Komentāri (27)

E Eva 12.03.2008

Tādu atieksmi pret klientiem sen neesu redzējusi- viss pie d......!!!! Aiznesu uz garantijas servisu ,,Dominā,, savu mobilo telefonu kurš reāli bija nostrādājis nedēļu- nestrādāja radio.Viņi paņēma telefonu izdzēsa no tā visus man saglabātos datus,kontaktus nu vopšem visu, kas tur bija ( man par to nebrīdinot, ka tā varētu notikt).Bet zinot šī mob.telefona funkcijas, ka telefons tiek pieslēgt pie datora viņš uzdod jautājumu vai saglabāt esošos kontaktus vai nē? Nu protams šiem jau laikam latviešu valodas zināšanas ir uz 0, tad labāk dzēst visu arā!!!!!!!! Un vēl saņemot mob. telefonu es uzdevu jautājumu a viņš vispār strādā??? Atbilde- mi ņeznajem unas ņetu vremiņi praveraķ sami i proveraite -vienkārši super!Izdzēš visu telefonu un neko nesataisa un atsviež atpakaļ pārbaudi pati....Tā kā, ja nevēlaties sev nepatīkamus brīžus nepērciet no šī veikala preces un kur garantijas serviss ir ,,SIA Mobilukss,, , jo viņiem viss ir pie di...!!!

K kristine 14.04.2008

arii es aizvedu tel uz dominu remontam "SIA Mobilukss", arii man neskaneeja radio un bija sabojaats korpuss.es 4.meen ciinijos ar tiem darbiniekiem, kas veel nesaprot latviesu valodu.pret mani iztureejaas kaa pret kkaadu trako, kas neko nesaprot.beigaas man tas viss apnika un es aizgaaju uz nokia biroju, kur man ljoti laipni cilveeki pateica, ka esmu apkraapta, ka mans tel nav domaats eiropas savieniibas valstiim:) un kad sia"mobilux" dabinieki ir ielikushi tel vecu plaati:), normaali...es uzskatu, ka ar vinjiem nav veerts ciiniities un bojaat sev nervus.nokia birojaa teica, ka jaagriezjaas ir PTAC.

E es 17.06.2008

Nejauciet divas dažādas lietas, kā SIA Mobilukss un SIA Mobilux, Tauta!!!:D

M mobilux klients 03.07.2008

Man bija vairakas saskarsmes ar MOBILUX. Viniem ir savs serviss ar savu personalu, kuri palidz klientam, atskiriba no MOBILUKSS!!!-kuri vienkarsi parsuta preces saviem piegadatajiem un neuznemas nakadu atbildibu par savu ricibu! MOBILUKSS cenas ir daudz augstakas neka MOBILUX-prieks kam tur pirkt :)? Iesaku visiem apmeklet www.1shop.lv-izjutisiet atskiribu! Es tagad perku tikai www.1shop.lv!

J Jānis 24.10.2008

Nopirku mobilo. Pēc nedēļas programmatūra sāka gļukot. Pēc mēneša parādījās uzraksts "PLEAS WAIT". Zvanīju uz "mobilukss" norādīto garantijas remonta numuru, a tur man konkrēti uzbrauca -

1) Ko jūs te vispār zvanāt! Zvaniet uz turieni, kur telefonu pirkāt.

Pēc trešās reizes, ka teicu, ka viņu veikalā arī pirku - tad tikai vispār kautko ņēma ar manīm tālāk runāt.
NORMĀLI NE?

Pajautāju cik varētu pārprogrammēšana laiku remots aizņēmt?

2) LIKUMĀ NOTEIKTS KA 30 DIENAS. Ko jūs te vispār uzbāžaties.

Nē - tajā kantorī normāli ar cilvēkiem neapietas - NEPĒRCIET TUR NEKO!!!

A aleksandrs 25.12.2008

Man tas pats bijis!Aiznesu Nokia sataisit uiz Dominu, Mobilux, shitais resnais neko lagi paskaidrot nevar!Man tel.gljukoja, radio nedarbojas, un uzkaras visu laiku!Bet shitie saka-pats esat vainigs!Navajag kabataa vinju nesaat!:)))))Kur tad vinju nesaat?Majas turet?Lidz nenjemt?Es jau ta vinju reiz nedeljaa tikai izmantoju, tas man ir 2 .telefons prieksh randinjiem pazimeties, KOPTS, nenakd nerunaju pa tel.lietuu, tureju sausaa tiraa vietaa, prom no putelkjiem.Un shitie saka-Pats vainigs!:)))Pat nebija saskrapets nekur!8 meneshus tikai lietoju, bet garantija ir 2 gadi! NEKAD NEVAJAG PIEKRIST TAM RESNAM DEBILAM-PIENJEMEJAM 305.KAB!Apchakarees!

K klāvs 27.01.2009

es atkal telefonu pirku 1shop.lv, it kā viss bija normāli, bet vēlāk atklāju, ka kamerai ir defekts(fotogrāfējot bildēs saglabājas daudz krāsainu punktu), aiznesu atpakaļ, mani aizsūtīja uz Mobilux 305. kabinetu, iedevu telefonu, viņi apskatījās, teica, ka vēlākais nākošās nedēļas otrdienā(aiznesu piektdienā) būs gatavs. Tagad pagājušas jau 40 dienas(garantijas līgumā teikts, ka telefons tiks sataisīts 30 dienu laikā). Zvanu viņiem vairākas reizes nedēļā un prasu, kad būs gatavs. Viņi saka, ka gaida detaļas un, ka nākamnedēļ būs gatavs. un tā jau gaidu vairāk nekā mēnesi.

R Regīna 13.03.2009

Летом столкнулась с проблемой, полетел дисплей, отнесла по гарантии в Mobilux, обещали сделать в течении 2-ух недель, но ждала месяц, в итоге выбрала телефон и отнесла в другой ремонт, сделав вывод что там покупать ничего не буду. Но вот прошло какое то время, я заказала телефон в 1shop.lv доставили мне его на следующий день, причем в удобное для меня время +))) но там зарядка не работала, сказали приехать в Домину, приехав, мне без проблем поменяли зарядку, я осталась довольна. +))) Теперь я люблю 1shop.lv там челы работают клёвые +))

A atrisini 13.03.2009

Labaak peerc preces www.atrisini.lv, kur shobriid atlaide -83% visaam preceem un cenas no 1 Ls!
www.atrisini.lv

A Aigars 14.03.2009

nebusu iegrabies 220 i neta veikals ar nem no izplatitaja mobilux?

O Oleg 16.03.2010

sia mobilukss a imenno 1a.lv kidali i lguni!!!

A anonīms 20.01.2011

Mobiluks SIA - 1a.lv
Mobilux SIA - 1shop.lv
Kā viens, tā otrais ir appisēji. Pērkot telefonu pajautājiet par garantiju. Ja šie, tad ejiet projām. Paši eikali ar viņiem ir neapmierināti un karo. Ja kaut kas notiek, tad tikai caur veikalu risiniet (savādāk būtu pa tiešo - prātīgāk), jo pret tiem kaut cik ir normāla attieksme. Paši neko nepanāksiet. :) Sūtiet ellē un miers. Ja prece 30 dienas ir remontā, tad pieprasiet naudu no veikala un tie no izplatītāja.

S Sauļus 03.03.2011

Bet ja piemeram es perku citas lietas? vai vispar ir ieteicams kautko no turienes pasutit?

A Andrejs Jelisejevs 07.04.2011

V domine Mobilukss Купил я у них Htc Desire HD через неделю мучений и общениями с операторами связи решил ок брак отнёс в долбаный сервис МЕСЯЦ в сервисе поменяли плату целиком от телефона только крыжки остались ок забрал, Уже вечером он не распазновал то СИМ карту то СД карту отправил обратно Через 4 дня долбание этой долбаной конторы сделали поменяли СД Карту забрал Теперь ВКЛЮЧАЮ ТЕЛЕФОН СД КАРТА ЕСТЬ ПРОХОДИТ 5 МИНУТ И НЕТУ КАРТЫ !Вот и фокус вот какие квалифицированные електронщики там сидят !!!

E EsK 12.04.2011

Tauta tikai drukā un nesaprot ko raksta:) Mobilukss (1a.lv) un Mobilux (1shop.lv) ir divas dažādas firmas, kas savā starpā nekādi nav saistītas - pirmie ir lielākais interneta veikals LV, otrie ir kantoris, kas paši velk iekšā preces un paši arī nodrošina garantiju (nevis oficiālais serviss), līdz ar to arī sūdzības par Mobilux (tiem, kas atrodas Dominā) tik daudz!

H HTCDesireunMobilux 19.04.2011

А я насчет канторы Mobilux, купили HTC Desire за 270 лс в интернет магазине...через месяц стал вырубатся сам по себе, надо было вытащить и вставить батарею и тогда он опять включался нормально. В гарантию отнесли только на 5 месяц после покупки, так как не было возможности не были в ЛВ. В официальном представительстве HTC телефон отказались принимать с отмазкой что он региональный, несите к посредникам.Отнесли в Mobilux, через ровно месяц, нам тупо сказали что в гарантии отказано ( и на это потребовался месяц, хотя на офиц.сайте написано 15 дней за искл.если детали надо заказывать). Мы забрали телефон с бумагой об отказе гарантии, но с их решением мы не согласны т.к. телефон у нас не ПАДАЛ как они нам сказали, и по знакомым каналом нам известно что такая болезнь у данной модели телефона встречается, только за границей её устраняют без лишних проблем, а у нас специально ищут косяк чтобы отказать, и предложить платный ремонт. В ЛВ теперь клиенты не правы...но мы пойдем на независимую экспертизу и посмотрим как все дальше пойдет...

S Sanja 07.09.2012

Tagad Sia Mpbilux Latvia, tas pats www.1shop.lv. Piekrītu visiem, kas saka tur neiepirkties.

S Sanja 07.09.2012

Tagad Sia Mobilux Latvia, tas pats www.1shop.lv. Piekrītu visiem, kas saka tur neiepirkties.

C Copa 21.02.2013

Купил в 1а.lv (SIA MOBILUKS) плеер MP3 Creative X-FI3 за 61 лат, плеер оказался уже пользованным и были проблемы со звуком. Пришел к ним обратно, товар обратно брать не хотели, уверяя что плеер работает без проблем, но после долгих переговоров уже с каким то их менеджером, они его приняли обратно, после я написал заявление на возврат денег, но прошло уже больше двух недель, и денег не поступало на мой счет. После звонков, сказали, что заявление руководителю не поступало и попросили прислать скан заявления.
Еще хочу отметить, что карточкой расплатиться нельзя, только наличными, и когда получал товар, минут 40 простоял в очереди. Так что делайте выводы, может фирма и не плохая, но обслуживание и бракованный товар настораживает.

A Alise.M 30.07.2013

SIA Mobilukss, kas pārdod preces internetā zem portāla: Metalex.lv/ detalex.lv un varbūtu vēl kā līdzīgi ir BAIGAIS KRĀPNIEKU KANTORIS!!! NEKO NEPĒRCIET! uN JA TOMĒR, TAD OBLIGĀTI JAU NO PAŠA SĀKUMA, PIE PRECES SAŅEMŠANAS ( TAS NEKAS, KA KURJERI IR STEIDZĪGI) PARBAUDIET PRECI UN PAPĪRUS- VAI TEV DOD ČEKU, vai aizmirsās, vai solītais garantijas garums atbilst talonā ierakstītajam... Pirku Asus Transformer pad- un vienas ķibeles!!!Pirmkārt solītais "garantijas pagarinājums uz 3.gadiem" ir bulshits, otrkart- atveda asus pad +docking ar krievu burtiem. man ir aizdomas, ka prece ir no sūdīgakajām rūpnīcām savākta trešajam attīstības valstīm... atcerieteis vardus "Mobilukss" "Detalex.lv"("Metalex.lv) un NEKAD NEKO NEPERCIET!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes