SIA Pashkova Nams - NEEIET TUR!!!

Labdien! SIA Pashkova Nams tagad meklē grāmatvedi un lietvedi. Varat paši padomāt, kas tā ir par kompāniju, ja jau mēnesi vai pat vairāk viņi nevar atrast sev darbinieku! Varbūt grāmatvedi jau atrada, bet vakar es biju lietvedes amata pārrunās, biju šokēta! Pieņem kaut kāda augstprātīga, neprotoša uzvesties meitene, kura pat nepateica, kā viņu sauc, kāds ir viņu kompānijas nosaukums, ko viņi meklē, jo vismaz tā būtu jāsāk saruna, kad meklē cilvēku, kad ieraugi cilvēku pirmo reizi dzīvē. Es iepriekš pa tālruni biju dzirdējusi tikai to, ka viņi ir Paškova nams un nodarbojas ar remontiem utt. Labi, pa tālruni direktora bija it kā laipns, viss kārtībā, tādēļ, kad radās iespēja, uzreiz norunāju tikšanos centrā, viņu birojā. Likās uzreiz dīvaini, ka viņš pats nepieņem, jo kompānija ir pavisam maziņa, 3 cilv. ofisā. Parasti ļoti lielās, nopietnās organizācijās pieņem spec. kadru atlases speciālists. Viņš vēlāk, tomēr, pieslēdzās. Meitene sāka ar jautājumiem: "Jūsu darba pieredze, kādās nozarēs?" It kā ok... Viss kārtībā.. atbildēju.. pēc tam kā parasti, iezubrītās frāzes : "Jūsu plusi, mīnusi?" Nosaucu.. Viņa: "Nez kāpēc plusu vairāk kā mīnusu, vajag, lai būtu vienādi." Es biju šokēta. Kāda, b....t tev daļa, tu pajautāji, es atbildēju! Nu labi, pieliku es vēl mīnusus, ja viņai tā vajag -))) Tad pienāca direktors. Aleksandrs. Viņš par valodām, es teicu, ka angļu vidēji, šis tāds: "Nu ko tad Jūs tā, vajadzēja jau sen mācīties!" Iedomājaties? Viņš man mācīs, 1 reizi dzīvē ieraugot, nezinot, nedz manu vecumu, nedz vēl ko (jo CV, paldies Dievam, es tā arī vēl nenosūtīju (kas arī var liecināt par viņu kompānijas nopietnību, jo nemaz pat nezina, ar ko runā), viņš man mācīs, ko man darīt! Tad es neizturēju un pateicu, ka, labāk, lai iemāca savai darbiniecei pareizi sveicināties, iepazīties, iepazīstināt ar kompāniju utt. Nevis uzreiz tikai jautāt, neko par sevi, kompāniju. Man tāda nojauta, ka viņi grib, lai daudz strādā, bet maz maksāt, nekur nelaist, reāli pārslogot cilvēku utt. Jo, kad es teicu, ka man vēl jāpabeidz kārtot tiesības, šie abi tādi - un kad tad Jūs kārtosies? Mēs līdz 18.00 un CSDD līdz 18.00. Tad es vispār nosarku, piecēlos un teicu, ka jā - mums tiešām sadarbība nesanāks!!! Un direktors to pašu! Un teica vēl, ka viņam nav JĀATLAIŽ, saruna notika krieviski, viņš teica, Я НЕ ДОЛЖЕН НИКОГО И НИКУДА ОТПУСКАТЬ! Мне не нравится слово должен! Tad es izlabojos, pateicu, ka būtu labi, jauku, ka direktors ir saprotošs un laiž darbinieku, ja ir objektīvi iemesli. Nu bet tad vairs mēs ilgi nerunājām, visa saruna notika 15-20 min., tad es beigās pateicu: "Tagad var saprast, kādēļ mēnesi un vairāk jūs nevarat sev te atrast lietvedi, kad valstī ir tāds bezdarbs!!!!! Reāli, darba maz, bet šie joprojām nevar atrast! Secinājumi: viņi ir skopi, ar ambīcijām, stingri, daudz prasoši, maz sniedzoši pretī. NEEJIET TUR!!!! Es saku - nožēlosiet, var uzreiz redzēt, kas ir kas!!!!

Komentāri (4)

Inženieris 15.06.2014

Tagad vairāk par minimālo var necerēt, ne velti visi uzskata Latviju par "lēta darbaspēka zemi"!

E eliza54 07.07.2014

Pirmkārt jaunkundzei vajag iemācīties sasveicināt cilvēkus, kuri atrodas telpā kurā viņa ienāk un atvadīties aizejot.Īpaši ja telpā atrodas cilvēks daudz vecāks par viņu. Šajā uzņēmumā maksā regulāri algu un nodokļus un piešķir atvaļinājuumus. Jaunkundze ļoti slikti audzināta un ar tādu kolēģi diezgan nepatīkami atrasties vienā darba vietā.

S SIA PASHKOVA NAMS 07.07.2014

Cienījamā Jūlija!

Paldies, ka izrādījāt Jūsu interesi par mūsu uzņēmumu!
Diemžēl Jūsu professionālais līmenis neatbilst mūsu vajadzībām.
Mēs patiesi ceram, ka Jūs sasniegsiet panākumus darba meklēšanā.
Ambīcijas nevienmēr ir cilvēka spēcīga puse, savukārt takta izjūta ir piemērota jebkurā situācijā.

Ar cieņu,
SIA PASHKOVA NAMS.

B Burberry 29.05.2015

Loti labs uzńemums ar profesionāliem cilvēkiem. Un vai tiešam sievietes meklē darbu lai viss būtu tā kā vińam vajag, un brīvsos režīms. Neviens gudrs un pratīgs darbadevējs nemaksās par skaistā acīm. Pirm runāt pretī pieradiet savu profosionalitāti ar darbiem, savadak, sediet un audziniet bērnus!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes