www.sudzibas.lv SIA "AUTO CLUB" Nekvalitatīvs remonts, rupjšs un nekaunīgs personāls!

SIA "AUTO CLUB" - Nekvalitatīvs remonts, rupjšs un nekaunīgs personāls!

Vēlos pastāstīt par SIA "AUTO CLUB" autoservisa darbību. Pirmkārt, tur strādā ārkārtīgi neprofesionāls un nekaunīgs personāls un par remontu plēš lielu naudu. Vispirms ar mani sarunāja, ka remonts izmaksās vienu naudas summu, savukārt dienas laikā summa izauga par 150 ls. Atbraucu ar vienu problēmu, bet pēc tā autoservisa darbinieku darba konstatēju, ka atklājās vel daži teiksim tā ne ļoti patīkami defekti. Darbi netiek saskaņoti, summas nepārtraukti mainās, turklāt tikai pieaug, nevis samazinās. Iedomājaties, man šajā servisā laboja bremzes, bet pēc mēneša, paldies Dievam, ne uz šosejas konstatēju, ka tās gandrīz nedarbojās. Bet kas varētu būt ar mani un ar apkārtējo sabiedrību, ja es būtu braucis ātrumā, piemēram, 70 km/ stundā un pēkšņi pāri ceļam būtu gājis kāds cilvēks, nevēlos pat iedomāties kas varētu notikt. Vispirms, esmu aizgājis uz šo autoservisu mierīgi parunāties, bet mani vienkārši izstuma ārā. Pēc tam uzrakstīju oficiālu papīru ar visiem faktiem, bet tie pat atteicās pieņemt un skaidri deva saprast, ka viņiem absolūti nerūp ne pašas firmas prestižs, ne arī tas, ka darbs tika padarīts nekvalitatīvi vai arī vispār nevar zināt kas tur tika un netika padarīts. Starp citu, mašīnu man atdeva tādā stāvoklī.... pat smieklīgi. Iedomājaties, meistari aizmirsta nostiprināt akumulātora stiprinājumu un ģenerātoru, vai tas vispār ir normāli!? Šāda attieksme liecina par to, ka cilvēki ne tikai nemāk strādāt, bet arī nevēlās mierīgi un cilvēciski risināt problēmas, kuras ir radušās viņu dēļ. Tādēļ visiem-visiem vēlu rūpīgi apdomāt pirms braukt taisīt savu mašīnu uz šo "prestižu" uzņēmumu. Tomēr mana un apkārtējo veselība man ir daudz svarīgāka, bet, ja vēlies, lai tev pa ceļam pārstātu darboties bremzes - tad uz priekšu. Interesē arī vai darbiniekiem vispār skolā mācīja ka jāuzvedās un jārunā ar cilvēkiem, un pats galvenais tā izturēties pret klientiem... Tas jau par traku!!!

T

Komentāri (4)

V Viktors-M 13.03.2012

Atbilde uz "Taisnīgs" apvainojumiem par autoservisa "AUTO CLUB" darbu. Esmu šī autoservisa meistars un vēlos pastāstīt, kā viss notika patiesībā!
Pirmo reizi a/m. tika pieņemta autoservisā 12.12.2011. a/m. tika atvesta pēc tam, kad nebija izgājusi TA dēļ bremzēm un palielinātas brīvkustibas lodbalstos. Pēc remonta a/m. izgāja TA bez problēmām. Pēc TA iziešanas A/m. īpašnieks atbrauca uz servisu un priecīgs pastāstīja ka apskate izieta un viss ir kārtībā.
Otro reizi a/m. atvilka uz servisu pēc mēneša, jo a/m. nevarēja ieslēgt nevienā ātrumā. Pasūtītājam uzreiz tika pateikts, ka precīzu remonta summu varēs pateikt vienīgi pēc pārnesumkārbas noņemšanas un defektācijas. Pēc defektācijas atklājās, ka a/m. nepieciešams nomainīt kārbas spilvenu, sajūga komplektu, ir ieplīsuši divi pusass putekļu sargi un parnesumkārbai nepieciešams remonts, jānomaina viens gūltnis un ātrumu pārslēgšanas mehānisms. Visas cenas tika saskaņotas ar pasūtītāju. Sūtot detaļas izrādījās ka parnesumkārbas detaļas ir jāsūta un jāgaida 14 darba dienas. Pasūtītājs tika sazvanīts un viņam piedāvāja lietotu pārnesumkārbu, kas sadārdzinās remontu par 150ls, to ka pasūtītajam zvanīja un cenu saskaņoja, dzirdēja vēl divi servisa meistari un servisa īpašnieks. Pasūtītājs atbildēja, ka divas nedēļas gaidīt nevar, jo mašīna vajadzīga darbam, piekrita likt lietoto kārbu.
Pēc remonta pasūtītājs saņēma a/m. neizvirzot nekādas pretenzijas. Pēc vairākām stundām pasūtītās atgriezās servisā, divu pavadoņu kompānijā, pie tam manāmā alkohola reibumā un sāka klaigāt, ka a/m. nav nostiprināts akumulators un gāzes iekārtas reduktors un ka šī mašīna nav tik vērta cik dārgs sanācis remonts. A/m. nekavējoties tika iedzīta servisā un defekti, 30 minūšu laikā tika novērsti.
Tātad, maziņš rezumē: Ja a/m. tika slikti sataisītas bremzes, tad kā tā izgāja TA, kādēļ par sliktu bremžu darbību pasūtītājs neko neteica ne pirms otra remonta, ne ari vēlāk, bet par to uzzinām www.sudzibas.lv?
Par to, ka viņi it kā tika izstumti āra no servisa: autoservisa remonta zona uzturēties nepiederošām personām ir kategoriski aizliegts, darba drošības apsvērumu dēļ, (sevišķi ņemot vērā to ka visai trīs vīrieši bija pamatīgā reibuma stāvoklī un agresīvi noskaņoti un visu laiku atkārtoja, ka remonts ir priekš šīs vecās mašīnas ir sanācis pa dārgu un ka viņi vēlās dabūt naudu atpakaļ), darbu servisā var vērot pa lielu un plaši pārskatāmu vitrīnu no pieņemamās telpas. Papildus pasūtītājam piedāvāju savu personīgo a/m, jo viņi paziņoja, ka 20-30 minūtes viņi nevar gaidit, kamēr defekti tiks novērsti, no kā viņi atteicās, bet paprasīja, lai aizvedu viņus uz darbu, ko ari izdarīju. Tā kā visi pārmetumi ir klaji meli!

Dannii Disaster 29.09.2012

Esmu bijusi shinii autoservisaa dazhas reizes, jo dziivoju blakus. Par darba kvalitaati suudzeeties nevaru, un arii attieksme laba, bet cenas gan nav iipashi izdeviigas.

Tagad lietoju citu autoservisu, kur viss krietni leetaaks, bet atrodas taalaak no maajaam.

P.S. Paldies, ka ziemaa *regulaari* paliidzeejaat iedarbinaat mashiinu!!

M ma6ula 02.09.2014

Es dzivoju blakus un jau otro reizi man nak sausmas par so vietu! Ludzu izdarit vienu, man uzreiz atrad vel kaut ko un labo to bez manas piekrisanas. Pec tam tikai atnes rekinu un katru reizi biede par to ka vel kaut kas sabruks un noteikti to visu vajadzetu labot pie vieniem!
Bija cita servisa un tur man pateica ka viss ir kartiba un nevajag neko labot papildus!! Zagli!

V [email protected] 12.03.2018
krāpšana,panema30e-diagnostīka auto elektronika,bet nemaz,nepieskaras taj.

Krāpšana,elektroniku uz vi.

V [email protected] 12.03.2018

Nekā,aizbraucu citā servisa.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes