www.sudzibas.lv Liepins Auto Sia Nekompetenti darbinieki

Liepins Auto Sia - Nekompetenti darbinieki

Atsaucoties uz reklamu ss.lv sludinajumos, devos uz sia liepins autoservisu noregulet savam auto gaismas, secinaju to, ka autoservisa meistari, kas mani apkalpoja pilnigi neko nesaprot no autogaismu regulesanas, negribu te visu aprakstiit sikumos, bet vinji uzdodas par autogaismu reguletajiem.

Komentāri (5)

E Ewian 09.07.2014

Arī bija pieredze saistībā ar šī servisa apmeklēšanu.
Meklēju servisu tuvāk mājām. SS.lv atradu. Paskatījos majas lapu. Izskatījās ok . Šī gada martā biju uz turieni aizbraukusi. Man vajadzēja uzstādīt miglas lukturus, pareizāk sakot samainīt vecos vadus. Pie reizes apjautājos par temperatūras devēju, uz ko viņi teica, ka varot atrast lietotu. Nu ok viss likās. Mašīnu atstāju. Viņi piedāvāja aizvest līdz tuvākajam tirdzniecības centram. Es piekritu, jo bija solīts, ka viss darbs aizņems ap 2 stundām. Bija pagājušas jau kādas 2.5h. Zvanu siem. Servisā atbild, ka vēl kādu stundu, pusotru vajagot, jo kaut kādas grūtības utt. Nu labi, ja vajag, tad vajag. Pēc norunātā laika atgriezos servisā. Mašīna vēl nebija sataisīta. Pagaidīju apmēram vēl pusstundu. Viss likās ok. Vismaz man tā šķita. Miglas lukturi dega, temperatūras devējs panelī arī beidzot rāīja temperatūru, bet nu tādu dīvainu +20C. Ka man izskaidroja, vajagot, lai vismaz diennakti nostāv un tad pareizi rādīs. Nu labi, ok. Dīvaini, bet ja jau saka. Un protams, nākamā dienā kā bija +20C tā arī bija, bez izmaiņām. Zvanīju šiem. Šie tādi sāka minsktināties, ka pameklēšot citu, bet nu manai masīnai temperaūras devējs ir diezgan reta komplektācija. Nu ok, piebildīšu, ka man auto ir Ford Mondeo 2001.g un neko tādu eksklūzīvu nesaskatu tajā. Man girbējās visu ātrāk, tapēc biju gatava pat pati iegādāties ārējās temperatūras devēju. Aizbraucu uz Gross auto. Tur man iedeva ne to, bet tas tā, lirika. "Liepiņš auto" (darbinieks vai direktors nezinu, kas viņš bija) teica, ka turpinās meklēt pareizo devēju, atkal uzsverot, ka ļoti grūti būs tādu lietotu atrast un ka viņš reti braukā pa šrotiem. Teica, lai uzzvanu pēc nedēļas. Ok zvanu pēc nedēļas. Man saka, ka vēl joprojām neesot bijis šrotā, lai zvanu atkal nākamnedēļ, un tā vairakas nedēļas pēc kārtas līdz beigās pateica, ka paši piezvanīs. Sodien ir jau 9. jūlijs un neviens nav man zvanījis. Protams, var jau pateikt, ka pazaudēja manu telefona numuru utt., kaut gan pat aklajam ir redzams, ka tiku piemānīta.
Kopsavilkums visam ir tāds, ka par miglas lukturu vadu nomaiņu+pieslēgšanu+2 lampiņām un nepareizi rādoša ārējās temperatūras devēju esmu samaksājusi 52e. Protams, ka bez čeka.
Uzreiz pēc servisa apmeklējuma pamanīju, ka kapots neveras vaļā. Man viņs verās ar atslēgu. Pirms servisa apmeklējuma viss bija kārtībā, pēc apmeklējuma problēmas. Iespējams sakrītība...
Viens miglas lukturis sāka raustīties. Var teikt nedeg, kad endaudz uzsit iedegās, un tad atkal pazūd.

Ja pēkšņi Liepiņš Auto vēlas man atgriezt vai nu naudu par nestrādājošu ārējās temperatūras devēju, vai arī to nomainīt pret stradajošu, tad welcome [slēpt]@inbox.lv

E Ewian 09.07.2014

Sia "Liepins Auto"
Reg Nr. 40003535812
Adress: Jurkalnes iela 11, Zolitude
konts: LV88HABA0551020272985
email. [slēpt]@gmail.com

S snowfan 23.10.2015

Ari pierede ar so kantori. SS.lv tirgo riepas kas galigi neatbilst noraditajam stavoklim un tad, kad prasu kur tad ir tas riepas draud ar izrekinasanos. Domaju sis gadijums bus jazino VID un VP. Noteikti iesaku izvairities no si kantora.

P pircejs94 27.02.2019

Arī līdzīga situācija, tikai ar auto lukturiem. Uz iebildumu, ka nevajadzēja pa telefonu lielīt to lukturu labo stāvokli, ja viņi izrādās ar plaisām, saņēmu atbildi - lai nemācot kā bizness jātaisa.

L lerulle 31.10.2016

ОСТОРОЖНО МОШЕННИКИ! ДОЛЖНЫ 4 тысчи евро!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes