SIA "FO 410" - apčakarē

Gribēju informēt visus kas meklē informāciju par šo firmu "FO410". Pats pastrādaju nepilnu mēnesi, no sākuma solija 20-30ls dienā, bet kaa pienāca algas diena(ik pa 2ned), šefs tieca ka, nekad nēsot teicis ka 20-30ls, bet gan esot TĀME. 400ls uz 3cilvēkiem, itkā nav slikti, bet visus darbus ievelk, tehniku nesūta..1ned darbs pārvērtās 3ned darbā un maksāt vairs negrib, kā objekts iet uz galu, saka ka pašreiz nēsam vajadzīgi, naudu esot itkā samaksājusi 80Ls katram, avansos lai būtu ko ēst un izdzīvot..
Vienkārši pieredze strādajot ar šo firmu bij bēdiga, šefs pats nekā nejēdz, izdari 1darbu, tad viņš izdomā ka vajadzēja savādāk, un pārstrādā 10x un naudu nemaksā.

J

Komentāri (3)

E elgar 14.10.2013

Pilnīgi piekrītu, un atsauce par šo firmu ir pilnīgi objektīva. Mums arī katram izmaksāja pa 80 Ls katram avansos. Materiāls kavējās - pamatojums nav naudas. Beigās mums iesp;ejams neko nesamaksās, jo viss darbs ir veikts mepareizi. Neisaku iesaistīties ar šo firmu.

A Andrejs 9 11.03.2014

Es sadarbojos kā apakšuzņēmējs, viss bija labi. Darbu paveicām laikā un saņēmām visu kā līgumā. Ja prot darbu un spēj izpildīt uzdotos darbus, tad maksā nekavējoties. Tā kā varu teikt, ka ja kvalitatīvi izpilda darbu, tad saņem kā vienojušies.
Kas negrib strādāt, tiem jau visādas problēmas...

M MareksS 22.04.2014

Neiesaku sadarboties ar šo firmu. Darbus neprot un negrib izpildīt. No darba attiecībām netiek darbinieks atbrīvots, jau pēc vairākiem iesniegumiem. Algu neizmaksā arī par padarīto darbu. J.D. daudz sola, bet nekas netiek pildīts. Daļa strādnieku arī tiek pieņemti tādi, kas ar celtniecību ir uz JŪS.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes