Sia Gerkens un Partneri Liepaja. - krapšanās

Sestdien iegādājos šajā veikalā laiviņkurpes un kreklu, kopā bija jamaksā 11euro, laika bija maz,steidzos, samaksāju, vēlak pārbraucot mājās sāku pētīt čeku un izradās,ka kasiere jauna skuķene mani apkrāpa par 1 euro, kurpes kuras maksāja 8euro vietā viņa čekā izsita 9 euro, itkā tas nav nekas traģisks, no tā eiro nabagāka nepalikšu, bet tajā pašā laikā nav normāli cilvēkus šādi apkrāpt.

M

Komentāri (5)

Z Zukers1987 24.06.2014

Varbūt cilvēks nejauši sajauca, a tu šeit par viņu kā apr zagli, aizej uz veikalu un pamēģini atgūt savu euro, nevis te blamē cilvēku par 1 euro pa visu valsti, fu kauns un negods

M mandy 03.07.2014

Mīļo draudziņ, es kad aprunājos ar paziņām, izrādās, ka arī viņām bija līdzīga situācija. Un kuru es te pa zagli pataisu, vai tad ir uzvārds un vārds rakstīts? Kauns un negods tādiem, kas krāpniekus aizstāv. Ko tur sajaukt 8 ar 9?

O olga8883 03.07.2014

arprats, un tas viss ir del 1 euro...kauns!bet ko lai gaidit no cilveka kurs kurpes un kreklu perk pa 11 euro:)nebedajies, gan jau kadreiz nopelnisi to nabago euro.bet protams vairs nekad neej uz to veikalu, kur tevi tik bezkaunigi apzaga!!!un vel nebija kauns pazinam to stastit:))))

M mandy 04.07.2014

Tev nav pilns rublis, ko tad man vajag tai kasierei aplaudēt ko? Protams, tā jau tik tu pērc Gucci un Dolce&Gabbana lupatas :D sasmīdinaji mani :D Šis ir sūdzību portāls un ja gribēšu tad likšu sūdzību arī dēļ tā viena euro, lai tādas kasieres, kas krapj pircējus šito palasa un apdomā ka vajag kārtīgāk pie kases aparāta strādāt.

M masa32 05.07.2014

Pilnībă piekrītu mandy, te rodas aizdoma, ka vnk tā Gerkena kasiere tagad cenšas sevi izmisīgi aizstāvēt. Mandy, nepažēlo vel vienu euro, nopērc un uzdāvini tai kasierei cipariņu kartītes, lai iemācas pareizi skaitīt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes