www.sudzibas.lv Baltcom Izspiedēji

AtrisinātaBaltcom - Izspiedēji

Nevienam neiesaku pieslēgties pie izzi, kuri tagad saucās sia ''baltcom tv'', tur strādā vieni naudas izspiedēji. Līgums ir beidzies, bet viņi tik un tā pieprasa maksu par abonēšanu, neskatoties uz to, ka ir jau cits pieslēgums. Draud ar kaut kādiem parādu sarakstiem un tiesas izpildītājiem. Tv strādā slikti, bija pat ka divas dienas kabelis nestrādāja, kā vispār tāda maza kompaška vēl eksistē. Esiet uzmanīgi.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 25.04.2019

Uzņēmuma Baltcom pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

K

Komentāri (3)

R ri4y 15.07.2015

Ir 2 iespējas!
1. Ja tu esi uzrakstījis atteikumu no pakalpojumiem, tad viņi neko nevar prasīt izņemot līdz tam datumam no kura stājās spēkā atteikums.
2. Ja tu neesi uzrakstījis atteikumu, bet domā ka ja tu pieslēgsi citu pakalpojumu sniedzēju un viņiem jāpārtrauc tev sniegt pakalpojumus, BEZ IESNIEGUMA, tad tu esi idiots un tādiem kā tu nav vietas uz zemes!

T trakotais 20.07.2015

2. variants ir ļoti labs :D

K kastadnu 01.09.2015

gudrīši tādi, iesniegums bija noosūtīts

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes