www.sudzibas.lv SIA Mapeteks / zivju miltu ražotne Saņēma pakalpojumu, bet nesamaksāja

SIA Mapeteks / zivju miltu ražotne - Saņēma pakalpojumu, bet nesamaksāja

Pirms sadarboties, pieprasiet 100% priekšapmaksu, jo par mūsu sniegtiem pakalpojumiem samaksāja tikai daļēji, lai gan pakalpojums tika sniegts pilnā apmērā un kvalitatīvi, ko apliecināja arī vadītāja solījums apmaksāt to pilnībā tuvāko dienu laikā, kas izrādījās meli. Pēc vairākkārtējiem solījumiem vairs nav sazvanāms.

M

Komentāri (1)

A Arturs8888 26.11.2016

Labdien .
Es pats strādāju firmā Mapeteks un varu pateikt to ka šajā firmā strādājošajiem regulāri nemaksā algas . Ja alga pienākas vienu reizi mēnesī tad tavu algu idala pa nedēļām un tad tikai skatoties kam un cik . Sākot no 50-150€ kā nu kuram strādniekam . Un sanāk tā ka tu jau esi nostrādājis trīs nedēļas un tev tikai izmaksā pa vienu nedēļu bet nākamo nedēļu ko strādā tas jau uzkrājas . Citiem darbiniekiem šeit šajā firmā Mapeteks alga pat iekrājusies izmaksai par 1500€ . Ta ka lūgums šajā firmā SIA" Mapeteks" labāk nenākt un nestrādājiet .
Vēl ko vēlos pateikt ; to ka šī firma piedāvā kopmītnes ! Nu tad tās te nau kopmītnes bet baraka tipa dzīvojamas dzīvokļi viena istaba un tās pašas visas ir ar pelējuma smaku un pelējuma sēnīti . Pat dušas nau barakās . Ārprāts kas šeit notiek . Kur vispār skatās PVD valsts ieņēmumu dienest .

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes