www.sudzibas.lv Aura Pro Sia Nekvalitatīvs serviss

Aura Pro Sia - Nekvalitatīvs serviss

Iesaku uzmanīties un neizvēlēties kā servisu SIA Aura pro savas tehnikas labošanai. Nodevām uz labošanu Cata tvaika nosūcēju. Varējām jau protams neķēpāties, jo nosūcējam ~7 gadi, bet ņemot vērā, ka modelis patīk un ka savulaik par 350 LVL iegādāts, doma, bija, ja nu var sataisīt. Serviss piedāvāja apskatīt un pēc dažu dienu apskates teica, ka mierīgi varot salabot, solīja pēc nedēļas gatavu. Ņemot vērā, ka sākumā piedāvātais apmierināja, kā arī to, ka šis uzņēmums sevi reklamē kā tieši šīs firmas tehnikas garantijas un pēc garantijas servisu, domājām, ka jābūt zinošiem un ka problēmu nebūs. Pēc nedēļas teica, ka detaļu tomēr vajagot no ražotāja pasūtīt, ka pēc nedēļas būšot. Pēc 2 nedēļām teica, ka īstā nav atsūtīta, ka jāsūta vēlreiz. Vēl pēc 2 nedēļām, ka nevarot pasūtīt, jo no nākamās nedēļas rūpnīca uz mēnesi ejot atvaļinājumā (jautājums: kāpēc tad iepriekšējās 2 nedēļas nepasūtīja?). Turklāt tagad, saka, ka iepriekš nevis īstā nav atsūtīta, bet gan, ka tādus nosūcējus vairs neražojot, tāpēc detaļas rūpnīca uz vietas neglabā un tā nav ielikta pasūtījumā (cik zinu, mūsu uzņēmumu vienmēr piegādātājs informē, ja kaut kas no pasūtītā nav pieejams). Saka, ka detaļu kaut kad pasūtīšot, bet vairs nesaka, kad, jo nezinot, kad viņiem būs nākamais pasūtījums, jo katru dienu jau detaļas nesūtot. Sākumā skaidri noprasījām vai var sataisīt un cik ilgu laiku tas prasīs, ja būtu zinājuši, ka tas ir uz 3 un vairāk mēnešiem, nebūtu gaidījuši. turklāt, tagad jau neviens vairs nesaka, kad būs gatavs. Vēl visu laiku, kad zvanījām, viņi, sakot, ka remonts aizkavējies, uzbāzīgi piedāvāja citus nosūcējus it kā ar speciālām atlaidēm, kas rada jautājumus, vai viņu mērķis ir remonts, vai arī nopelnīt uz citas tehnikas pārdošanu.

K

Komentāri (1)

K kikag 28.08.2015

Neliels turpinājums stāstam par nosūcēju:

Pēc visas šīs epopejas, palūdzām mūsu nodoto tehniku atgriezt. Vīrs sazvanīja vienu citu servisu uz Melnsila ielas (darbojas jau tur kopš padomju laikiem), kas pateica, ka apskatīšoties, vai var sataisīt. Savācām nosūcēju no SIA "Aura pro". Taču, kad nogādājām Melnsila ielā, izrādījās, ka nosūcēja motoru un vēl dažas detaļas Aura pro darbinieki ir paturējuši, zvanījām un prasījām, lai atdod. Atvainojās un teica, ka netīšām. Nu var jau būt, bet baigi gan neticas. Melnsila ielas serviss mūsu nosūcēju sataisīja, iedeva vēl kvīti par 3 gadu garantiju! Pie tam izrādījās, ka ar motoru viss ir kārtībā, pie vainas bija elektroniskais bloks! Milzīgs paldies, jo kopumā remonts izmaksāja lētāk, kā sākotnēji prasīja Aura pro.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes