www.sudzibas.lv MAXIMA Personāl daļas atlases vadītāja, MURGS

Maxima - Personāl daļas atlases vadītāja, MURGS

Sveiki!
Nju gāju pieteikties darbā maximā, biju uzaicināta uz interviju Maxima birojā,
man personīgi gāja labi, mēs bijām, kādi desmit cilvēki, un visi bija krievi, vienīgā es biju tīra latviete, un cik es tagad sapratu, ka darbā maximā ir pieņemti visi krievu vecenes kuras nemazs nesaprata latviešu val, un tā pesonāl daļas vadītāja, jau no malas izskatījās pretīga, viņa jauna ar rudiem matiem. MURGS kas tur īstenībā darās.
Un neiesaku pieteikties maximā darbā, jo pēc mēneša tevi izmetīs laukā no darba.

Komentāri (11)

ш Шо? 08.08.2009

Uuu...moz, ieskaties taisnibai acis un noverte sevi objektivi? Nevis mekle vainu kautkadas "krievu vecenes"?

E elzina 08.08.2009

Bēt parejas nepaspēja nomazgaties?

R Raivis 09.08.2009

Maximaa var tikai sabojāt savu veseliibu un nopelniit dziivosanai tur nevar, taa, kaa esi vineetaaja, jo tevi nepaneema!!!

D Diana 10.08.2009

Tu ļoti parliecinata, ka esi "tiira" latviete?:D

A agnese 10.08.2009

Maxima ir pēdēja vieta, kur strādāt. Vecos darbiniekus met ārā, ņem vietā savas draudzenes, radus. Tās, kas nepārtraukti skraida pīpēt ir labas man, kas nepīpē pat nelauj iziet no kases un aiziet uz tualeti, ja ēdu pusdienas veidojas neliela rinda uzreiz zvana, ber pasas var skaidīt pīpēt, ēst. Ja ko pasaku, tad dzirdu, ja kas nepatīk, varu iet prom .Kam sūdzēties? Pīpmanei direktorei? Apsargi katru dienu līdz asinīm dauza cilvēkus, apkopēja spēj tik slaucīt asinis. Vadība, kur jūsu acis?

M Marina 22.08.2009

arprac, man ari bija piedavajums...bet es atteicos...stradat tadas stundas pa tem kapejkam ko vini piedava..ka vispar nav kauna...debilisms...

S Sandra 26.08.2009

Neesmu pati Maximā strādājusi, bet nevienu labu vārdu no paziņām par šo uzņēmumu neesmu dzirdējusi .Uz Maximu var iet strādāt, ja esi palicis pilnigi bez iztikas līdzekļiem ...

U UKz 14.01.2010

Maximas darba līgums ir uz 1 lapas; darba apraksts dabā neeksistē, bet žurnālā liek parakstīties; darba laiks- cik vadībai ienāks prātā; kolektīvs dīvains- 50% mazohisti, 50% ok. Neejiet tur, tas ir murgs!

A aaa 14.01.2010

rimi vai iki krutaaks par to lietuvieshi m*slu

S SlokasielasMaxima 26.01.2010

Iegāju Slokas ielas Maxima XXX. Rokās nesu lielu somu, kuru vēlējos novietot skapītī, kā tas ir citos veikalos. Pajautāju Maximas darbiniecei- vai šeit ir skapīši somas novietošanai, vai arī man jāiet ar visu lielo somu? Darbiniece iet tālāk un neatbild. Uzdevu savu jautājumu vēlreiz, pieklājīgi, pat atvainojos, kad traucēju viņu, viņa neatbild atkal. Tad pajautāju:" Vai jūs runāt nemākat?" viņa tikai pagrozija savu galvu... un aizgāja.
Rodas jautājums... kādus cilvēkus un pēc kadiem kriterijiem pieņem darba Maximas personāla darbinieki?????

D Daiga 01.11.2011

Pilnīgi piekrītu raksta autorei. Arī es biju uz darba pārrunām Maximā spīķeru ielā. Nu tur vēl neko, likās samērā normāla tā priekšniecība. Taču tur atbildi Tev nedod vai esi pieņemts vai ne...No turienes Tavu cv sūta uz veikalu.Pēc spīķeru ielas gaidīju atbildi no veikala, pēc kāda ilgāka laika pazvanīja, protams ka cilvēks kas latviešu valodu nezin pilnīgi nemaz, un piedāvāja nevis to vakanci uz kuru es sūtiju, šajā gadījumā uz nakts maiņu, bet gan uz neizsludinātu vakanci zivju un piena nodaļā, ar piepildi ka nekas cits nav ko piedāvāt.Kaut gan visu laiku viņiem sūtiju uz izsludināto vakanci nakts maiņā.Bet nu loģiski, ka par cik nakts maiņā alga ir gandrīz par 100Ls lielāka nekā dienas maiņai, protams ka šo vietu atdos kādam savam krievam. Runājot par maximu jāteic, ka maximā kas man ir pie mājas, daudzas pārdevējas jau ir kļuvušas pazīstamas, un parunājot ar vienu no viņām viņa skaidri un gaiši pateica, ka vadītāja ir krieviete un ir pateikusi ka pieņems tikai krievus. Nu tad kur ir taisnība.Un vai tad tiešām ja cilvēks strādā par vadītāju nevajag zināt valsts valodu. Un galu galā vai valodas inspekcija vispār neskatās kas notiek firmās?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes