www.sudzibas.lv sia prizma nemaksā Silvija

sia prizma - nemaksā Silvija

Neiesaku iet stradat uz so kantori,algas nemaksa,kā vajag,atbrauc no reisa atdod atskaites kuras jasaraksta,vien sarakstot paiet pusdiena,pēc atskaisu nodosanas ,lai sanemtu algu savu,tev kautko uzrēkina,jo visu uzņémumu uztur kautkāda Silvija,kura maksa pec deguniem un vel ietur fonda naudu no tavas algas,kas ir nelikumīgi,kad gaju projām,ieturēja gan manu algu gan fonda naudu,ko parasti tā vecene panem no algas tavas ,apgalvojot ka uzkrāšana notiek lidz 1000 eoro,algu arī pa mēnesi sanēmu braukajot uz norgiem 900 eiro,vai tad tā ir tālbraucēja cienīga alga.Ļaudis neiesaku jums uz to kolhozu doties ,meklējiet citur darbu!

H

Komentāri (13)

H hugoss29 27.12.2014

Jā tā ir ka nemaksā vajag to Silviju gudro izmest no turienes, šoferiem metas nelabi, kad viņa būs jāsatiek pec reisa!

L Latio Fox 27.12.2014

Pats ieliec suudziibu, un pats atbildi???:)))
Ja, nem veeraa to, ka LV daudzi straadaa ne mazaak gruutus darbus par minimaalo algu-tad 900 eiro ir tacu ok!!

Y YoYo 28.12.2014

Nu uz Fūrēm tomēr bik vairāk var nopelnīt, tā ka nebūtu korekti salīdzināt ar to ka piemēram Maximā maksā vēl mazāk!

L Latio Fox 28.12.2014

900 eiro jau arii ir biki, vai nedaudz vairaak par biki, vairaak:))

Un, cilveekam, kurs ieliek suudziibu, un pats peec tam uz to atbild - varbuut arii nepienaakaas lielaaka alga?:)
P.S Cerams, ka ar fuuri vins tomeer brauc labaak:)))

E evo9 04.01.2015

neejiet.

E evo9 04.01.2015

neejiet

E evo9 04.01.2015

Es ari laiku atpakal stradaju firma PRIZMA, taisniba vien ir kolehi, Silvija nepamatoti neizmaksaja naudu drosibas kaut gan nebija pretenzijas pret mani un masina tika nolikta un parbaudita ka nau skades . Tomer algas zina ir loti maza PRIZMA .Jo salidzinot EUROPU un skandinaviju algas zina tomer ir jabut lielakai jo Ziemel valsts ipasi par grasiem vevelas braukt .
Mans ieteikums ari Prizma neejiet stradat tur gan maz maksa ari krapjas un neizmaksa ietureto drosibas naudu. Vadibas zina ir nejauki cilveki . Uzmanaties, silts ieteikums.
Ar cienu.

A Aivarsss 17.01.2015

Pilnīgi piekrītu augstāk minētajam!Arī biju pie šitiem bāleliņiem:( Tā Silvija jau pati nesaprot, ka viņai ir problēmas ar galvu un būs vēl lielākas! Vecie šoferi saka, ka vēl paveicies, ka šefs vairs nekaujoties... Ātrāk esot varēts arī ar zilu aci no darba pārnākt :) Neiesaku tur strādāt, jo pret Tevi izturēsies, kā pret vergu! Tādi tie jaunie latvieši :( Kam jau drusku, kas nopelnīts un nedod d... vēl aizmugure plata, kas izskatās šajā gadījumā, tie tak vienmēr izturas, kā pasaules valdoņas un pārējie ir tikai mirstīgie, kam nav lemts pat domāt! Kad šis stāvoklis būs izskausts no valsts, domāju, ka tikai tad varēsim ko runāt par demokrātiju! Patreiz tas viss tiek atbalstīts, lai nekas nemainās... Skumji, bet taisnība! Bet šitos bāleliņus ar sarkanbaltsarkaniem karodziņiem rokās, ir jāsoda un jāpārmāca, ne tikai tukši jārunā!!!

B Bosix 05.02.2015

Arī klientus savus savus māna. Pateica vienu cenu par reisu, pēc tam, kad mašīna uzkrāmēta un jau ir ceļā, tad pateica jau citu cenu un atteicās izkrāmēt, ja nemaksās prasīto.

J janovich 13.02.2015

Dargie draugi, neticiet siem komentariem-murgiem, kas apmelo Prizmu. Kads tu esi pats-ta ari pret tevi izturas!Un ta bus jebkura firma! Algu mes sanemam regulari un laika!Ja kadam ir gruti sarakstit atskaiti, tad varbut pasam soferim ir problemas ar galvu. Ir daudz firmu latvija, kur jus algas vieta sanemsiet tikai solijumus! Tapec-startejiet talak un meklejiet laimi, bet nevajag gazt meslus-Prizmas virziena!Un tie gudrisi, kas stradajusi pie kada marsiesa, vai oligarha par miesassargu, lai nemekle laimi soferu darba un lielu naudu! Jo nauda nav galvenais. Sis darbs ir musu dzives veids un vins ir JAMIL!!! -PRIZMAS SOFERI!

A Aivarsss 21.02.2015

Ja firma maksā par km, kur dienā nobrauc knapi 300 km, tas skaitās normāli, tad Tev pašam nav viss mājās!

H hugoss29 05.03.2015

Pilnīgi piekrītu aivarss, to ierakstu jau droši vien nav ielicis kāds no prizmas šoferiem, bet gan no vadības, lai bišku uzspodrinātu savu tēlu, tagad maksā prizmā 12, 8 euro centi pa kilometru 15.euro centu vietā, tas taču ir aplam vēl priekš norvēğijas, kautkāds murgs, galīgi tos šoferīšus apjāj, labi ka es tur vairs nestrādāju nu jau 2 gadus, un es esmu pilnīgi apmierināts ar tagadējo darbu.

D daksis 21.07.2015

Es arī kādu laiku atnācu pastrādāt uz prizmu. Kad saskāros ar to briesmīgo veceni Silviju, tad pārgribējas tur strādāt, Vēl sarēķināja naudā nevis par km, bet dienām, kur saņemu par 400 EUR mazāk, kā būtu pa km. Aivarss tik stāsta, ka labi maksā tik strādājiet un mīliet prizmu. Nauda ir vajadziga lai dzīvotu nevis, lai eksistētu. Tāpēc braucu un dzīvoju antisanitāros apstākļos -bez tualetes un nomazgāties sanāk labi ja reizi 2 nedēļas ja paveicas. Atbrauc nodod atskaites labā noskaņojumā, bet priekša viena fūrija brēc, par sīkumiem no kuriem pati sajēdz kā cūka no aviācijas. Toties Aivarss tik aizstāv viss kārtībā naudiņa plūst var braukt kur grib. Pie laba saimnieka arī kalpi paēduši. Bet šajā firmā tik kungi un vecie kadri labi dzīvo pārējie ir muļķi, kas tos uztur. Labi, ka laicīgi aizgāju. Kaut tā firma padzīvotu tik uz maizes un ūdens it īpaši silvija. LV ir labākas firmas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes