Sia Olymp Invest - Esiet uzmanīgi

Esiet uzmanīgi ar šo firmu.Viņi piedāva dažāda veida kredītus. VIŅI IR KRĀPNIEKI. Noņems visu jums, neatstājot neko.

K

Komentāri (10)

J Jānis 01.11.2009

OLYMP CREDIT un OLYMP INVEST ir krapnieciska firma pret kuru ie sagatavoti visi nepiecieshamie dokumenti iesniegshanai Prokuratura, KNABA, Finanshu policija, Augstaka tiesas senata un citas instances par ljaunpratigu cilveku apkrapshanu, maldinashanu, korupciju un naudas atmazgashanu, jo abas firmas darbojas vieni un tie pashi krapnieki, kuri sastav no 4-chetram personam un sekretares! Neiesakam nevienam ar vinjiem iesaistities jebkadas darishanas un STEIDZAMI visiem no vinju puses versties KNABA ar iesniegumiem par vinju pretlikumiajam darbibam!

I Ivans 29.06.2010

Jusu zināšanai, pret OLYMP INVEST nekad nebija uzskata ne viena lieta, ne viena tiesa!

A aleksandrs 07.10.2010

.. nekad nesakiet nekad..manas domas, ka valdes locekļi Rudakovs un Krivanos staigā pa naža asmeni..tūlīt tiks iesniegts iesniegums policijā par krāpšanu..

J Jānis 24.10.2010

Pret OLYMP credi un OLYMP INVEST Valdes locekļiem KRIVONOSU un RUDAKOVU> aferistiem un krāpniekiem ir vērsušies PTAC jau vairāki desmiti apkrāpto cietušo, tāpat pret viņiem ir uzsāktas vairākas tiesvedības civillietās kuras vistuvākajā brīdī pārtaps par krimināllietām, tā kā lūgums visus cietušos no viņu puses nevis baidīties, bet griezties attiecīgajās tiesībsargājošās iestādēs!

A Alex 06.01.2011

oj...da ladno vam tut tuzitsa - pisatj 4to-to...prosto ne berite krediti...a esli berete - to 4itajte dogovor...i tak vezde!!! - a ne toljko v kreditnih u4rezdenijah!!! vedj potom na osnovanii dogovora s vas budut vziskivatj - esli vdrug u vas ne okazetsa deneg rasplatitsa!!! i upasi vas Boze bratj SMS krediti i vsju podobnuju H...NJU-tak vas vooobwe do gola razdenut - tak kak % be6enije...

L Lasa 16.03.2011

Normala firma, kas palidz cilvekiem grutos apstaklos, kas paradaa bankai u.c. visi kas raksta negativus komentarus pasi ir krapnieki kuri negrib maksat!

E Esesesseseseseses 16.03.2011

Normala firma, kas palidz cilvekiem grutos apstaklos tikt vaļā no saviem naudas līdzekļiem, kas paradaa bankai u.c. visi kas raksta negativus komentarus pasi ir apkrāpti!

Lasa, KRIVONOSU un RUDAKOVU dirslaiža!

:D :D :D

L Lola 12.04.2011

Ar OLYMP INVEST visu var atrisināt pat tad, kad situācija ir tāda ka nevar veikt ikmēneša maksājumus. Ja Jūs paši nāksiet pretim un mēģināsiet risināt ar viņiem savu problēmu, tad arī viņi nāks Jums pretim un viss būs OK. Tomēr, šeit nebūs tā, ka paņemsiet kredītu un izvairīsieties kā no pārējām kredītiestādēm. Var atlikt maksājumus, bet ir JĀRUNĀ UN JĀVIENOJAS!!!

L Lidija 21.05.2011

Firma Olymp Invest ir visneprofesionala firma ... tadus vel pameklet vajag .. attieksme ir pretiga - ja protams sakuma viss ir ok, smaidi lidz ausim, bet ja uz roku iedosi kukuli, nekas netiks atrisinats. Un vini necelj klausuli kad to vajag jums ... bet ja runa iet par naudu, tad zvanis jums 10 reizes dienaa ...

а Андрей 23.05.2011

Ужасная фирма! Меня раздели до ниточки, беспредел что тварится в Латвии. Они сами хорошо энают законы и ими-же и злоупотребляют. Люди, сначало 10 раз подумайте и взвесте, прежде чем идти туда.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes