www.sudzibas.lv Sia "Art"Design Group" Attieksme pret darbiniekiem un nepatiesas informācijas sniegšana klientiem.

Sia "Art"Design Group" - Attieksme pret darbiniekiem un nepatiesas informācijas sniegšana klientiem.

Mazs ieskats Art & Design Group darbībā.
Nosaukums pietiekoši skaļš, ar elegances piesitienu, kas augstu vērtē mākslu, dizainu, stilu dažādību, profesionāli pielietojot to darbā ar klientu. Jā – kādreiz tā bija pirms īpašnieku maiņas, kurš saprata mākslinieku – datorgrafiķi kā personību, mākslas un izstrādāto dizaina vērtību dažādos aspektos- vērtību, ko mākslinieks var dot un cik maksā tā izstrāde, gan dizaina pamatprincipus-kā veidojas dizains un kā un kur tas pielietojas. Bija brīnišķīga izpratne par darbinieku vajadzībām labam rezultātam gan materiālā nodrošinājuma veidā, gan emocionālā lādiņa pacelšanā, pētīja darbinieku produktivitātes apstākļus, veidoja veiksmīgu sadarbību darba procesā gan savstarpēji, gan ar klientu. Līmenis bija pietiekoši augsts visādās jomās.
Līdz brīdim, kamēr firmu pārņēma „uzņēmējs” Kaspars Dergačs , kuram nav nekādas sapratnes kas ir dizains, kā tas top, kā jāpiedāvā klientam savs produkts, kā jāveicina izaugsme uzņēmumā, cik svarīga ir datu bāze ikdienā un kam viņa noder, kā jāciena darbinieks un kā jāapmaksā padarītais darbs. Diemžēl kopējais aģentūras darba līmenis strauji kritās un nu tas līdzinās lētam tirgus kioska līmenim, kurā nav ne mazākās izaugsmes darbiniekam ne darba apmaksas jautājumā, ne profesionalitātes jomā. Tieši otrādi-notiek strauja degradācija. Un tas ir kaut vai tāpēc, ka uzņēmuma vadītājam K. Dergača pesronā nav ne mazākās izpratnes kaut vai elementārās lietās- kas ir pamatdizains, kas ir portfolio ar veiksmīgu SAVU darbu padziļinātu saturu, kas ieinteresētu klientu. Viņš ir gatavs ” paņemt „ jebkādu „kreiso” darbu portfolio un piestādīt kā savu, kaut pašam nav ne mazākās saprašanas kā tas tapis un nav stāvējis pat klāt darbiem, kurus prezentē, melīgi sakot, ka varam visu. Diemžēl pat projektu vadītājiem un māksliniekiem ir kauns iet pie klienta ar uzņēmuma vadītāju, kurš stāvot pie klienta sliekšņa nav spējīgs paskaidrot par ko ies runa, kādus jautājumus risinās, ko varēsim piedāvāt klientam - veiksmīgākus risinājumus piedāvātajos variantos, materiāla atlasē, dizaina izstrādē un elementārā klienta uzklausīšanā, korekti nepārtraucot runātāju ar tekstu ”varam visu” lielības formātā.
Un vēl viena „vērtīga” šī uzņēmuma puse-ja Tu šo zemo kritēriju dēļ neizturi un aizej no darba, tad neceri, ka tev samaksās ar padarīto darbu .....Tu tiksi barots ikdienā ar dažādiem tukšiem solījumiem, meliem un personības apvainojumiem un tml. lai tikai neizmaksātu algu, par kuru vienojās. .....šīs situācijas upuris neesmu ne tuvu ne pirmais, ne pēdējais...
Šis bija mazs ieskats darbiniekiem, kas meklē darbu tieši šajā aģentūrā.....

Komentāri (2)

P Pazinejs_Zinatajs 11.09.2016

Pilnīga taisnība!

Ir sanācis ar Kaspars Dergaču būt saistītam drausmīgi melīgs cilvēks, uzmetējs.
Art Design Group nolaidis uz grunti un tagad darbojās zem Studija Skats (Skats DS SIA).
Skats DS ir reģistrēts uz Daci Kokoreviču, kas ir Kaspara sieva.

No uzņēmuma ir aizgājuši labākie darbinieki, jo netiek maksāta alga.
Nu viņa tika maksāta ar soli 50-80 EUR nedēļā un visu laiku solīts, ka tiks viss samaksāts.

Gribētu atzīmēt, ka Kaspars ir parādā naudu visiem partneriem, kas bija tik naivi un iedeva uz pēcapmaksu savus pakalpojumus.

Kas ir interesanti, ka pats kunga pārvietojās ar ļoti dārgiem auto Range Rover, BMW X6 M u.c.

Kas man nav saprotams, kā vēl Kaspars ir dzīvs, jo apkrāpjot tik daudz cilvēkus viņš ir sveiks un vesels.
Darbinieki, kas aiziet tiek briesmīgi nomelnoti, kas tie ir apzaguši Kasparu, bet vienīgais iemesls ir neizmaksāta darba samaksa.

Kasparam nesaprot, ka naudu vajag, lai pirktu pārtiku.

Ja ir iespēja ar šo uzņēmumu un šo cilvēku esiet uzmanīgi un nekad mūžā tur neiet strādāt.
Gada laikā no turienes ir aizgājuši 5 cilvēki...

Z zib 07.12.2016

Man pašai (projektu vadība) tā arī līgums netika dots, tādēļ atteicos tur strādāt

Maketētājam arī nav līgums lai gan viņš vairāk kā 4 mēnešus šajā uzņēmumā strādā. Viņam tikai aploksnē samaksā

Savukārt pārējiem ir tikai daļējs līgums un daļa algas arī tiek maksāta aploksnē. Visiem algu maksā kā pagadāds, vienu nedēļu simts, tad vēl nedaudz citā nedēļā "atmet", aibildinās, ka aizmirsa algas dienu, vai bankomāts nav blakus. Sūdzās arī sadarbības partneri, ka nesamaksā. Tāpat uzņēmums ir parādā daudziem citiem uzņēmumiem

Agrākais uzņēmuma nosaukums Art Design Group (palasiet - ir vesela kaudze sūdzības ar šo nosaukumu)
Vadītājs Kaspars Dergačs, taču juridiski vadītājs ir Mihails, kurš vada arī uzņēmumu SIA RKF "MOBILE SERVISS" (Jur.adrese: Vecmīlgrāvja 6.līnija 2-22, Riga, LV-1015)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes