Sia "Angļu Auto Remonts" - Auto remonts

Nevienam neiesaku braukt uz šo servisu.Prasa lielu naudu par darbu, bet izdarīt visu līdz galam, normāli nekad nevar, patstāvīgi kaut kādi kāši no viņu puses, itkā saka lai brauc un sataisīs visu kā vajag pēc aizrādījuma, bet kad esi gatavs braukt, tad atkal atrodas kautkādas atrunas un visu velk garumā, jo naudu ir dabūjuši un interese novest visu līdz galam kā pienākas, pazūd. Absolūti nekādu interesi viņi neizrāda par savu kļūdu vai tml. Pa lielam runājot, neiesaku dzīt uz turieni remontēties ja nav vajadzīgas liekas galvassāpes, nopietni, silti neiesaku. Pluss visam, visi staigā ar uzrautiem deguniem, visi pārāk iedomīgi, tāda sajūta ka viņi ir krutākais serviss LV un lai kaut ko no viņiem uzzinātu, nepieciešams ar knīpstangām vilkt ārā informāciju, un vēl lieta, kuru patīk darīt servisa īpašniekam Arnim, necelt klausuli kad viņam zvana.

R

Komentāri (4)

R Range_Rover 16.08.2014

Čeku vispār nekad neesmu redzējis par jebkuru no pakalpojumiem

D dvaiks 17.08.2014

Nu, bet tāpēc jau servisa īpašnieks ir uzcēlis sev milzīgu pili Langstiņos + visu laiku koķetē ar bābām, kuras strādā pagasta ēkas kafejnīcā. Ja tev ir pilna pakaļa ar naudu un veceņu kompānija, kuram tu būsi vajadzīgs?

S severiina 23.12.2014

Pilnīgi piekrītu sūdzību autora teiktajam. Arnim nerūp klienti un servisa reputācija, kā arī tas, kādas nepatikšanas klientiem sagādā viņu darbinieki. Darbinieki sola salabot, bet nedēļām neko nedara, sola būs rīt, bet neko neizdara. Atbildību neviens neuzņemas. Vienreiz iedevu mašīnu ar gandrīz pilnu bāku, dabūju atpakaļ ar tukšu. Neviens neko nezin. Esmu pārsteigts par attieksmi.

M MEHUKS 09.09.2021

Serviss kurš darbiniekus meklē regulāri/ ir viņam "pastāvīgie klienti" kuriem dod pēcapmaksu 60 dienu garumā, un mehāniķis algu par padarīto saņems tad kad klients būs samaksājis utt..
kad kādam censonim iekrājusies pamatīga summiņa kas būtu jāsamaksā par padarīto. īpašnieks saka ka klients uzmetis un nemaksā. kad tev tas viss piebesī,jo algu nopelnīto maksā kā grib, un sola ka lients samaksās.
Klients samaksā, bet tev spraudīs Batonus ka klients pi**** uzmeta utt.. un tev nemaksā. Ja aiziesi prom savu nopelnīto naudu tā arī nesaņemsi.

Nevienam neisaku tur iet strādāt, vai dzīt savu auto tur.viena iemesla dēļ saimnieks appisīs tevi, un jaunu detaļu vietā vari dabūt lietotu, bet skaisti nokrāsotu,

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes