www.sudzibas.lv Sun Lounge Izkrāpa naudu

Sun Lounge - Izkrāpa naudu

Lūk tāds gadījums!Māsa labu gribēdama, uzdāvināja man dzimšanas dienā dāvanu karti uz šo salonu 30 Ls vērtībā, jo bija informēta, ka man jādodas uz draugu kāzām. Nedēļu iepriekš piezvanīju un pierakstījos uz sestdienas rītu, jo kāzas bij sestdien 15.00 (jāpiemetina, ka viņa ilgi sasucās ar citām un mēģināja noskaidrot kas VAR man uztaisīt frizūru). Tad nu sestdien devos pucēties. Iegāju salonā- man pateica ka frizierīte jau gaida, devos pie spoguļa un iesēdos ierādītajā krēslā. Frizierīte piedāvāja man tēju- es protams piekritu un man viņa tika atnesta (diemžēl visu neizdzēru, jo bija grūti līdz krūzitei tikt kamēr taisīja frizūru). Pēc frizūras mani tālāk novirzīja pie meitenes, kas taisa meikapu. Arī tur man bija neliels pārsteigums, jo glaunā salonā it kā varēja pajautāt vai man nav kādas alerģijas no kosmētikas, bet tas tā. Jautrākais sākās kad aizgāju pie kasēm. Pēc kasieres vārdiem friziere man izmaksāja 25 Ls, bet meikaps 20Ls, kopā 45 Ls, UN PATS JAUTRĀKAIS PAR TĒJU MAN ESOT JĀMAKSĀ BLAKUS KASĒ 1 Ls. Tā biju nošokējusies par maksas pakalpojumu tēju- par kuru protams nebiju informēta, ka nemaz nemanīju ka 45 Ls, jau pārauguši 50 Ls. Izsita man čeku par 20 Ls un par dāvanu karti čeku nedabūju- tāpēc tālāk kaut ko pierādīt nevaru. Ar smagu sirdi samaksāju arī par "zelta tēju no paciņām" un devos mājās. Lieki piebilst ka garstāvoklis nebija no labākajiem. Un sekas diemžēl sajutu arī nākamajā dienā, kad dēļ tonālā krēma uz sejas sametās sarkanas pumpas un parādījās sen aizmirstā sausā ēde. Tāpēc lūdzu esiet uzmanīgi ar šo salonu.

U

Komentāri (36)

D Dina 11.03.2009

Pat visšvakākajos salonos par par paciņas tēju un krāna ūdeni neatļautos no klienta paprasīt 1 LVL. Šim "saloniņam"uz durvīm, krīzes laikā, kad būtu jāpriecājas par katru klientu, jāuzliek reklāma -bez brīdinājuma piedāvājam tējiņu par "sālītu"maksu!

S Skaistumkopšana 11.03.2009

Nu gan pirmā dzirdēšana, ka klājot profesionālus, labus tonālos krēmus jājautā vai klientam nav alergija!!! Lasot rodas iespaids, ka problēma ir klientē nevis meistaros, jo ja nebūtu dāvanu kartes, diez vai tu maz apmeklētu šo salonu, jo trīci par katru izdotu latu.Turklāt pumpas var mesties uz nervu pamata!

Vienīgais es nesaprotu, kāpēc frizūra ir dārgāka par make up, jo dekoratīvā kosmētika gauži dārgāk maksā.Vai tev kāda loti grezna vakarfrizūra bija? Cik laika tā aizņēma?

A Aleksai 11.03.2009

Jā, vēl, vai tad pierakstoties nevarēji noprecizēt cik kurš pakalpojums izmaksās? Un kādā sakarā tu spried par Dāvanu kartes neizsniegto čeku, ja tas jau ir izsniegts cilvēkam, kas šo Dāvanu karti iegādājās? Ņe bumbum? :DDD

H Ha 11.03.2009

Ieejot salonā, elementāri apjautāties, ko tu vari atļauties par šo naudu! Un ja esi alergiska, tad nav ko apmeklēt make up meistarīti! Jo ko dos meistarītes jautājums, ja pati nezini kāda reakcija tev būs no šīs kosmētikas.Turklāt ja tev ir pumpas uz sejas, tad tevi ir visas tiesības nepieņemt, vai arī jāiet uz salonu pašai ar savām otām.

L Linda 11.03.2009

Skaistumkopšana un Ha. Pirmkārt teksts nebija balstīts uz kosmētiku, ja tur es varbūt pieļāvu kļūdu pati, jo zinu, ka no tonālajiem ir alerģija, bet tas teikums bija no sērijas- tas tā... Runa bija par to, ka no 45 Ls pēkšņi summa uzauga uz 50 Ls. Un par tēju es vēl nevienā salonā neesmu maksājusi, ja to piedāvā pati salona darbiniece!!! Arī par dāvanu karti čekā nepiekrītu, jo jebkurā kases aparātā ir uzstādīta podziņa tik un tik par dāvanu karti, tik un tik skaidrā naudā. (princips kā Drogās, ja esat bijuši/as). Un par latiem es netrīcu, tas ir principa jautājums!!!

H Ha 11.03.2009

Ja par atsevišķu tējas samakasu, tad tas kaut kas jauns, to es tiešām nezināju! Vismaz bija interesants info!:))

O opaa 11.03.2009

Nu čau, par tēju latu. Tas viens parāda, ka šims salonam galīgi neiet. Esmu bijus salona, kur vasarā piedāvā, tēju, kafiju, un saldējumu ... ok, iespējams ierēķināts pakalpojumā, bet ne jau banāli paprasīt latu. Foršs salons.
Par meikapu, nekādi lielie izdevumi tur nav. Pirmkārt jau klients nezin kādu tonālo klāj, var jau pajautāt, vai tas ir piem loreal no lētā gala vai make-up forever. Ārī ja meikaps no dārgā gala, tad meikaps tāpat pašizmaksā ne vairāk pa paŗis latiem aiziet., jo nesmerē jau visu pudelīti uz sejas un visas ēnas ar neizklāj...
Paldies autorei, ka vismaz brīdina, kur par tēju un pārējo naudu kāš.
šajos laikos, kad salonam būtu jātrīc par katru klientu..
vinji jau ir ieguvēji tikai vienu reizi, jo cilvēki domāju tur neatgriežas

S 11.03.2009

Pilnībā piekrītu raksta autorei, es arī būtu ļoti nepatīkami pārsteigta..

B Baiba 15.03.2009

Atsābstiet! Pati apmeklēju Sunlounge salonu jau vairākus gadus. Pāris gadus Sunlounge telpās atrodas frizieru salons Pastelle. Tie esot divi uzņēmumi un tāpēc tur ir arī divas kases un bārs ir atsevišķs pakalpojums, par kuru jāmaksā atsevišķi. Sunlounge bārā tāpat kā tēju var pasūtīt arī alkoholu, piemēram, šampanieti pati esmu dzērusi friziera krēslā, vai tavuprāt par to arī būtu jāmaksā frizierītei vai administratorei, kura tev to pienes?

A Anna 16.03.2009

Mīļo meitenīt - nav jāmeklē problēmas tur, kur viņu vienkārši nav, ja kaut kas nav skaidrs - vienmēr var palūgt lai paskaidro (pieklājīgi) un Tev taps viss izskaidrots, nu nedzīvo tak uz pasaules pirmo dienu, paciņu tēja vai nepaciņu - saņēmi pakalpojumu - maksā, nepatīk - nelieto!!!

I Ilona 16.03.2009

Es par meikapu - kosmētika, varbūt, bija profesionāla, bet vai otas bija tīras. Bieži vien vizāžistiem aizmirstās kopt un dezinficēt...

н Н. 23.03.2009

Paldies jums MILZIGS par to, ka uzrakstijat, pec manam domam vispar Salons Pastelle vnk nenopelna savu naudu, tie galvenie meistari tikai var bojat matus.

K karla 11.06.2009

Ja tas zinams...Idiotisks salons...esmu tur dazas reizes krasojusi matus, cerot ka atradishu normalu, labu meisteru, diemzel neatradu...katru reizi maksajot savadaku summu...ari par kafiju jaamaksa:D Pedejo reizi man krasoja matus kkada iesaaceeja un bija jaaskrien uz citu salonu paarkrasot, laika un naudas izshkieshana pilniigs atstojs!

E elina 21.08.2009

nu salons pastelle skaitas viens no labakajiem riga, kur starada tiesham profesionalji, principa no make up pumpam nevajdzetu paradities jo salona lieto prof kosmetiku un vinja ir hiperalergiska kas nozime ka te alergiju izraisit nevar!!
par to pakalpojumu summu un to svarstishanos tas ta varetu but, pati eju uz maiju un vienmer maksaju dazhadas summas, pedejo reizi neiztureju un jautaju kadelj man jamaksa it ka par matu veidoshanu ja man nekas netika ieveidots bet tikai tika 3min pazhaveti mati, adminestratore ar frizieriti saskatijas un teica ak vai ja ja jums taisniba un vis...;)))))))))
p.s es domaju ka kad piem Agnese Zeltinja atnak uz salonu vinjai nau jamaksa 1 latinjsh par teju)))))))))

J juta 08.10.2009

Man ļoti patīk Pastelle frizieris Ruslans Razgonovs, tiešām speciālists savā jomā, bet par cenu svārstību, un cenu veidošanās principu tiešām nav skaidrs :)
Agrāk, kad krīze mani nebija skārusi, bija vienalga, bet tagad gribas tomēr zināt kā izveidojas tie 55 lati apmaksai :)

T toms 16.10.2009

salons ir skaists! Bet pasham ipashniekam(edgaram ) ir ne pa jokam sakaapis galvaa, drusku tur francijaa aizbraucis Lorealu apgut un nu pirksti nelokas... Vinsh pat nav savu skolu "Riman " pabeidzis... bet vieta jau stiliiga...

L Lisa 03.12.2009

"no 45 Ls pēkšņi summa uzauga uz 50 Ls."
45+ 1=46 толи лыжи не едут, толи...

salons tiešam ir viens no labākajiem. Bet IR dārgs. Tie, kas nevar atļauties, var droši izmantot frizētāvas piecstāvu bloku mājās, kur viņiem gan frizieri, gan meikupu, gan tēju uztaisīs pa 10 Ls, visu ieskaitot.

p.s. Agnese Zeltiņa maksā par kafiju tapat kā citi - pati to redzēju.

L Linda 04.12.2009

Pirmā dzirdēšana, ka par tēju NEbūtu jāmaksā.Mīļo meitenīt, TU taču gribēji tēju, nevis kāds cits.Kāpēc kādam citam būtu jāmaksā par to ko gribi Tu.
Ja tu to nevari atļauties, nav ko iet uz salonu, var aiziet pie kaimiņu meitenes, kura gan uzkrāsos gan frizūru uztaisīs gan tēju un popkormu iedos.Chill out.Un par tiem apvainojumiem ka Edgars baigi kruts palicis, varu tikai vienu pateikt, skaudība vēl nevienam nav labu nesusi.Jāpriecājas par to, ka jauns puisis ir tik taalu ticis un nu jau 2 salonus atvēris kopā ar Ruslanu.Malači.Vienmēr esmu sajūsmā, pēc šī salona apmeklējuma!

L LL 14.12.2009

Nevaru komentēt citu meistaru profesionalitāti, bet Ruslans ir tiešām super. Eju jau apmēram gadu, un katru reizi esmu 100% apmierināta, kas ar maniem problemātiskajiem matiem līdz šim bijis neiespējami. Par cenām. Vajadzēja vispirms noskaidrot, cik kas maksā. Normāls process, tad arī nekādu pārsteigumu nebūtu!

с Светлана 13.01.2010

И Руслан, и Эдгар Профессионалы своего дела и просто хорошие ребята!
И никаких там "звездных" закидонов - Эдгар вообще милашка и всегда приятно с ним поболтать! :)
А что касается каких-то девушек - да, у них работают разные новички, только не надо
к ним записываться - на всякий случай!...:) Мне больше нравится работа Эдгара, моей
подружке - Руслана - жаль, что у них не получается быть в одно время на Тербатас!! :(
А по деньгам - нравится - плати, не нравится - не плати, вот и все!! :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes