www.sudzibas.lv Banimi Sia Apkalpošana un kvalitāte

Banimi Sia - Apkalpošana un kvalitāte

Apkalpošana šajā stendā ir VIENKĀRŠI drausmīga. Pārdevējas ir ļoti nezinošas. Nepārzin savu sortimentu. Biju vairākas reizes un viena no pārdevējām ir ļoti uzmācīga. Jautājot konkrētu maku ir gatava pārdot visu tikai ne to ko vajag. Kvalitāte makiem neatbilst cenām. Saka ka ir brenda maki, bet vienā Pierre Cardin makā "birka" "MADE IN CHINA". Nešaubītos ja arī pārējos tā saucamajos "brenda" makos būtu tas pats un tur viņu ir daudz.

Komentāri (1)

K Kate111 04.10.2015

Pilnīgi nepiekrītu teiktajam. Strādāju netālu no plazas, tāpēc vairākas reizes biju pie stenda, jau agrāk biju iegādajusies tur maku un viss ok, pilnīgi apmierināta. Nesen arī nopirku tur maku draugam un mammai. Un runājot par made in china, tad jau paskaties tajā oriģinālajā pierre cardin veikalā, kur ir ražotas preces. Visur būs ķīna vai vjetnama vai vēl kaut kas. Arī apkalpošana ir laba, cik reizes biju, vienmēr laipni sasveicinās un palīdz piemeklēt piemēroto.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes