www.sudzibas.lv Sia Garlic group Slikti darba apstākļi

Sia Garlic group - Slikti darba apstākļi

Daudz nav ko teikt. Maksā ļoti labi, bet telpās ir ļoti auksts. Darbinieki sēž un klepo un puņķojas, jo mājai nav radiatoru. Vēl nepatīk, ka sievietes pīpē daudz un lamājas. 1. stāvā infrasarkanais sildītājs, vai kas tāds uz visiem, bet augstākstāvošajiem, kas ņemas ar papīriem, krāsns ielikta 2. stāvā. Un kāpēc vīrietim rozā jakā darbinieces jāapsaukā par aitām, šito es nesaprotu. Silti ir tikai, kad eju uz darbu, ejot atpakaļ var nosprāgt. Melnais ķiploks labi maksā, restorāni pērk, jo tam ir sevišķa garša, bet nu varētu jau noziedot to naudu un ielikt kaut dažus radiatorus, lai iekšā būtu silti, nevis tāda pat temperatūra kā ārā.

Komentāri (4)

Inženieris 14.01.2015

Un cik ilgi kleposiet un puņķosieties?

ilmaars 06.03.2015

Inženieri - ilgi es tur neizturēju. Sievietes, kas tur strādā, laikam ir riktīgas vecenes ar pautiem, ja šitā sevi nežēlo. Nauda ir nauda, bet neies tak nosprāgt tāpēc.

T turciaja 24.04.2015

Kādreiz taja SIDC - ā strādāja tāda ALLA, izklausījās sakarīgs cilvēks. jau sen kā aizgājusi. No laba darba neaiziet. Jau nerunājot par to, ka tālāk par krāpšanu un solīšanu pret "miljonu"!!! (runājot biroja administratores vārdiem)klientu netiek. Neuzķerieties. Izkrāps naudu par nekur nevajadzīguiem kursiem un ar totasd arī viss beigsies. tālāk jau, kad zvanīsiet, runās kā ar traucēkļiem ļoti nelaipnā tonī. To vēl varētu paciest, ja arī attaisnotu cilvēku cerības - iekārtoties konkrētā darbā. Bet tas šai firmelei nav vajadzīgs. Tur pat acīm redzami neatbilsoši cilvēki sākumā tiek sagaidīti kā dārgi viesi, li'dz brīdim, kad samaksājuši par "kursiem".

A amazone otra 18.05.2018

Piekrītu visam to ko rakstīja. Es pieredzēju tocna to pašu. Neiesaku tur savu degunu bāzt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes