www.sudzibas.lv SIA "OKTĀVS" Ēdnīca Darba likuma neievērošana

SIA "OKTĀVS" Ēdnīca - Darba likuma neievērošana

Iesakām neveidot darba attiecības ar SIA "OKTĀVS" (Ēdnīca Dārzciema ielā 86) darba dēvēju IVETU GRIĶI, jo viņa neievēro Darba likumu :
1. Aizkavē darba algu;
2. Darbs ir 10.stundas bez pusdienas pārtraukuma katru darbdienu;
3. Par pārstrādātam stundām nemaksā naudu (apmēram 50 stundas mēnesī ir pārstrāde);
4. Darbnespējas lapas neapmaksā un par dienām, kad tu biji slims, ņem nost naudu no algas;
5. Atvaļinājuma naudu maksā daļēji divu mēnešu laikā pēc atvaļinājuma;
6. Slēpj no darbiniekiem, ka SIA "OKTĀVS" ir mikrouzņēmums;
7. Šajā firmā visu laiku mainās darbinieki un darbiniekus, kuri iet projām no viņas, viņa apmelo internetā
(zem lietotājvārda "Putraims";
8. IVETA GRIĶE tika administratīvi sodīta no Valsts Darba inspekcijas, Valsts Ieņēmuma dienesta un Pārtikas un Veterinārā dienesta par pārkāpumiem.

D

Komentāri (3)

I infa 15.06.2014

Tiešām, SIA "OKTĀVS" ir kā purvā, ja tur tiki, bez problēmas no turienes aiziet nevar!!! Tur ir kā verdzībā!!!
Man arī bija tāda "laime" pastrādāt ēdnīcā SIA "OKTĀVS". Kad atnācu uz pārrunām, teica ka darba laiks ir no 7 līdz 16, bet patiesībā jāsāk strādāt 6 no rīta un tikai ap 17 var iet uz mājām, bez pusdienas pārtraukuma un darba pienākumus ir daudz vairāk, neka teica. Algu arī solīja daudz vairāk, bet patiesībā tur ir minimālka. Un ka vēlāk izrādījās, visiem darbiniekiem tika aizliegts teikt man gan par algu, gan par to, ka tas ir mikrouzņēmums un par darba dēvēja attieksmi. Arī darba līgumu Iveta Griķe negribēja dod man uz rokām, un kad es teicu, ka vairāk nestrādāšu, viņa negribēja mani atlaist no darba, draudēja.
Vēlreiz teikšu, ka SIA "OKTĀVS" ir ka verdzībā, jāskrien no turienes!!!
Neiesaku nevienam tur strādāt!

I Ir ta 12.12.2014

Директор SIA "Oktāvs" Iveta Griķe и НЕКОМПЕТЕНТНЫЙ БУХГАЛТЕР этой фирмы сами создают себе проблемы наивысшего уровня, будучи неоднократно оштрафованы государственными инстанциями, в результате не соблюдения законов. А свою же вину они пытаются сваливать на работников предприятия.

Iveta Griķe совершенно НЕАДЕКВАТНАЯ ПЕРСОНА! так как продолжает преследовать своих бывших работников, которые ушли от неё больше года назад. Клевещет на них в интернете и пишет всякую ересь, также пытается названивать на их новое место работы, чтобы наговорить гадостей (нормальные люди, конечно, её бред слушать не станут).
Этими поступками она только доказывает свою вину перед работниками.

Были случаи, когда Griķe даже предлагала поработать у неё бесплатно! Её наглости нет предела! Неудивительно, что там текучка кадров. SIA "Oktāvs"- настоящая ШАРАШКИНА КОНТОРА!

1 16 Lo 24.04.2017

Šājā uzņēmumā līdz šīm bridīm darbinieki mainas un mainas, tur ir milzīga "tekučka kadrov". Visu laiku portālos stāv sludinājums, kā meklē darbiniekus, bet neviens tur negrib strādāt ar tādu attieksmi pret darbiniekiem!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes