Sia Jaro - Krāpnieki

Algu vini sola labu, bet maksa to aploksnee. Pirmos divus meneshus vini jums maksas tikaj to kas pienakas oficiali, ta ir minimala alga. Tas daras speciali tam nolukam lai tu esi vinem kabata un ja gadijuma izdomasi aiziet nenostradajot vismaz pusgadu tad to naudu ko sapelnii un ko vini tev parada, tu nesanemsi, bet par to vin drosi vien pabridinas pirms iestasies darbaa.

A

Komentāri (1)

R Roberts Lulle 15.09.2015

Cienītais, Grigorij Lazarev !
Jūs variet šeit publicēt bezgala daudz mani apmelojošu, it kā no dažādiem cilvēkiem rakstītu sludinājumu, bet tas neapturēs pret Jums, kā aizdomās turēto, ierosinātā kriminālprocesa (par uzticēto materiālo vērtību piesavināšanos) virzību un nonākšanu Tiesā, kur ES dalībvalsts Tiesa Jūs, kā apsūdzēto, ļoti iespējams atzīs par kriminālnoziedzinieku.
Roberts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes