www.sudzibas.lv Energolukss Sia Neprofesionalitāte

Energolukss Sia - Neprofesionalitāte

Šajā kantorī strādā ĻOTI neprofesionāli darbinieki. Pārdošanas daļā daži menedžeri un viena blonda asistente vispār nemāk lietišķi un profesionāli sarunāties ar klientiem, paskaidrot loģiski par saviem produktiem. Runā apmēram tā - Čau! Ok, tad tiekamies rīt. Gaidīšu tevi. (lietišķās sarunas nekādas) . Tad atnāc, visiem viss vienalga, norunātā tikšanās laikā atnāc un visa pārdošanas daļa ir aizmirsusi par tikšanos un atrodas pusdienlaikā, neviena nav. Gaidi viņus, atskrien aizelsusies blondīne, atkal nekāda lietišķuma vai sapratnes par klienta vajadzībām.... Kautko mēgina labot lietas labā, bet nekas viņai nesanāk... Gaidi vien kad atnāks kāds gudrāks. Mjaa.... Beigās paliec neizpratnē par visu.Nevienam neiesaku pīties ar šo uzņēmumu!!!!!

Z

Komentāri (1)

E Energolukss 13.10.2015

Labdien,

Paldies par Jūsu viedokli. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Labprāt izskatīsim Jūsu sūdzību un veiksim nepieciešamās darbības, lai uzlabotu klientu apkalpošanas kvalitāti. Lai efektīvāk izvērtētu konkrētās situācijas klientu apkalpošanas nepilnības, lūdzu sūtiet situācijas aprakstu uz [slēpt]@energolukss.lv .

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes