Henical Sia - Krāpnieks

Samaksajam par auto vel decembri 2014g, uzinat kad bus auto piegadats osta nav reali. Vins nezinot kad pienaks un izradas ka pat nezinot kad auto ir izsutits no usa!!! Telefonu parsvara necelj, uz email un sms neatbild. Atieksme cuciska un nepieklaiga. Gribejam pasi nokartot piegadi jo bija letaka uz ~500$, bet saka stastit ka vinja cilveki jau izbrauca pakalj auto un esot parvelu (2 diena pec izsoles usa). Nemot komisiju 400$, plus krapsana uz piegades vel ap ~500$, sanak ap 900 - 1000$ pelnja tadam organizatoram. So auto pienacas pirkt caut so kompaniju tapec ka musu pastavigais starpnieks nebija izsoles laika usa. Ja gribat parmaksat un palikt bez info, drosi varat griezties sia henical. P. S. Ne luguma, ne ceka mes no vinja ta un nesanemam.

A

Komentāri (3)

S sagads 24.04.2015

Sveiki! Jaa nav tur taa iepriecinošākā apkalpošana, sazvanit nav iespējams pārsvarā izslēgts telefons, lai apskatīt automašīnu stundām jāgaida tikšanās. Automašīnu reklamas bildēm pievienoti fotošopi.Sia HENICAL pakalpojumus Es arī neieteiktu izmantot.
Ir daudz labākas firmas pie kurām var iegādāties automašīnas un apkalpošana daudz labāka kā piemēram Jouker auto.

G girlka 12.05.2015

Paldies par Jūsu pieredzem! Tieši bijam plānojuši izmantot Henical pakalpojumus, bet tagad viennozimīgi to nedarisim!

J JB 22.04.2022

Mana pieredze ar Henikal - Attieksme un komunikācija ir vienkārši šausmīga, pazemojoša un nievājoša.
Šo auto tirgotāju neiesaku ne par kādu cenu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes