www.sudzibas.lv 1a.lv Attieksme un saziņa zem katras kritikas

1a.lv - Attieksme un saziņa zem katras kritikas

Nevienam neiesaku šo interneta veikalu, ja ir zemākais līmenis apkalpošanā un klientu neapmierinātībā, tad šis ir #1. Sākot ar operatori- Sabīni, vecāko operatori Līgu, kuras ne par ko nav informētas, neko nezin...beidzot ar servisa garantijas menidžeri Liānu, kura nekad nav pieejama, vai vadība vispār ir informēta par darbinieku nekompetenci, darba laiku. Operatore Sabīne nekaunīgi sāk kliegt ne par ko un vēl nomet telefonu. Arī es pati strādāju apkalpojošā sfērā,bet šāda apkapkalpošana ir zem katras kritikas. Esmu ļoti vīlusies!!!

I

Komentāri (1)

L lgunta 01.04.2015

Nesen šajā veikalā arī iegādājos veļasmašīnu, 2 mēnešus man brāķi mainīja, jo žāvētājs bija sabojāts.

Varu pateikt, ka attieksme un izturēšanās un darba ātrums.. viss lēnākais un briesmīgākais kāds vien iespējams. Pēc pirmā mēneša sāku domāt, ka šajā firmā strādā analfabēti un kurli cilvēki, jo vienalga cik rakstīju, vai zvanīju (kas patiesi bija nepatīkami, jo izturējās itkā traucēju + paaugstina balsi un lieto necenzētus vārdus).. katru reizi neviens neko nezina, neviens par neko neatbild + pat ja runāju ar vienu un to pašu, gan Liānu, gan Sabīni.. Jau pēc 30 min viņas ne atmiņas, ka ar mani runājušas, laikam nevāji "kož" tas operātori serviss.

Izsaku līdzjūtību vsiem, kas sapinās ar šo kantori!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes