www.sudzibas.lv SIA "Maredu" Neiesaku veikt saistības ar šīs firmas pārstāvjiem.

SIA "Maredu" - Neiesaku veikt saistības ar šīs firmas pārstāvjiem.

Neiesaku ielaisties darījumos ar šo firmu / tās pārstāvjiem.
Pieteica man izgatavot web lapu, pēc lapas izgataves vairākas dienas čakarēja man galvu ar naudas samaksu, kas beigās beidzās ar pilnīgu ignoranci un manis iztērētu laiku pie lapas izstrādes. Persona kas pasūtīja lapu zem šīs firmas vārda - Emīls Kalniņš - brīdinu visus web izstrādātājus ja šis cilvēks jums prasa izgatavot mājaslapu sakiet lai maksā jums naudu uz priekšu un netaisiet neko līdz nav veikti pirmie maksājumi, savādāk tiksiet apčakarēti un veltīgi notērēsiet savu laiku.

Komentāri (3)

P p_mara 02.09.2014

SIA Maredu nav nekāda sakara ar personu Emīls Kalniņš. Apmelojošs komentārs.

W webdesignerlv 02.09.2014

Šī sūdzība ir nepatiesa, lūgums neņemt to vērā! Persona kas to darīja izmantoja svešus datus krāpnieciskos nolūkos, šīs firmas (Sia 'Maredu') pārstāvjiem un tekstā nosauktajai personai "Emīls Kalniņš" nav nekādas saistības ar izveidojušos situāciju un tās rezultātu.

M maredu 16.12.2014

Par mums:
http://www.laukos.lv/

Ar cieņu, SIA Maredu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes