SIA "EiroVest" - Nekad!!!

Cilveki NEKAD!!! neejat stradat uz SIA Eirovest!!!
Firmas ipasniece pret saviem darbiniekiem neizturas ka pret cilvekiem, vinja vinjus neparko neuzskata. Vinja sola maksat algu, bet pati nemaksa. Izsuta katru reizi pa 30 ls un viss un ta vinjai krajas un krajas paradi, vinja visiem ir parada. Tapec, ka musu nopelnito naudu vinja nevis izmaksa mums, bet savac sev-no kurienes tad vinjai ir tik daudz maju un dzivoklu un zemes gabalu!!
Vinjai ir vienalga, ka kadam nav ar ko smakst par dzivokli un nav naudas ko paest un kad vinjai saka, ka vajag naudu, vinja atbild tikai vienu, KA NAV NAUDAS!!!
Kolektivs ir ljoti labs, bet prieksniece Drausmiga!!!
Apruna visus aiz acim un saka, bet tu vinjam tikai nesaki-pieiet pie otra un saka tiewi to pawu!!!

S

Komentāri (10)

S SIA EiroVest 24.03.2009

Izlasīju šo rakstu, pilnīgi nepiekrītu visam kas ir rakstīts.Domāju, ka to uzrakstīja bijušie atlastie darbinieki, kas tagad nevar sev atrast darbu.
Vēlu bijušajiem darbiniekiem būt godīgākiem un saprast, ka viņi bija atlaisti tāpēc, ka nemāk strādāt, sliņķi un tieši krīzes apstākļos šādi cilvēki pirmie, kas paliek bez darba!

A Andris1999 28.02.2023

kāpēc jūs domājat ka viņi nevar atrast darbu, tātad ir pamats uzskatīt ka melojat. Nav cilvēku kas neprot strādāt ir cilvēki kas neprot apmācīt un atlaist vajadzētu to kas neprot iemācīt, jūs taču bērnam iemāciet rakstīt tad kur ir problēma . Problēma ir tāda ka kartelis ir liels un to vajag papētīt dziļāk kas stāv VID gan VDI un kādas ir amatpersonas šajā lielajā portfelī kur viss notiek kā 90 gadu stilā.

P ppprrr 25.03.2009

Ludzu iznemiet ara so rakstu!!

A Andris1999 28.02.2023

Mūs ieinteresēja šis Kartelis ko papētīsim dziļāk personas tajā, Nekā personīga jā nav pamata krāpniecībai tad nav pamata uztraukties. Bet papētot šo Eirovest atklājas jau ka šeit VID UN VDI darbinieki iesaistīti un Juristi advokāti Pašvaldību personas un Deputāti tāpēc ir interese kas neatkarīgām institūcijām ir kopīgs ar VID UN VDI kas ir Valsts institūcija. Ja nav pamata nav pamata uztraukumam un nav vien viena persona sudzējusies par jūsu lielo korumpētības modeli.

P ppprrr 26.03.2009

Sia "EiroVest"
un ievietosanas datums ir -13.02.2009

C Cilvēks 31.03.2009

Sintija! (vai kā Jūs sauc)
Pirmkārt, pirms mest akmeni citā - apskataties pati uz sevim! Vai Jūs pati esat bez grēka?
Otrkārt, vajag vienmēr skatīties nākotnē un dzīvot šodienā un ar domām par rītdienu. No pagātnes nakotnē der paņemt līdzi tikai pozitīvas atmiņas un "mācības no kļūdām"!
Treškārt, - iemācaties piedot!
Lai veicas visiem bijušajiem un esošajiem "EiroVest" darbiniekiem, kā arī pašam uzņēmumam! :)

P ppprrr 17.10.2009

:D:D:D:D

J Justīcija 31.07.2015

Kā naglai uz galvas!
Īpašniece ir Marina Ķere.
Ja iegūglēji šo pirms darba attiecību uzsākšanas, padomā 2x un mācies no citu kļūdām.

A Andris1999 28.02.2023

Tur ir Kartelis ne tikai viena persona bet daudz 90 gadiem roku roku mazgā , tajā arī ir Valsts darbinieki un šī tēma uzrunā kas viņiem visiem ir kopīgs lai veidotu čupošanos.

A Andris1999 28.02.2023

Lielākais korupmētais kartelis Latvijas vēsturē , iesaku papētīt, Maija Pastare, Juriskosultante, no vecajiem labiem 90 gadiem proti ir gan Valsts ieņēmuma dienesta draudzībā, kā arī Valsts darba inspekcijas draugu lokā, šeit ir tāds kartelis kad tik turas, apiet likumus , apmazgā finanšu līdzekļus un tas viss notiek barojoties no vienas siles, sagrozīs faktus un sniedz ārštata pakalpojumus tāpēc šai kundzei neko nevar izdarīt viņa domā ka var visu, paziņas ministrijā Valsts ieņēmuma dienestā, Valsts darba inspekcijā, tapēc šis Kartelis nekad nepazudīs kamer viņu neapcietinās. Mūs ieinteresēja ši persona kā viņa smuki apiet likumus un smuki skaisti nedeklerē ieņēmumus un apgroza skaidru naudu. Gudra bez gala .

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes