www.sudzibas.lv SIA "JPV nami" Nemāk komunicēt un nerisina problēmas.

SIA "JPV nami" - Nemāk komunicēt un nerisina problēmas.

Apsaimniekotājs kurš nemāk risināt ielaistas problēmas,nevēlas nokārtot lietas likumiskā kārtībā.Valdes loceklis Aigars Brivna=noob.

V

Komentāri (3)

C caplins 23.07.2014

Apsaimniekotājs, Aigars Brivna, nesniedz regulārās un pārskatāmās atskaites par apsaimniekošanas maksas izlietojumu un uzkrājumiem. Ar dzīvokļu īpašniekiem netiek apstiprinātas tāmes par kārtējo un kapitālo remontu, saskaņā ar Latvijas būvnormatīviem. Kur paliek apsaimniekošanas līdzekļi ??????? Tas bardaks turpinās vairākus gadus !!!

C caplins 09.06.2015

Mājai ir vajadzīgs kas saprot no būvniecības un remontiem no iedzīvotāju puses, kopsapulces īsti nenotiek (kopbļaušana), šādu situāciju izmanto blēdīgais apsaimniekotājs - pakalpojumu sniedzējs, kurš demagoģiski aizbildinās, ka pie visa vainīgs šis dzīvokļu īpašnieku kopums. Tas noved pie tā, ka visiem mājas iedzīvotājiem viss ir vienalga, viss pie kājas.
Apsaimniekotājs turpina uzdarboties - neatbild uz iesniegtājiem iesniegumiem, ierosinājumiem, grāmatvedība paslēpta pagrīdē, ar dzīvokļu īpašniekiem netiek apstiprinātas tāmes par kārtējo un kapitālo remontu, netiek sniegta detalizēta informācija par apsaimniekošanas līdzekļu izlietojumu, naudas uzkrājumiem, dzīv. īpašniekiem jābūt lietas kursā par mājas remontiem (tekošiem), sākot no 1 EUR un tā tālāk !!!
Kantorī uz durvīm - pieņemšanas laiks divreiz nedēļā - pats nekad nav sastopams - ir daudz jautājumu, pretenziju apsaimniekošanas jautājumos.

C caplins 03.07.2015

Namu apsaimniekotājs Aigars Brivna ir atbildīgs par savu apsaimniekojamo namu stāvokli un nekādas atrunas nenoņem atbildību. Tāpēc jau arī ir ēku apsaimniekotājs, kuru būtiski mājas iedzīvotājiem uzspieda ar varu, lai apzinātu savā aprūpē esošo ēku stāvokli!!!
Lielāka daļa māju dzīvokļu īpašnieki/īrnieki ir neziņa - kādu darbību jāveic mājas apsaimniekotājam, un vispār līdz šim - ir neziņā - kas tā ir - mājas apsaimniekošana ?????? Dzīvokļu īpašnieku kopsapulces nenotiek, informācijas no apsaimniekotāja arī nekādas.
Ar vairākiem dzīv. īpašniekiem netiek noslēgti savstarpēji apsaimniekošanas līgumi, kurus kopsapulcē vajadzēja izstrādāt, arī mājas apsaimniekošanas maksa netiek izstrādāta, ar jāizstrādā pārvaldīšanas pakalpojumus - finanšu uzskaites, juridiskie pakalpojumi, lietvedības nodrošināšana, vai tiks izveidots fonds neparedzētājiem rem.darbiem, uzkrājuma fonda veidošanu, darbinieku algām, kā arī apsaimniekotāja noteiktais dzīv.īpašnieku kopsapulcē - atalgojums, kopsapulcei jābūt PROTOKOLAM un dzīvojamās mājas DZĪVOKĻU ĪPAŠNIEKU SARAKSTAM !!! Tikai Mājas dzīv.īpašnieki pārvaldīšanas līgumu slēdz saskaņā ar dzīvokļu īpašnieku kopsapulces lēmumu ar pakalpojumu sniedzējiem arī uz protokola pamata. Katrai MĀJAI - jābūt MĀJAS GRĀMATAI !!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes