www.sudzibas.lv Adax 2 Krāpnieks

SIA "ADAX 2" - Krāpnieks

Apsaimniekotājs SIA "ADAX 2" izdodas diezgan veiksmīgi apmānīt iedzīvotājus. Visciešāk kontaktus uztur ar pensionāriem, solot viņiem labākus aptākļus un mazākus maksājumus. Pārņemot pa vienai mājai, iznīcina iepriekšējo apkures sistēmu un uzstāda jaunu par kuru protams tiek sastādīta pasakaina tāme un par kuru protams maksā apmānītie iedzīvotāji. Vēlos informēt , ka SIA "ADAX 2" Talsu novadā, Lībagu pagastā Mundigciemā ir likvidējis mazo katlu māju divām dzīvojamām mājām. Izņēmis apkures sistēmu sociālajai mājai pēc tam apgalvojot, ka tur tāda sistēma neesot nemaz bijusi, sabojājis dzīvojamās mājas "Saulgrieži" un "Saulrieti" siltinot slapju māju, kur pēc dažiem gadiem sāks dzīvokļi pūt/ pelē, turklāt viņa jaunā maziņā apkures sistēma nespēj apsildīt visus dzīvokļus. Un tagad vēlas sabojāt nākamo māju "Saullēkti". Gribu teikt, ka mums Mundigciemā bija sava katlu māja, bet tagad viņa stāvēs tukša, tā vietā būs maza plītiņa par kuru mums būs jāmaksā un papildus dzīvoklī būs jāiegādājās pašam savs sildītājs.

J

Komentāri (2)

L larisa 07.09.2017

Pilnīgi piekrītu. Četru gadu laikā ir mainījušies mājas iedzīvotāji, tikai pensionāri ir palikuši tie paši, jo viņiem nav kur iet.

P Pietiek! 01.11.2017

Jā , "Adax 2" krāpj cilvēkus! Talsos, Dundagas ielā nosiltināja māju, par ko mēs vēljoprojām maksājam kredītu, bet netiek turēts solījums, ka par apkuri būs lētāk jāmaksā. Summas ir astronomiskas par pakalpojumiem ko nesaņemam, pagājušo ziemu pavadījām aukstā dzīvoklī un maksājām milzīgu rēķinu, jo redz viņiem rādās, ka siltums ir. Visu laiku atrunājas ar kaut kādām avārijām, kuras it kā cenšoties risināt. Labākajā gadījumā pa retai reizei ir siltums tikai vienā istabā. Tās "avārijas " laikam notiek tikai ziemas sezonā, jo vasarā, kad tas galīgi nav nepieciešams, nekautrjas mums kurināt vannas istabas un piestādīt rēķinu. Itkā kurienot, lai nebūtu pelējums, bet ziemā pelējums nerodas?! Mūsu mājā ir daudz mazu bērnu, kuri salsts. Tagad ir pirmais novembris un siltums nav vēljoprojām. Mazu bērnu vecākiem jāmaksā par ko ? Par to, ka "Adax2" dēļ slimo viņu bērni? Man, kā pieaugušajam jau ir grūti to paciest, kur nu vēl maziem bērniem, nemaz nerunājot par pensionāriem!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes