www.sudzibas.lv SIA FEAS Nemaksā algu

SIA FEAS - Nemaksā algu

neejat strādāt uz Feas, tur saimnieks ir Ainārs Mugins viņš noslēdz darba līgumu par 200ls, parējo sola maksāt, bet beigās iekrāj parādu un neoficiālo algu tā arī nemaksā. Esiet uzmanīgi, viņš daudz sola, bet neko nedara. visu laiku aizbildinās ka viņam nemaksā.

A

Komentāri (10)

S Strādnieks 04.12.2009

SIA FEAS ir unikāla firma tur jāstrādā dienu nakti bez atalgojuma un vēl skaitīsies saimniekam Aināram Muginam parādā. Sestdienas un svētdienas jādzīvo vagonos jāsargā viņa objekti par to nemaksā un tās saucās brīvdienas, bet pirmdienas rītā jāstājas atkal darbā un protams ne jau 8 stundas... un tad to minimumu varēsi vēl ilği un pacietīği pagaidīt... jo tā kā Aivars par viņu saka visu laiku aizbildinās ka viņam nemaksā...

L Liikais 17.12.2009

Ainārs Mugins ne vien algas, bet vispār nevienam neko nemaksā!

V Vilks 12.02.2010

Nevis normala firma bet gan pilniks idjotisms.Agrak bija tā saucamas šarašnaja kantora nu šitas kantoris to parsit kā minimums reizes piecas. Tādas kā ši vaidzetu vienkarši aizklapet uz neatveršanu un tadiem kā s šitas darbonis vispar neļaut ar likumu atvert.

J jānis 11.02.2011

Kada ir Valsts tadi ari ir uznemeji Zagļi. Un viens no tiem ir SIA FEAS Direktors AINARS MUGINS.aizmirsu piebilst So godpratigo pilsoni tacu nevar saukt par zagli jo vins tads nav bet darbinieki ir tie lielakie blezi jo tie tak prasa kautkadu mistisku naudu lai nabadzins samaksa. un ja darbinieks paprasa algu A Mgins so ir gatavs ar vina Juristiem sudzet Tiesa. Taka pirms doties pie SIA FEAS darba meklejumos siltie iesaku padomat pirms iet.

A Ainārs 13.04.2011

Kas grib nodarboties ar labdarību, ejiet palīgā Muginam ! Un ja kas ir palicis, mūciet prom atpakaļ neskatoties!

C chiuriu 18.07.2013

hmmm interesanti.. es par shito fruktinju esmu dzirdeejusi.. interesanti tikai kaa kaads kuram nav naudas samaksaat darbiniekiem var atljauties pats braukaat ar porsche cayenne un sieva ar mersiiti..

samtakoi 02.10.2013

Viss atbilst patiesibai, nemaksa, sola un krapj :-(

C cucens 11.09.2014

Ar šo kantori viss skaidrs. Firmas nosaukums tulkojumā nozīmē'' feini appist savējos''

Inženieris 11.09.2014

Brīnos, ka Ainārs Mugins vēl dzīvs un vesels, jo savus padotos par cilvēkiem viņš noteikti neuzskata, bet katrs saņem pēc nopelniem!

Atceries Ainār no soda tu neaizbēgsi un saņemsi to, kad nemaz negaidīsi!

Strādniekiem algas nevari samaksāt, jo naudas neesot, bet iepirkumos, gan tev šogad labi iet!

http://iepirkumi24.lv/iepirkumi/uzvaretajs/40003770928

T Traktorists 15.09.2014

KO, Mugin bledi vel esi dzivs?Ka TEVI aiz kajas par stradnieku apisanu un pazemosanu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes