www.sudzibas.lv SIA Lango Lango attieksme pret darba ņēmējiem

SIA Lango - Lango attieksme pret darba ņēmējiem

Stāsts par uzņēmumu Lango un ieteikums kas vēlās šajā kompānijā strādāt.Uzņēmums ir ar lielu nosaukumu un kā likās ar "Vārdu", bet strādājot šajā uzņēmumā atveras pavisam savādāki fakti.Uzņēma vadība ir tendēta tikai uz cilvēka darba nenovērtēšanu, uz darba noslodzes palielināšanu, kas netiek atalgota, uzņēmumā ir regulāras problēmas ar darba algas samaksu un nodokļu samaksu, paša uzņēmuma noteiktajā dienā.Četru gadu laikā šajā uzņēmumā vadošajos amatos ir uzteikts darbs 50 cilvēkiem, kas noformēts uz abu pušu lēmumu, ko uzņēmums uzpiež no savas puses, izdomājot darba ņēmējam tādus noteikumus, kas nav reāli izpildāmi, samazinot darba samaksu, uzliekot nereālus plānus un darba pienākumus un tāpēc darbiniekam nekas neatliek kā parakstīt šādu vienošanos.Kompānijai izskatās kad ir iestājušās problēmas finašu jomā, jo firmu vada īpašnieks, kam ir atņemtas tiesības 2 gadus nodarboties ar uzņēmējdarbību, taču ir pilnvara uz kuras pamata šis cilvēks turpina vadīt uzņēmumu.Personāls daļas vadītājs, kas ir iecelts firmā kā valdes loceklis ir cilvēks kas nav kompitents darba interviju vadīšanā un lēmumu pieņemšanā. Vadītājs nevis saliedē kolēktīvu, bet gluži otrādi izplata firmā intrigas un neatbild par apsolītajiem darba noteikumiem pirms darba uzsākšanas par ko bija vienojušies.Darbinieks nevar plānot šajā uzņēmumā izaugsmi un patstāvīgus ienākumus, uzņēmums maina noteikumus savā labā nepabrīdinot darba ņēmēju, bet nostādot fakta priekšā.Izlemiet paši vai vēlaties šādā kompānijā strādāt.

G

Komentāri (3)

P pasaka 2014 15.11.2014

pilnīga taisnība, vispār šo kompāniju tagat sauc SIA FF FOODS

B BZ trifele 20.11.2014

Arī es savu laiku strādāju šajā uzņēmumā. Andrejam Fraimanam ir ļoti japadomā par savu attieksmi pret darbiniekiem un saviem sadarbības partneriem.

Attieksme pret darbieniekiem:
Laikā kad es srādāju, uzņēmumam vadība noslogoja pēc pilnas programmas ar darba uzdevumiem ( viss jau būtu kārtībā, ja tie būtu uzdevumi vienam nevis trīs darbienikiem) pat nežēloja svētku dienas, kad lika ierasties uz sapulcēm par kurām protams nemaksāja... ja darbinieks atteicās, tad attieksme pret viņu bija kā pret nodevēju, bet ar to jau ir par maz... nereti no vadītāja puses izskanēja vārdi pret darbiniekiem 8 cilvēku sapulcē: "Tu esi ideots, tu esi nekompitents, tu neko nesaproti, jo es tā nedomāju, utt. (parasti pēc kāda laika, ja tu pasaki savu ideju, A.F to pasniedz kā savu ideju... un tev tikai atliek iekšēji palepoties, ka nemaz tik liels ideots tu neesi :) )

Attieksme pret sadarbības partneriem:
Dodad mums labas izejvielas un labu cenu, labus noteikumus, bet mēs Jum par to nemaksāsim!

Tā kā darba bija daudz, tad regulārais vadības komentārs...: "Ja nevari ar darbiem tik galā... sēdi pēc darba"... bēt nākāmās dienas komentārs: "ja sēdi pēc darba tu esi vājšs darbinieks un nekompetens, jo nevari savu darbu izdarīt darba laikā"...

Uzdevumi un mērķi no vadības puses tiek uzstādīti nereali - neapdomāti, nepamatoti...
Tev nekad nedrīkst būt savs viedoklis - ir tikai vadītāja viedoklis. Bet pašā iekšienē, lai kādu projektu novadītu līdz galam ir nepieciešami lieli nervi un šasmīgi ilgs laiks!!! Bet pašās beigās tu vienalga būsi pie visa vainīgs :P
Vadībā dara visu, lai visu laiku būtu intrigas starp padotajiem - pat uzdevumi ir tādi...

Tagad strādāju jaunā uzņēmumā un man ir kauns.. kad atnāks kāds cits ražotājs, vai cita uzņēmuma īpāšnieks, kuram man ir jāpastāsta sava darba pieredze - vēsture, un tiklīdz izdzird A. Fraimaņa vārdu man ir jānoklausās, par to kā vadītāji ir naudas ziņā uzmetuši savus sadarbības partnerus.

Mans ieteikums... ja vēlaties stresu jūtīgu terapiju un traipu savā CV - laipni Lūgti A. Fraimaņa uzņēmumos - rezultāti garantēti!

L llelle63 21.11.2014

Jā, arī es visam iepriekš rakstītajam piekrītu. Darbiniekus nenovērtē. Domāju, ka ne tik daudz A.F., bet Jolanta Gaudieša "bojā gaisu" uzņēmumā. Ne jau nejauši, viņas vadītajā mārketinga nodaļā, darbinieki regulāri mainās. Nemitīgi jāsēž darba grupās, sapulcēs, "jāštopē" iekšā sviestmaizes un pankūkas. Tagad strādāju jaunā darba vietā, kur mani novērtē un uzskata par kompetentu darbinieku. Ņemot vērā ka darbinieki pamet šo FF S..., A.F. un J.G. nāksies pašiem cept pankūkas. Lai viņiem veicas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes