www.sudzibas.lv Provento Klientu maldināšana

SIA ProVento - Klientu maldināšana

Apskatījos mājas lapā, cik varētu maksāt lieto disku restaurācija. Tur rakstīts, ka no 5 Ls. Tā kā cena vilinoša, tad nolēmu uzzvanīt, taču klausuli neviens necēla. Nu OK, mazums nevar runāt vai izgājis. Saprotams, ka tādas lietas labāk runāt uzreiz uz vietas, tad nu braucu turp. Ieeju servisā, kur mani nosūta uz veikalu. Tur jautāju, cik maksās lieto disku restaurācija. Saku, ka mašīna ir tepat ārā, varam apskatīties. Seko atbilde, ka tas maksās 15 Ls!!! Es protams mazliet sašutu un jautāju, kāpēc tad mājas lapā ir norādīts, ka 5 Ls. Cilvēks paskaidroja, ka ja es būtu serviss vai veikals, kas atvestu uzreiz 20 diskus, tad būtu 5 Ls. Es attiecīgi pajautāju, vai tad bija grūti to norādīt mājas lapā, lai man nebūtu bijis lieki jābrauc. Uz to man tika atbildēts, ka ja jau es esmu tik uzmanīgs pret to, kas ir rakstīts mājas lapā, tad tur esot rakstīts, ka iepriekš ir jāsazinās. Kad paskaidroju, ka mēģināju zvanīt, tad man paskaidroja, ka es esot pirmais, kurš nespēj ar viņiem sazināties. Nolēmu tomēr noprecizēt, kas tad ietilpst tajos 15 Ls. Man paskaidroja, ka ietilpst valcēšana un balansēšana un vēl kaut kas, ko īsti nepiefilmēju, taču neietilpst montāža. Tātad ir jāatved tikai disks. Ja jau atbraucu ar mašīnu, tad jāmontē nost pašam, tā sanāk. Kad izdzirdējis balansēšanu pārjautāju vai ietilpst arī riepu montāža, tad man atbildēja, ka nē, ka tad maksāšot 18 Ls. Beigās vēl tikai pārjautāju vai 15 Ls tad ir mazākā iespējamā cena, kas man var būt jāmaksā, uz ko man atbildēja, ka JĀ.

Tātad, cilvēki mīļie... varbūt serviss ir OK, par to neņemos spriest, taču solīto NO 5 Ls reāli Jums būs NO 18 Ls par vienu disku, plus viņi neveic tur krāsošanu, ja tāda izrādās nepieciešama, tā ka tas cipars var saskriet vēl krietni lielāks.

Viņu mājas lapā, gan ir teikts, ka šajos mainīgajos laikos cena var mainīties bez brīdinājuma, bet nu 3+ reizes šķiet smagi par traku.
Plus arī attieksme...
OK, es ne tuvu nebiju no pieklājīgākajiem klientiem, jo biju sašutis par situāciju, taču attieksme no veikala vadītāja puses arī nebija diez ko draudzīga un personīgi man atsita jebkādu vēlēšanos šajā iestādē kaut reizi vēl iegriezties...

Tāpēc iesaku aplūkot vēl kādus variantus pirms izvēlēties šo iestādi, kā minimums, ja jums vajag lieto disku restaurāciju.

J

Komentāri (14)

A Andris 14.10.2011

Cena no 5Ls var buut no 5ls - 500ls... Un tavaa ieliktajaa bildiitee izdevaas atrast taadu arii piebildi prieksh aklajiem "CENAS VIENA DISKA VALCĒŠANAI (cenā nav iekļauta riepas montāža)"

Un diska valceeshana nav ritenja noskruuveeshana + riepas nomonteeshana + diska valceeshana + riepas uzmonteeshana un ritenja uzlikshana atpakalj...

Sorry, par ko tu te suudzies? Par to, ka lasiit nemaaki?

E edmunds 14.10.2011

ar masinu braukt gribi, bet maksat pa remontu negribi, ta nejiet krasta, jabrauc tad ar sabiedrisko.

J Juziks 14.10.2011

Andrim - Neatminos, kad mēs būtu pārgājuši uz Tu, taču lasīt nemākat Jūs pats, acīmredzot, jo es runāju par DISKA RESTAURĀCIJU nevis valcēšanu, un tas ka 5 Ls neietilpst Jūsu uzskaitītais (riepas montēšana, utt) ir tāpat skaidrs. Tā ka nevajag bezjēdzīgi braukt augumā un iztiksim bez savstarpējiem apvainojumiem.

Rīgā ir vairāki kantori, kas dara to pašu un ir skaidri norādījuši, ka tas maksā 8 vai 10 Ls un aizbraucot uz vietas joprojām ir 8 vai 10 Ls nevis 18 vai 20 Ls. Ja būtu rakstīts uzreiz, ka tas maksās vismaz 15 Ls, tad nemaz nebrauktu un nezvanītu uz turieni, a tagad ir iztērēts laiks, kas arī dažiem cilvēkiem naudu maksā.

Sūdzības būtība ir dot informāciju citiem, lai iespējams, kādam aiztaupītu dārgā laika tēriņu. Kam tas nerūp, tam tas arī nav adresēts.

Edžum - Esmu no tiem, kurš savā auto ir ieguldījis daudz vairāk nekā vairums, tā ka komentārs ir pilnīgi nevietā. Vienmēr esmu bijis gatavs maksāt pamatotu naudu par pamatotu darbu.

Lai jauka diena!

J Joske 14.10.2011

Kretīni ir tie, kas norāda cenu "no" x latiem. Tas ir tizli un nekorekti pret klientiem! Ja jau pats nezini cik pie Tevis kas maksā, nu tad neliec cenu webā nemaz! Bet tā ir kretīniska viltība, it kā ar zemu cenu piesaista, un parasti jau tie kas ir atbraukuši, tie jau arī paliek un maksā. Maksā to pašu naudu, ko samaksātu par pakalpojumu respektablā iestādē, nevis kaut kādā pilsētas nomales garāžā!

K karlis 15.10.2011

Juziks tadi ka tu saucas kapejku piseji;) zini kapec?

M matiss 15.10.2011

Juzik! piekriitu par 100%. Tas ir baigi nekorekts serviss un lietoto auto paardosana jau ar direktoru Vitolu prieksgalaa

A apmierinaatais 09.11.2011

Ko te muld aplam. Pat lielākajās TV reklāmās cenas norāda ar vārdiem "cenas sākot no -". Ja kāds ir aplauzies lohs, tad pats vainīgs. Izskatās ka šādu limonādnieku Latvijā ir arvien vairāk.ja remontē vienu disku, tad cena viena, ja 4 gab, tad jau cita, ja regulāri vairumā, tad pavisam cita. UN NEVIENS LIKUMS NENOSAKA CENU GRIESTUS, KAUT VAI 150, - Ls par disku. Tavas patērētāja tiesības ir PIRKT ŠO PAKALPOJUMU VAI NEPIRKT!! Neviens ar varu nespiež. Bet rakstītājs ir divkārt idiots, pirmoreiz neizlasot piedāvājumu, otrreiz šeit rakstot savas stulbības, cerot uz tādu pašu raudātāju atbalstu.

A apmierinaatais 09.11.2011

A pēc tā uzrakstītā izskatās, ka Provento kā vienmēr viss ir bijis baigi korekti, jo viss ir smalki un skaidri paskaidrots un nodefinēts, a ja par dārgu, tad ir taču citas vietas, kur remontēt varbūt arī lētāk. Zinu, ka Provento remontē ļoti kvalitatīvi, mani šī sūdzība ieinteresēja, jo pats esmu tur diskus valcējis, - VARU DROŠI TEIKT, - TĀ IR VIENA NO KVALITATĪVĀKAJĀM VIETĀM RĪGĀ.

K Knauķis 15.11.2011

Nezinu, kad tas kretīniskais Vītols nav darbā, tad gaisotne auto placī ir ok, taču, kad sadzirdu to tizlo, pārgudro diršanu par visām lietām, man nāk vēmiens, tāpēc reti iegriežos. Kaut kā tā vieta atgādina tādu nabadzīgu iestādi, kura cenšas būt lietoto auto plaču priekšgalā...Bet, lai jau cenšas, man tā zaķa žēl, kurš sēž veikalā.. Veiksi.

D Doks 28.11.2011

Biju tur pag.nedēļu tikai tādēļ, ka draugs ieteica.
Par 4 disku R18 valcēšanu samaksāju 70 latus, cenu noteica pēc visu disku uzlikšanas uz stenda un bojājumu novērtēšanas.
Kā sarunajām, tā arī nākamajā dienā tie bija gatavi.
Kontroles pēc palūdzu tos uzlikt vēlreiz uz stenda, darbs bija izdarīts teicami.

Melgā man pateica, ka cenas ir 20-55 Ls, atkarībā no remontdarbu un metālu īpatnībām.

P prātīgs 16.09.2014

Labdien goda un cieņas aizskarošo komentāru autori.

PROVENTO administrācija, saskaņā ar juridiskā biroja atbalstu un ierosinājumu ir vērsusies tiesībsargājošās iestādēs par mūsu kolēģu un darbinieku goda un cieņas aizskārumu šajā portālā. Minēto nepatieso, apmelojošo, goda un cieņas aizskarošo komentāru un sūdzību autoru vainas pastiprinošie apstākļi ir :
1) minēti personu vārdi un/vai uzvārdi,
2) apvainojumi situācijās un situācijas, kas nemaz nav notikušas t.i. traktējama kā apmelošana.
3) citi mūsu juridiskā biroja izvērtētie goda un cieņas aizskarošie komentāri un apstākļi.

Kamēr notiek lietas izmeklēšana (pirmstiesas procedūra), un, lai atsauktu goda un cieņas aizskarošo komentāru autoru uzmeklēšanu un sodīšanu saskaņā ar Civilprocesa likumu par goda un cieņas aizskārumu internetā, aicinam un piedāvājam atbilstošo komentāru autorus labprātīgi vērsties pie šī portāla administrācijas ar lūgumu, lai tā izdzēš Jūsu ievietotos godu un cieņu aizskarošos komentārus no šī portāla. Tas attiecas uz visiem komentāriem, kuros minēti konkrēti vārdi un/vai uzvārdi, nepieklājīgi un aizvainojoši izteicieni un citas rupjības, necenzētas izpausmes, tādas kas pēc LR likumdošanas attiecināmas uz personas goda un cieņas aizskārumu internetā.
Ja goda un cieņas aizskarošie komentāri tiks izdzēsti PROVENTO administrācija apstiprina, ka atsauks ierosinātās lietas un atcels visas pretenzijas pret konkrētajiem godu un cieņu aizskarošo komentāru autoriem. Anonimitāte tiek garantēta.

Atgādinam, ka sakaņā ar LR likumdošanu goda un cieņu aizskarošu komentāru autors( -i) ir materiāli atbildīgs par cietušajam nodarītajiem zaudējumiem pilnā apmērā likumā noteiktajā kārtībā.

Saskaņā ar LR likumdošanu tikai šī portāla administrācija ir tiesīga izdzēst vai kā citādi koriģēt šī portāla saturu. Tātad, ja vēlaties izdzēst savu komentāru no šī portāla, Jums jāvēršas pie šī portāla uzturētāja ar lūgumu to izdarīt.

Aicinam, - Pirms raksti goda un cieņas aizskarošu komentāru- padomā!

Ceram uz sadarbību.

Ar cieņu
PROVENTO administrācija.

M Melnā avs 04.06.2015

Cienījamā administrācija!
Pirms sāciet iebiedēt bijušos, esošos un potenciālos klientus, respektīvi - komentētājus, ieteicams ieklausīties tajā, ko raksta un piestrādāt pie attieksmes un klientu apkalpošanas!
Efektīvāk novērst šāda veida komentārus ir uzlabojot savu darbību, nevis iebiedējot tos, kas to ir izpauduši. Jo, piemēram, man kā potenciālajam klientam, zūd vēlme pie Jums iegriezties nevis citu patērētāju komentāru ietekmē, bet gan uzņēmuma komentāra ietekmē, jo Jūsu komentārs nav no tiem labvēlīgākajiem.
Lūgums arī nejaukt cieņas un goda aizskaršanu ar personīgo viedokli un pieredzi saistībā ar uzņēmumu. Kā nekā, šis portāls ir domāts pieredzes un viedokļa izpaušanai.
Jūsu likuma interpretācija liek domāt, ka pusi Latvijas iedzīvotāju vajadzētu sodīt par izteikumiem pret ex-prezidentu Bērziņu vai citiem ministriem. Izteikumi ir radušies viņu darbības rezultātā. Tāpat ir arī šajā gadījumā.

Esiet saprotoši un uzklausiet citus!
Lai Jums veicas tālākajā darbībā un novēlu daudz pastāvīgo klientu!

M Melnā avs 04.06.2015

Cienījamā administrācija!
Pirms sāciet iebiedēt bijušos, esošos un potenciālos klientus, respektīvi - komentētājus, ieteicams ieklausīties tajā, ko raksta un piestrādāt pie attieksmes un klientu apkalpošanas!
Efektīvāk novērst šāda veida komentārus ir uzlabojot savu darbību, nevis iebiedējot tos, kas to ir izpauduši. Jo, piemēram, man kā potenciālajam klientam, zūd vēlme pie Jums iegriezties nevis citu patērētāju komentāru ietekmē, bet gan uzņēmuma komentāra ietekmē, jo Jūsu komentārs nav no tiem labvēlīgākajiem.
Lūgums arī nejaukt cieņas un goda aizskaršanu ar personīgo viedokli un pieredzi saistībā ar uzņēmumu. Kā nekā, šis portāls ir domāts pieredzes un viedokļa izpaušanai.
Jūsu likuma interpretācija liek domāt, ka pusi Latvijas iedzīvotāju vajadzētu sodīt par izteikumiem pret ex-prezidentu Bērziņu vai citiem ministriem. Izteikumi ir radušies viņu darbības rezultātā. Tāpat ir arī šajā gadījumā.

Esiet saprotoši un uzklausiet citus!
Lai Jums veicas tālākajā darbībā un novēlu daudz pastāvīgo klientu!

A administrators1234 13.08.2015

Cienījamā "Melnā avs"

Paldies par viedokli, mēs cenšamies un centīsimies uzlabot savu darbību arī turpmāk.
Mēs vienmēr uzklausam gan konstruktīvu kritiku, gan ķengājošus izkliedzienus, kā arī apmelojošus stāstus par situācijām, kādas vispār nav bijušas.
Mēs protams arī zinam, kuri ir komentāru autori.
Kā arī SVEICIENS KONKURENTIEM, kuri uz nebēdu darbojas šeit!

Ar cieņu
PROVENTO administrācija.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes