SIA "Muižniece" - Melnais saraksts

Biju pieteikusi vietu braucienam Rēzekne- Rīga 26.12.2010., plāni mainījās, laicīgi piezvanīju, attiecu un atvainojos par radušos situāciju. Kad nākamreiz zvanīju pieteikt vietu uz Rīgu uz 31.12.2010. man atbideja, ka varot pieteikt tikai taja diena, nodomaju- nu labi, ka ne ka svētku diena. Šodien zvanu, lai rezervetu vietu braucienam Rīga- Rēzekne sestdienas rītam, man operatore atbild, lai zvanu sestdien rita, jo tagad vietu nav. Nodomāju, dīvaini, pat laiku nepajautāja. Tad piezvanīju no darba telefona, atradas vieta... Interesanti... Zvanu no sava telefona, jautāju, kāpēc citi pasažieri vietas var pieteikt 2 dienas iepriekš, bet es nevaru. Tad ari sāka teikt, ka es esmu atcelusi braucienu, vārdu sakot, pie visa vainiga esmu es, operātorei bija viena runa- nekliedziet, pati vainīga, ka nekadu naudu neesmu iemaksājusi, līgums nekads ar nav noslegts. Saku, ka divus gadus regulāri braukāju ar viņiem un vienu reizi LAICĪGI!!! atcēlu, ši vēsā tonī- nu laikam vienas reizes pietika. Bet kronis visam bija pedejais teikums, saku, ja vajadziba spiedis, tad varu no 100 un 1 telefona piezvanit un norezervet biļeti, atbilde saņēmu- Ceru, ka Jūs to nedarīsiet... Nu spīdoša attieksme pret klientiem, "šaraškina kantora" zeļ un plaukst! Savādāk šo iestādi nevaru nosaukt, jo neveina sevi cienoša firma šadi pret klientiem neizturas!

J

Komentāri (6)

N Neķītrais Priesteris 13.01.2011

Āmen.

R Rēzekniete 13.01.2011

Es arī biju šokā par to viņu izgudroto melno sarakstu, būtu tikai cilvēcīgi, ja tajā reizē, kad atsaka, braucienu pabrīdinātu, ka vairāk no konkrētā numura rezervācijas nepieņem!

L Linda 13.01.2011

taa muizniece aijka ir galigi sajukusi praataa, vai nojaata galiigi:)))

S Santa 14.01.2011

Ir gadījies ka grūti sazvanīt, ir gadījies ka rezerv
eju vietu bet kad pazvana, pajautā vai brauksu, saku ka nē, bet rezervēt es tāpat varu :D un ar viņiem turpināšu braukāties. man patīk.

ko tad gaidīji, ka tev sarkano paklāju klās? viņiem klintu pietiek, betutu pati vainīga ka atcēli baucienu. izmanto vilcienu vai autobusu. :)

M Mihails 14.01.2011

не слышал не о каком черном списке! как-то записался но планы изменились и отказался! через 2 дня позвонил с того же номера и всё в порядке

I I 23.04.2014

To šmaucēju kantori jau sen vajadzēja aizslēgt uz mūžīgiem laikiem, arī benzīnu viņi pērk no Pultera zemes.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes