Econom Taxi - Piešmauca

Labdien!
Šodien izlēmu pamēģināt Jūsu pakalpojumu un diemžēl esmu vīlusies. Jūsu kompānija atsūtija taksometru, kas kā izrādijās/noskaidrojās (pa ceļam) nemaz neesot "Econom taxi" un viņam nemaz neesot "Econom taxi" tarifi, kā rezultātā brauciens bija stipri dārgāks. Diemžēl dispečeru dienests arī neko sakarīgu paskaidrot nespēja, tik atbildēja ka jāzvana darba dienā. Varbūt tomēr šeit saņemšu atbildi par to kāpēc varēja izveidoties šāda situācija!?

K

Komentāri (3)

P Pecinja22 20.10.2014

Arī mani šodien piešmauca Econom taxi. Iepriekšējā dienā biju rezervējusi taksi uz noteiktu laiku. Tieši tajā laikā piezvanīja dispečere un pateica, ka diemžēl taksis nebūs, pārāk daudz izsaukumu! Tā nu man ar diviem maziem bērniem bija jāskrien ar kājām pie ārsta, kad ārā riktīgi gāž lietus! :(

L LEISY 08.12.2014

man atkal likas ka tas skaititajs ta interesanti skaita, tad lenāk tad atkal atrak, un kaut ka parak daudz beigas samaksat neka parasti izmantojot šo taxi pakalpojumus.

A ASu 01.04.2015

Sakot ar 01.04.15 tarifi ir mainīti. Bet galu gala iznāk tikai pat 1 EUR (iekapšana) vairāk!!! Nu tas nekas, jo automašīnas viņiem ir ļoti labas. Un serviss pilnība apmierina.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes