persona no kura ir jāuzmanās UZMANĪBU UZMANĪBU UZMANĪBUI!!! Nesaistaties arī ar DZINTARU RĀVIČU Abi labi!!!
Cik saprotu čaļi nesastrādājās!!!

K Kaspars 03.02.2011

Stradaju saja firma kadi gadi 2 atpakal tas pats strada dienam un naktim naudas nav un lidz sai dienai nav izmaksata prieksnieks ar begsanu beg prom ka ierauga kad brauc pie vinja nekas gan es tevi nokersu kada vieta un tad no sirds parunasim cik cilveku uzmetis esi!!!

Z Zinaida 03.02.2011

A belim negram dengi vredno polu4atj!Skazite spasibo 4to rabotu dali.

M mammadaba 07.02.2011

Es vienu nesaprotu priekš kam šādi starpnieki vispār vajadzīgi, sava veida iedzīvošanās.
Uzskatu ka normāla apkopēja ir spējīga pati atbildēt par savu darbu, piedevām saņemt savu algu par godīgi padarītu darbu, nevis vēl uzturēt kaut kādus darbiniekus, jo lielākā daļa kā zināms aiziet šai firmai, kur protams izpildītājam atlec minimums.Vienkārši neiet strādāt šais firmās un viss.

P Piechakareetais 08.02.2011

Pilnīgi nekādā gadījumā neeiet uz turieni strādāt - naudu neviens nemaksā un cik esmu dzirdējis, viņiem jau tagad ir problēmas ar darbinieku atrašanu, jo nesaprot tik elementāru lietu, ka piečakarētie cilvēki nodod informāciju tālāk un tā tā ķēdīte turpinās!

NETĒRĒJIET LAIKU UN NEBOJĀJIET NERVUS AR ŠITO IESTĀDI!!!

N Neveelosatklaat 20.06.2011

Sveiki, ari es esmu stradajis shaja uznemuma, un pilniba piekritu Raimondam un Peterim, un personigi vinjus pazistu, ka stradnieki vinji ir loti labi, pat kad bija jastrada uz sala aaraa, dienaam un naktim, un pec ta visa uzreiz braukt uz citu objektu un atkal rukat ka zirgam, visi vel kautcik turejas, bet kad sakas problemas ar naudam, tas vairs bija neiespejami pastradat. Nevareja sazvanit ne Gati, ne Dzintaru, ne Jaani (projektu vaditajs). Shini firma tiktiesham cilveki nak un iet prom katru nedelju, vinjiem nav neviens ilgi nostradajis darbinieks!!! iznemot taas vecaas tantinjas kuras dara ikdienas uzkopshanu veikalos, oficiaali iekartoties vinji jums nelauj, saakuma saka ka dziiz buus, driiz vis buus, bet taa tas laiks novelkas, tu sac aizmirst no milziga nostradato stundu daudzuma, un beigas tev pasaka ka kautkas ir slikti izdariits, vai kautkas jaapartaisa!!! Neviens no vaditajiem vai valdes priekshsedetajiem neprot normali organizeet darbu, vinji sagrabj peec iespejas vairak objektus, un pec tam raud darbiniekiem ka loti daudz darba, ir jastrada, un beigas tev vairs nav kur liekties, vainu strada, vai ej prom neko nedabujis! Cik reiz ir bijis tak ka atbrauc uz objektu, pavada tur 3-4 stundas gaidot kameer kads atbrauks, beigas kada vaditaja vai Gata un Dzintara kludas delj tev nebija jabrauc uz shito, bet celju, eedienu, vai laiku tev neviens neapmaksaa, itkaa tu buutu pats vainiigs. Ja ir kaadi jautaajumi vai iebildumi, rakstat uz epastu [slēpt]@inbox.lv, varu pastaastiit vel loti loti daudz ko citu!!!

G Gatis Latkovskis 30.06.2011

Nekur nēesmu pazudis un esmu sazvanāms! Ja radušās neskaidrības droši zvaniet uz m.29218804 Gatim.

A Anatolijs 05.07.2011

"ProReal" Meklē darbiniekus :)) Plaša prfila speciālisti kādi ir uzņēmuma vadītāji vienmēr smieklus izraisa. Lai veicas, bet pagaidām izskatās ka nekur tā isti neiet.

L Labaa 23.05.2016

Te varētu būt plaša diskusija,blēdis,krāpnieks,pilnībā piekrītu visam augstāk minētajam!Ceru,ka Dievs viņu sodīs!

L [email protected] 10.12.2016

man bija ts pats solija minimalo algu bet sanemu kapeikas un man vel jabrauka bija visa alga celam

L Laine Rutka 22.09.2017

Milie cilveki ja jums ir darga sava veseliba un gimene tad neejiet stradat uz ravlat group.Speka nebus ne prieks sevis ne priieks gimenes.Kamer jus stradasit viss bus labi bet nedod Dievs bus jaaiziet uz slimibas lapas. Tad prieksniecibas attiekksme mainas un ne jau uz to labo pusi.. viss ir tikai attieksmes jautajums. Ja prieksniecibai ir nosplauties uz saviem stradniekiem tad protams ka stradnieks sak justies ka vergs. Nav jau vairs vergu laiki bet izradas ka ari sajos laikos var justies ka veergs. Ka taja dziesma. Viss nak un aiziet taluma un sakas viss no gala...

T Toby Toby 17.11.2017

Loti atvainojos visai Ravlat Group komandai par uzrakstito komentaru.Tas nav nopietni un rakstits bija aizvainojuma.Laine Rutka.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes