SIA FACERE veikals "Bērnu rati" - Negodīgums pret pircēju

Ja vēlies mūžīgas problēmas, tad iepērcies veikalā "Bērnu rati" vai interneta veikalā "e-rati" un saņemsi pretī ļoti cūcisku attieksmi. Būs jautri- tevi nostādīs kā pēdējo muļķi, jo nesapratīsi likumdošanu un mēģinās tev iestāstīt, ka veikalā pirkto lietu esi tīšām sabojājis.

I

Komentāri (4)

J Jana 24.09.2009

Mums arī bija problēmas ar šo veikalu saistībā ar preču garantijām.
Attieksme pret klientu zem katras kritikas. No sērijas - nopirki - mēs tevi vairs nezinam, tikai tad kad iesaistīju PTAC, pēc ilga cīniņa panācu garantijas remontu. nevienam neiesaku šo kantori.
www.e-rati.lv un www.bernurati.lv

K Kika 07.06.2010

Krāpnieku kantoris! Attieksme zem katras kritikas!!!

L līga002 13.06.2012

Man atkal tikai vislabākās atsauksmes, ja citur man preci tik solija un solija un nepiegādāja, tad šajā i-net veikalā es preci saņēmu solītajā laikā un ar apkalpošanu un garantiju man viss bij labākajā kārtībā.

S SantaDior 17.06.2014

Viens no labākajiem veikaliem, pati īpašniece super sieviete. Uzreiz var redzēt, ka cilvēks zin lietu ko dara. Nav ieinteresēta vienkārši pārdot, bet gan pārdot, lai vēlāk nav jānožēlo. Es nenožēloju un draudzenei ieteicu, arī viņa priecīga. Super, tā tik turēt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes