Haiku Eko Baltija - Vecas smaržas

Neiesaku pirkt smaržas www.haiku.lv, kas pieder SIA Haiku Eko Baltija (reģistrācija 40103594687). Veikala vadītāja Linda Piļipiva iestāsta, ka dos iespaidīgas atlaides un ka viss ir 100% oriģināls. Kad prasu, vai tiešām oriģināls var maksāt tik lēti, viņa saka, ka atlaidi dod, jo nesit ārā čeku, lai nemaksātu PVN. Tā nu nopirku vairākas smaržas, bet beigās izrādās, ka tie ir lēti Turku viltojumi. Aromāts nav noturīgs un preci samainīt nav iespējams, jo nav jau izsists čeks. Arī zīmuļdezodorants drūp un ir vecs kā pasaule. Lūdzu uzmanies no smaržu pirkšanas Haiku.lv un no Lindas Piļipivas. Liela vilšanās!

Komentāri (1)

H haiku.lv 31.07.2015

Atbild HAIKU.LV
Paldies par labajiem vārdiem. Varam Jūs informēt, ka papētot sūdzību vēsturi, pēc datumiem, atradām interesantu sakritību…-)) visas sūdzības ir parādījušās uzreiz pēc tam, kad uzņēmums 2015. gada martā vērsās Policijā par Jura Pāna kā biedrības AD BALSTS vadītāja, liela apjoma preču piesavināšanos (parfimērija) no mūsu biroja telpām…. tika ierosinata krimināllieta, šobrīd lieta ir nodota prokuratūrā un ļoti ticam, ka viņu beidzot notiesās…. Žēl, ka mēs esam vieni no vienīgajiem, kas ziedojot savu brīvo laiku - kopsummā ap 10 darba stundām pavadījām Policijā, iesniegumus rakstot, atbildot uz jautājumiem utt.
Mums ir pamats uzskatīt, ka visus komentārus ir rakstījusi viena un tā pati persona, pēc stila, tikai Juris Pāns zināja, Lindas Pilipivas darba amatu, tikai viņš - nepareizi izrunāja viņas uzvārdu…, un BSMG profils tika izveidots pēc Jura Pāna strīda ar Peintbola kompāniju…., kur domāju, ka uzņēmumam ir reāla taisnība….. Strādājam jau 15 gadus, tikai un vienīgi ar oriģinālām precēm, visus jautājumus, tai skaitā domstarpibas tiek risinātas uz vietas…, mūsu pastāvīgie klienti to zina…. Par mīļo pircēju Lāsmu (Juris Pāns)….. tas pats stiliņš…, bet neko jaunu jau negaidījām…, mums Juris Pāns draudēja celt neslavu internetā, ja vērsīsimies policijā…..Bijām gatavi…..-)) 100% sekos sūdzības no malu malām, vīrieši, sievietes…(interesanti, ka nav nevienas sūdzības krievu valodā…, jo mums ir liels īpatsvars krievvalodīgo klientu, laikam Juris Pāns neraksta krieviski…-) Mūsu rīcībā ir sms un epasti no Jura Pāna, ka [paņemtās preces ir viltojums (nu gluži kā sūdzībās), ka gatavs samaksāt 30% no nozagtās preces, lai parakstam, ka nekādu pretenziju mums nebūšot….
P.S. mēs esam piesaistījuši partneri, kurš nodarbojas ar Jura Pāna lietu, vāc informāciju par visiem gadījumiem, kuros viņš figurē, kā krāpnieks…Protams, ka pa vienai lietai iesniedzot policijā - svars nebūs liels, bet, ja esat gatavi ziedot mazliet savu brīvo laiku un lietu novest līdz galam - dodiet ziņu Juris 29231303. Uzskatam, ka tautai jāzina savi varoņi…-)) Atvainjamies, ja nekomentēsim turpmākās sūdzības…, par visiem jautājumiem informējiet mūs uz uzņēmumu rekvizītiem, un klienti jau zina, ka to darām ar prieku…-)) … jaukas brīvdienas vēlot Jūsu HAIKU.LV

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes