SIA NORA NOMA - Nauris Štāls

Redzot Bauskas Dzīves laikrakstā sludinājumu, ka šis firmas īpašnieks (vai firma) meklē kādu darbinieku- šoferi, buldozeristu utt - NEATSAUCIETIES! Šis cilvēks šo cilvēku darba resursus izmanto, lai attīstītu savu firmu, un TIKAI. Viņam nerūp, ka jāizmaksā algas. Neceļ klausuli, te sola naudu, algas ir jālūdzas te viņam viņas nav. Viņš ir KRĀPNIEKS! Vienmēr ir dažādi attaisnojumi- te nav naudas, te nevar noņemt no konta utt. Jo algas maksā aploksnēs , bet jaunas smagās mašīnas pērk un gādā. Darbiniekus apsaukā par dauņiem utt. Šoferi un traktoristi viņam nav cilvēki. Pie jebkuras situācijas, pat tad, ja es kā šoferis neesmu vainīgs, kad man pretī braucoša mašīna iemet stiklā akmeni un stikls saplīst, es palieku vainīgs un man atvelk no algas, jo viņš saka, ka es tak braucu ar to mašīnu un man par to jāatbild!
No minimālās algas ko ieskaita kontā, pēc tam no aplokšnalgas novelk nodokļus, kuri ir viņam jāmaksā, nevis man.

L

Komentāri (8)

L laaciitis 13.09.2013

Es varētu apgalvot to pašu! NEEJIET TUR STRADAT!!!

Nandia 13.09.2013

Lacīt - tu komentē pats savu sūdzību? :)) Personības dalīšanās?

L laaciitis 18.09.2013

Nē, draugam un labak kolēģim kurs strādāja tajā pašā firmā, iedevu izlasīt manu ierakstu, bet viņš vēl izdomāja ierakstīt komentāru, un aplauzās, kad ieraudzīja, ka mans profils nav aizvērts :D

D Daunis 23.05.2015

Arī šogad nekas nav mainījies, kāds krāpnieks bija tāds arī tagad ir!!!

Nora Noma, slikta doma,
strādāt tur slikta oma,
strādā dienu, nakti
algā saņem blakti,
veciem lūžņiem sliktas taktis!!

M Mārcis 16.08.2018

Tieši tā pati situvācija! Nostrādā vaiga sviedros kā ēzelis kamēr tiec apsaukāts par dauni un ko tik vēl ne. Nopērk sev jaunu smago mašīnu un tevi atlaiž nesamaksājot algu. Nekādā gadījumā neējiet tur strādāt.

M Mārcis 16.08.2018
Krāpšana

Šis uzņēmums nemaksā algu. Pieņem darbā, kur tu ieguldi savu laiku, veselību un pūles kamēr tevi saukā par dauni un izturas kā pret ēzeli. Pēc tam atlaiž nesamaksājot algu.

E edijs kļava 18.02.2019

Nauris Štāls ir izmantotājs,viņš domā,ka visu laiku viņam tā būs drīz visi jau viņu zinās un vairāk nebūs ,kas strādā pie viņa,kad sniegu jātīra viņš liek strādāt 36 stundas no vietas pie sola ,ka būs baigi labā alga,kad ir jāmaksā,tad labi,ja kapeikas atmet.Apsaukājas Dauņi,Klauni,meklē kašķi ,kaa tikai par kautko atskaitīt,lai tik nav jāmaksā,oficiāli esi paņemts,bet nodokļus nemaksā,nesaprotu kā tas ir.

U Upuris 27.12.2021

Mīļie cilvēki, izlasiet atsauksmes pirms ejat strādāt uz Nora noma, es izlasīju tad kad jau tur strādāju un pārliecinājos ka cilvēki nav melojuši.
Nauris Štāls ir pats zemiskākais, garīgi nelīdzsvarotākais pats stulbākais cilvēks kādu esmu saticis, apsaukāt darbiniekus un neizrādīt cieņu pret tiem ir ikdiena. Par algu nemaksāšanu nerunājot. Brīnos kā viņš vēl par saviem izteicieniem ir nodzīvojis tik ilgi.
Par tehniku nerunājot, tā ir nodzīta un pat darbam bīstama, ja par to stāvokli viņam ziņosi tad atbilde būs "nu tad sataisi" protams ne par viņa naudu, bet gan par savu. Esiet gudrāki mācieties no citu kļūdām un pieredzes un neejat tur strādāt. Apbrīnoju kā pasaule vispār tādus cilvēkus kā Nauri nes.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes