SIA "Elfs A+I" - krāpšana

Par klasiskās masāžas kursiem uzzināju zip.lv sludinajumu portālā. Kursus vadīja Anita Poverčovska (sertificēta dziedniece) Tur sasolīja ka 3 mēnešu laikā tiks iemācītas ajūrveida, karsto akmeņu, medus un klasiskā masāža. No kuram reali praktiski darbojoties apguvam tikai pilnu klasisko masāžu un ajūrveida... pārējās masāžas vienkkārši parādīja 6minūšu laikā, jo redziet doma tāda, ka eksāmenā būs tikai ajūrveida un pilna klasiskā masāza...solīto 3 mēnešu vietā mes tikāmies 2 reizes nedēļā un tā pusotru mēnēsi... kas kopā nesastāda 3 mēnešu kursu. pa vidu vel bija 3 mediciniskās nodarbības... Maksa par kursiem, salīdzinot ar pārējiem piedāvājumiem samērā bija zema, 85LS tad velak piedāvāja, ja gribam sertifikātu, ar kuru mes varētu strādāt oficiāli. tas maksāja vēl 45LS tātad doma, ka esmu pa lēto atradusi kursus, izkusa kā sniegs saulē.
rēķinamies ka bijām 6 cilvēki...
Pēc eksāmena izrādījās ka neviens no mums nav nokārtojis eksāmenu... citam teoriskais nav ieskaitīts citam praktiskais... Tad bija Ziemassvētku brīvdienas... zvanījāmies visi Anitai, viņa necēla telefonu. tad uzzināju ka viens no kursanntiem tomēr nez kādā mistiskā veidā tomēr esot nokārtojis eksāmenu. Dabūja sertifikātu kurš ļauj 5 gadus praktizēt savas prasmes visā Latvijas teritorijā.
Mums pārējiem bija eksāmens jāpārliek, man uz telefonu atnāca sms kur Anitas vārdā rakstīts datums kurā ir pārlikšana un ka tas māksā 5LS...
taja nozīmētajā dienā izrādījās, ka jāpārkārto tikai tas, kas bija itkā nepareizi... man konkrēti vajadzēja pārrakstīt 3 jautājumus tie bija nesaistībā ar masāžu, man bijā jāuzraxta reflektoloģijas 3 punkti ... reāli tikai 3 vārdi jāuzraksta... vienai no kolēģēm tikai 1 vārds jāpārraksta... pārējām kurām masāža jāpārliek, pat nebija sasaukta iepriekšējā komisija.
un beidzot to pārlikšanu uz kvīts parādās summa 20LS par pārlikšanu, biju šokēta, jo esmu taču studente, vecāki iedeva tikai tos 5LS un sanāk ka man bija jāatdod gandrīz visa nedēļas uzturnauda. parādījām sms kur minēts par tiem 5LS vinja apgalvoj, ka to nav sūtījusi... Lieki piebilst, ka tajā vakarā Anita Povečerovska vinnēja liekus 100LS (šķiet, ka bija parādiņos pēc ziemassvētkiem, šī dāma iedzīvojusies)
Galu galā saņēmu savu sertifikātu, kas derīgs tikai 3 nevis 5 gadus... un sapratu ka šīs profesionālās dziedniecības biedrības komisijas priekšēdētājs ir Anitas Vīrs Igors Poverčerovskis. To jau pēc nosaukuma varēja noprast( SIA ELFS A+I"
Kopumā jūtos apkrāpta... gūtās zināšanas arī nav tādās kā sākumā gaidīju... lekcijas tika pasniegtas pavirši...
pati attieksme itkā no Anitas puses bija ļoti draudzīga...
bet saku godīgi nav vērts apmeklēt šādus kursus... tā ir tikai naudas izmešana... Youtube.com var tieši tādas masāžas video ielādēt un apgūt, lai varētu masēt savus draugus un mājiniekus.

E

Komentāri (8)

A Anita 30.01.2011

Iesaku sūdzēties par šo visu tālāk! Kā arī sūdzības izklāstīt daudz plašākos tīklos, lai par šo iestādi uzzin pēc iespējas vairāk cilvēku!

Z Zinaida 30.01.2011

Nedavno priezzal ko mne negr iz Grecii, tak on mne T TAKOI massaz sdelal!!!I oralnij, i vaginalnij, i analnij. Vse podrugi po sei denj davidujut.

L Līga 16.04.2011

Pilnīgi piekrītu šai sūdzībai...Pati esmu mācijusies masāžu SIA "Elfs A+I "kantorītī...Tā ir krāpšana un neprofesionāla apmācība, nācās pēc šiem masāžas kursiem pabeigt vel vienus, jo zināšanu trūkums neļāva strādāt par masieri!
Mīļie cilvēki, lūdzu esat uzmanīgi un izvērtējiet vai ir jēga izmest naudu par neko...ir pieejamas ļoti daudzas masāžu mācošas iestādes kuras tiešām ir nopietnas ar profesionāliem pasniedzējiem!Jo tiešām kursu pasniegšanas metode ir prasta, neprofesionāla un zināmā mērā pat smieklīga!

I ilzen 19.03.2013

Anitas Povečerovskas viņa arī Saulīte-Sijāte krāpniecisko darbību vajadzētu pārbaudīt attiecīgajām iestādēm. Viņa jau pēc savas dabas NOTEIKTI NAV DZIEDNIECE! Domāšanas veids, runa ir neinteleģenta un pat prasta, cilvēkus apvainojoša un aizskaroša! Viņas darbības un izdarības, ''mācības'' un ''padomi'' rada vairāk bēdu un posta nekā dod kādu labumu cilvēkiem.! Neiesaistieties ar viņu!!

J janny 27.04.2013

Nepiekrītu šai sūdzībai... Arī esmu izmācijusies šajos masieru kursos, un varu teikt tikai to labāko!
Mūsu grupa tika nokomplektēta ar patīkamiem cilvēkiem - nebija neviena tāda reize, kad negribētos iet uz nodarbību! Pati pasniedzēja (Anita) bija ļoti draudzīga un pretimnākoša - arī naudas lietās! Cenas ļoti adekvātas - ļoti zemas, salīdzinot ar citām vietām! Un pat ja bija situācija kad kāds nevarēja visu samaksāt uzreiz, pasniedzēja nāca mums pretī un sarunāja maksāšanu ar katru personīgi.
Nu jau visu kursu būšu pabeigusi. Tulīt, Tulīt un sertifikāts jau kabatā! Visu ko solija mums iemācīt - visu iemācija, un, noteikti, beidzot šos kursus esmu kļuvusi tikai gudrāka!
Varu pateikt tikai lielu paldies Anitai par šo iespēju mācīties par tik zemām cenām! Cenā tikai iekļautas dažāda veida masāžas, arī tas kas jāzina no medicīnas, gan teorija, gan prakse (daudz prakses), gan citas gudrības! Liels Paldies!

R raganina2 28.04.2013

Piekrītu janny. Gribu pateikt Anitai milzīgu paldies par dotajām zināšanām. Dod Dievs, lai katrs tā ieliktu sevi darbā, kā to dara Anita Povečerovska. Un, ja tev ir abas rokas kreisās un tu esi bezsmadzeņu radība, tad cieni to cilvēku, kurš vēl ar tevi strādā, ziedojot savu laiku, nervus un pacietību. Iemācieties par katru darbu pateikt PALDIES, bet nevis tikai blusas skaitīt.
Šajos komentāros, jūs pašas esat parādījušas tikai to, ka esat Latvijas sliktākā daļa, kura. kūltivējot slikto, nerada auglīgu augsni Pozitīvām lietām.

S smīkņa 28.04.2013

raganina2, kuras ir tās tavas Pozitīvās lietas? Tas, ka tu cilvēkam pārmet "tev ir abas rokas kreisās un tu esi bezsmadzeņu radība", jo viņam ir no tevis atšķirīgs viedoklis? Tev pašai nav pēdējais laiks smadzenītes (vai drīzāk vietu, kur tām vajadzētu būt) pārbaudīt?

J janny 29.04.2013

Tautā saka, ka čūsku inde palīdz pret varžacīm. Smīkņa, man tā liekas, ka tev vajadzētu iet pieteikties strādāt pie Tavuprāt "sliktās" Anitas Povečerovskas ārstēt cilvēkiem varžacis, jo Tev indes pietiek! :D vismaz būs kāda jēga brukt virsū cilvēkiem. :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes