www.sudzibas.lv L and R auto Klientu apkalpošana

LandRauto - Klientu apkalpošana

3.05.2015. apmeklēju lietotu automobiļu tirgotavu SIA “L and R auto”Tukuma nov. Slapmes pag. “Kalnakrastiņi” (Ventspils šoseā pretī pagriezienam uz "Jūrmala Airport").Pirmo reizi sastapos ar tik nekomponentu un nepieklājīgu darbinieku. Potenciālo klientu uzskata par nejēgu auto lietās, kau gan īsās sarunas pats netieši atzinās, ka īsti nezin automobiļa uzbūvi. Savukārt mani pasūtīja uz ... autocentru, lai tur meklējot sev auto. Pie kam, tas viss izteikts nievājošā formā. Laikam tādiem kā es , kuri uzdod tehniskus jautājumus, šajā placī nav ko meklēt. Esmu autoinženiris-pedagogs ar lielu stāžu. Un no autiņiem kaut ko saprotu. Esmu bijis daudzos dīleru autocentros.Protams, ka ne vienā no tiem nav tādas sliktas un nievājošās attieksmes pret klientiem. 16.04.2015. biju WESS motors ekskursijā ar studentu grupu. Tur pret mums bija attieksme kā pret klientiem [to pat uzsverot]. Jo, tiešām , mēs esam, ja ne tagadējie, tad potenciālie klienti. Bet šajā placī es droši vien vairs neiegriezīšos un citiem arī neiesaku un neieteikšu .

1

Komentāri (2)

A Azik99 05.05.2015

ne Tu viņiem vajadzīgs ar savu pedagoga izlgītību, ne viņi Tev ar savu trulo pieeju darbam. Turpini apmeklēt patīkamus salonus un kādudien arī ko nopērc! :)

J Jurchix222 29.07.2015

Tad nu gan ekskursanti viņiem vajadzīgi. Tak kāda jēga no tāda kā tu kas tikai čakarēt prātu grib?!?!?! Un jā apsveicami kad pats atzīsti ka esi ekskursants. Kuram nekas konkrēts neinteresē kā tikai pamielot acis un viss...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes