SIA Mīts LV - Kvalitāte

Labdien visiem!Vēlos jau iepriekš painformēt potenciālos klientus, ka, neskatoties uz to, ka šīs uzņēmums darbojas jau sen Rīgas tirgū, kvalitāte interneta pakalpojumiem ir drausmīga, nerunājot par televīzijas pakalpojuma kvalitāti. "Senajiem klientiem" viņi piedāvā daudz izdevīgākus nosacījumus nekā jaunajiem klientiem, tas attiecas arī uz kvalitāti. Par to, ka līgums jau beidzies - neviens neinformē, bet uzreiz paceļ cenas pēc līguma darbības termiņa beigām, tieši deļ tā vienā saulainā dienā Jūs varat uzzināt par to, ka Jums ir izveidojies parāds, kuru obligāti jānomaksā. Televīzijas programmu sarakstu maina katru mēnesi, par to nepaziņojot. Līgumsods par pirmstermiņa līguma laušanu ir drausmīgs, pat, ja Jums nepieciešams mainīt dzīvesveitas adresi, kur provaideris nestrādā, Jums būs jānomaksā pilns līgumsods!Lūdzu padomāt trīs reizes pirms pieslēgšanas pie SIA "Mīts LV"!

F

Komentāri (4)

R ri4y 03.02.2015

Palīdzēšu tik vaļā no līguma, bez soda procentu apmaksas. Rakstiet privāti, par palīdzību prasu, pēc darba padarīšanas maksu par 1 pieslēguma mēnesi.

Добрый день! Настроение испорчено окончательно! Считала провайдера Mits одним из лучших, но сегодня поменяла своё отношение! Нашли долг за 2011 год!!! и без предупреждения передали дело в фирму по выбиванию долгов. У меня всё выполнено перед этой фирмой, предупреждала письмом об расторжении договора, они не зарегистрировали моё заявление!!! И теперь ТРЕБУЮТ долг с процентами!!! Сегодня же мои родные расторгнут договора с самой недоброжелательной фирмой Mits!!! Если есть возможность, не выбырайте их услуги. Простите, накипело!

O Olegs 03.10.2018

Уважаемая, письмом не предупреждают, договора так не расторгают, Вам надо было прийти, написать заявление и подписать его. Или хотя бы позвонить в фирму и спросить что и как.
Провайдер они неплохой в плане качества услуг и цен, но про передачу долга конечно, неприятная вещь, я от них не ожидал. Видимо, Вы игнорировали присылаемые счета. И не понять из Вашего комментария ничего, сомневаюсь, что откопали долг 4-х летней давности. Сумма долга какая?

P par kuru nerunā 09.05.2016

9. Maijā, skatoties hokeju, televīzija visu laiku bremzēja tā ka televīzija nebija skatāma.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes