www.sudzibas.lv Sia NOrbigs Darba iekartošana

Sia NOrbigs - Darba iekartošana

Sia Norbigs darba iekartosanas aģentūra...Uzmanaties, prasa 500 ls par iekārtošanu darbā Norvē'gijā vai Islandē.. kārtējaos čakarētāju kantoris

O

Komentāri (12)

V vovo 06.10.2009

500ls par dokumentu noformēšanu ož pēc krāpniecības + man piedāvāja sezonas darbu.

L liene 24.10.2009

Cik man zinams, visi kas ir aizbraukusi - strada.Pagaidam neko par krapniecibu neesmu dzirdejusi. 500 ls prasa tapec ka alga Norvegija salidzinosi liela. par brivu neviens neko vairs sen nedara . var samaksat 200ls un pie darba netikt. zaudejums noteikti bus lielaks.

A andris 20.06.2010

Mani tomēr māc bažīgu tas, ka Norbigs par pakalpojumiem liek maksāt 500Ls + līgums tiek slēgts tikai uz 3 mēnešiem, tātad pastāv iespēja, ka pēc 3 mēnešiem tevi var pasūtīt 3 mājas tālāk...(Protams, Norbigs pēc tam neatbild) Tie, kas vēlas strādāt celtniecībā, jāprot viss - no ēku pamatiem, līdz jumtiem + jābūt ar savu auto un saviem instrumentiem...Diez, kurš tad būs tas muļķis, kurš speciāli uz Norvēģiju dzīsies ar savu autiņu... Nu, diezgan nenopietni tas viss izskatās...

E Elīna Jankovska 07.10.2010

SIA Norbigs ir anulēta 05.08.2010 darbā iekārtošanas licence.
Manu paziņu sūtīja uz zivju pārstrādi, bet kad nokļuva Norvēģijā darbs bija nelegāls. Kad viņa atteicās no nelegālā darba tad tika piedāvāts darbs, kas saistīts ar seksa pakalpojumiem.

E es 20.01.2011

nepiekrītu! Mans dzīvesbiedrs ir aizbraucis uz Norvēģiju strādāt caur šo firmu, viss ir kārtībā. Tas, ka paprasa 500 Ls, tas nenozīmē, ka krāpniecība. Viņš tos 500 Ls ir atpelnījis 10 kārtīgi. Tā kā, ja nav naudiņas - brauc kur "nekrāpjas"

I Imants Ozolins 20.01.2011

Nezinu..Es personigi stradaju caur so firmu un nav nekadu problemu!! aizsutija mus uz vienu Norvegu firmu un stradajam jau 5 menesus un pelnam loti, loti labi.Nekadas problemas..Esam kopa 10 cilveki no Lv..Ta ka palasot jusu komentarus, pilnigu sviestu jus dzenat..tie ir slaisti un tadi kas negrib neko darit, labak sedet Lv un kabatas biljardu spelet..Ta ka cinaties pasi ar sevim, Lai veicas..)))

T Tanja 30.07.2011

Cilveki, ieskataties tacu nva.lv majaslapa, un aplukojat licenzeto darba deveju sarakstu uz arzemem kas suta- Norbiga tur NAV!! taa kaa Beidziet pasi par sevi rakstit labas atsauksmes, it kaa nevar saprast??!
kad es ierunaajos par liguma slegsanu ar notara apstiprinaajumu, viss, labaa sieviete, kas to visu riiko pazuda un neatbildeja uz zvaniem )

Seciniet pasi.

Un cilveeki, pirmkaart-prasiet licenci, sastaadien rakstisku ligumu, piezvaniet darba deveejam, vai vins vispar zin par jusu atbrauksanu :)

un skataties "firmas" reakciju, vai vini no taa neiesmels uudeni mutee ))))

esat gudraaki, nebarojiet tos meerglus)

N natali 35 06.10.2013

в основном набирают лохов.без знания языков и законов на работы куда нормальные люди просто не пойдут.обесчают золотые горы, а в итоге получается фигня(или с налогами, или с документами, или с оплатой труда).Если уж соберетесь ехать от этой компании советую для начала в профсоюз вступить, который сможет помочь .адрес профсоюза:Bruņinieku iela 29/31, 522.-524.ist.Rīga, LV-1001
Факс: 67270659
E-mail: [slēpt]@lca.lv
Эксперт LCA:
Янис ГУЖАНС
+371 [slēpt]@inbox.lv
вся информация есть на сайте: www.lca.lv
а со знанием языка работу можно поискать здесь:www.nav.no
www.adecco.no
www.manpower.no
www.udi.no
И НЕ ПЛАТИТЕ ВЫ ЗА РАБОТУ.ЛУЧШЕ ЭТИ ДЕНЬГИ ЗА КУРСЫ ЯЗЫКА ОТДАЙТЕ ОН ВАМ НЕ НА ТРИ МЕСЯЦА ПРИГОДИТСЯ.

ЖЕЛАЮ ВСЕМ УДАЧИ.

T trehnova 21.07.2014

Не правда!!! Очень хорошая компания!Просто людям нужно правду говорить про знание языка, где хотят работать и что вообще умеют делать . Кто хочет работать и умеет это делать, тот и работает и получает даже больше чем обещали!! Я работаю и очень доволен что обратился в свое время именно сюда!!!

A ANDRIS BUKOVSKIS 30.11.2015

Varu teikt tikai labu. Ko solīja to izdarīja. LAI strādātu ISLANDĒ vai NORVĒĢIJĀ ir vajadzīgas valodas un darba prasmes. Attieksme korekta un godprātīga visu situāciju risināšanā. To es no savas pieredzes. Visu to labāko ILONAI un MEITENĒM. AR PATIESU CIEŅU-ANDRIS.

K Kartonka 11.10.2021

Vēlaties labi nopelnīt šajā firmā? Mēs Jums solam lielu atlīdzību , 2500 uz rokas un vairāk, kā arī dzīvošanu un darbu, traukus visu sagādāsim Jums. Vēlaties tikt appists? Droši nākam šajā Aģentūrā un jutīsieties kā bomzis Ārzemēs, apčakarēsim uz katra stūra, jo mēs esam gudri, bet Jūs esat muļķi. Algu izmaksāsim , kad gribēsim. Cik? Līdz 1500e maksimums ar visu Overtime. Darīsim tā, lai Jūs nevarētu pilnvērtīgi dzīvot! Droši pievienojamies!

S Suvorava123$ 18.10.2022

Фирма точна плохая! Принимает на работу без медкомиссию.. вот шяс у них работает персона бывшая проститутка каторая белеит вичем-спидом. Убежала с латвий от уголовной ответственности . Званили в фирму объяснили ситуацию,на што сказали будут прерывания договора.но все это была враньём..работает дальше персона каторая никому нигавартт што больна СПИДом..обратились шяс в https://www.tiesibsargs.lv. штоб помнили меры в отношения фирмы и больной Анны Красников..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes