SIA IMOBILE STYLE, Mos veikalu tīkls - Karen Millen - Neejiet strādāt!!!

Strādāju par pārdevēju Karen Millen veikalā, uzsākot darbu solīja "zelta kalnus", bet izrādijās, rupji sakot, "sūdu bedre", alga minimālā ir izdomāta kaut kāda mistiska piemaksa, kuru ejot projām bez nekādiem paskaidrojumiem Tev neizmaksā, jo viņi tā var darīt!!! Maksā naudu aploknē, par bonusiem, tā kā es gāju projām, biju nopelnījusi šo bonusu summa nebija maza, arī tā netika izmaksāta...Meitenes uzmanieties, ne velti tur darbinieki mainās katru mēnesi!!!Kad uzsāku strādāt man veikalā bez līguma bija jānostrādā vesela diena, kura man netika apmaksāta, kas ir pret likumu! No savas pieredzes iesaku, kā uzsākiet darbu uzreiz pieprasiet inventrizāciju, jo par iztrūkumiem jāmaksā pilnā apmērā darbiniekiem! Iepriekš Karen Millen, kā arī no šī paša tīkla Oasis veikals patika tagad zinu ka nekad tur vairs neiepirkšos, jo drēbes tur ir lietotas, paša vadība ņem tās kādu laiku panēsā un nes atpakaļ,to ko viņas paņem, un tas nav tikai reizi mēnesī, nekur netiek pierakstīts, līdz ar to varbūtība ka vienkārši arī neatnes atpakaļ!!!! Grafiks tiek mainīts gandrīz katru dienu, bez tavas piekrišanas, kā arī par to netiek paziņots. Tirdzniecības vadītāja - liekulīgs cilvēks - sejā Tev smaidīs un teiks, ka viss ir kārtībā! Bet aiz muguras būs pa visam savādāk. Vēl jo vairāk atļaujās aizskar darbiniekus arī personīgi! Pieprasa, lai mēs būtu sakoptas - manikīrs, pedikīrs u.t.t.... viss jau būtu labi, ja pa tādu algu to visu varētu atļauties! Darba apstākļi ir vispār zem robežas, tas ka jāstrādā 11 h dienā, tev nav kur normāli papusdienot, nav dzeramais ūdens! Noliktavas sliktā stavoklī, pārdodamās drēbes mētājas kastēs - nu riktīga humpalu bode! Kamerās tiek novērota katrta tava kustība, stāvēsi aiz kases, ja būs veikalā klienti, dabūsi bezmazvai rakstīt paskaidrojumu!!!

K

Komentāri (2)

L lindeeva 18.12.2014

Paldies par tik perfektu raksturojumu...
Nav ko piebilst ...

Ja nu galīgi zeme grūst zem kājām, pilnīga bezizeja-pat tad neieteiktu tur strādāt...

Tad labāk Ìrijā sěnes lasu :D

Diez angļu galvenie šefi un bosi zina kā šī frančīze izturas pret saviem darbiniekiem?

A avene 05.01.2015

Esmu strādājusi Karenā, sākumā Galerija Riga, solija viss k-ko, bet nu dabuju neko.
Tur bija jāpardod 2 preces vismaz uz viena čeka, ja tas netika izdarīts, dabūju par pilnu programmu, kaut cilvēki tak nevar atļauties 2 lupatas pa 200euro. kā es varu piespiest?
Uz mani tika rasktīts paskaidrojaumu, ka slikti runāju krieviski. Es tos paskaidrojumus miskastē metu.

Grafiku sastāda vaditāja, ka viņai ērtāk. Ir dienas kad Tev ir tikai divata ar vaditaju jastrādā, vaditāja no sava kab pat araa neiet, 11h uz kajam viena visu meģini paspet.
Biju vinnejusi labu bonusu, pardevu daudz kleitas un pacelu videjo. vajadzeja samaksat 190euro, dabuju necik, jo viņi netic, ka var pardod tik daudz, kaut paši uztaisīja visu bonusu sistēmu cik vajag pardod.

Aprunāšana aiz muguras- noteikti . Skatas acis un smaida, bet istenibaa ļoti aprunā, īpasi Linda Vilcāne( Kļava) un Sigita- čūskas.

Vienrez man forma palika majas slapja, un man iedeva no veikala kadu kleitu, es visu dienu nostaigaju un vajadzeja likt atpakalj, galigi sasvidusi jau biju, žel to kas iztereja 300euro par to kleitu, es no majam biju panemusi savas citas kleitas, bet nu vajadzeja karenu kleitu .

Pretigaka vieta kur esmu strādājusi . ludzu neieperkaties un nerokat sev bedri, strādājot tur, jus paliksiet lielakos minusus. Taja veikala Tu esi- grāmatvede, apkopēja, apsargs, pardeveja un vaditaja un maksa Tev 240( tad vel latus)
Bija situacija, kad klients naca ar sudzibu un vajadzeja vaditaju, vaditaja nenaca ara no sava kabineta jo bija baill, un beigas es dabuju but vainiga, kaut vaditaja ir atbildiga par preceem kuras tiek pardodas un brāķi. Mans uzdevums bija iesmeret, neiesmeresi, dabusi pa pilnu programmu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes