www.sudzibas.lv SIA Efte Consult - interneta katalogs infolapas.lv SIA Efte Consult - interneta katalogs infolapas.lv

SIA Efte Consult - interneta katalogs infolapas.lv - SIA Efte Consult - interneta katalogs infolapas.lv

Gribu ieteikt visiem darba meklētājiem, kuri savos meklējumos būs saskārušies ar uzņēmumu SIA Efte Consult un apsvērs domu tur iet strādāt - neejiet strādāt!!!
Šajā vietā neizturēsiet pat pārbaudes laiku - pieņems un atlaidīs pēc pāris nedēļām - tā viņi dara ar visiem. Atlaižot neizmaksā visu - grib apšmaukt ar atvaļinājuma naudām - pasaka ka nepienākas, jo neēsi izturējis pārbudes laiku.
Nopelnīt uz procentiem - neko nevar.
Aicina milzīgu daudzumu cilvēku uz divām pārbaudes dienām - izmanto cilvēkus, lai par velti sakārto informāciju interneta katalogā un rezultātā ne vienu nepieņem.
Ja Jums ir vajadzīgs ķeksītis savā cv, ka esat īsu brītiņu strādājis ar reklāmu - lūdzu uz priekšu, bet ilgi nepaliksiet un ne jau iemesls būs tāds ka slikti strādājat - bet vnk atlaidīs, jo vadība ir akla un izmanto cilvēkus sautīgos nolūkos.

I

Komentāri (15)

A ANNA 08.01.2009

Pilnigi piekritu Ivetai, vini tiesam izmanto cilvekus, tiesam ta ir, ka 2 dienas it kaa ir apmacibas, un cilvekam liek pa velti stradat un taa ari ir, , ka reti kurs iztur parbaudes laiku, mani atlaida jau pec parbaudes laika, jo it ka nebija pietiekami daudz noslegtu ligumu, un nesamaksaja pat santimu, jo pertigais igaunu vaditajs pateica, ka taa tik tada ka izprieca bijusi, par to naudu nemaksajot.

K Kristy 20.04.2009

Oh, super, taisījos iet uz pārrunām, tagad saprotu, ka nav jēgas tērēt savu laiku ar muļķībām... :)

I Ivar 28.04.2009

Iveta!

Mūsu uzņēmumā visi, kas ir strādājuši, saņem savas algas atbilstoši ieguldītajam darbam.
Nav jēgas turēt cilvēkus, kas nespēj nopelnīt pat savu algu!

Apsūdzība ir nepamatota!

Ivar Lapsanit

U umniks 30.04.2009

IVAR, nemuldi luudzu...:)

K Kristīne 04.06.2009

NE NE NE! un vēl reiz ne! tur strada ļoti labi cilvēki! es aizgāju uz parrunam un macījos divas dienas!! un mani pieņema!!! un pat algu iedeva, pēc meneša!!! Ja jus esat tik stulbi ka nevarat noslēgt pat 1 līgumu tad sediet majas un skatieties televizoru!!! netērējiet savu un direktora laiku!!! Visu jums pašu labako!!!

D Darbinieks 31.07.2009

Anastasija, lai Jums veicas!
Nevaru apgalvot, ka visiem parējiem, kas tur strādāja, paveicās.

D Darbinieks 11.08.2010

Situācija ir stipri mainījusies, tie, kuri grib strādāt un pelnīt uzņēmumā strādā vēl joprojām! Tikai jāgrib zvanīt un piedāvāt. Viss atkarīgs no rezultāta. Un šīs 2 dienas pārbaudei ir domātas nevis, lai izmantotu cilvēkus, bet, lai pārbaudītu- cilvēks var darīt šādu darbu vai nē. Jo ne visi māk pārdot, ne visiem patīk runāt ar klientie pa telefonu.
Tie, kas nebaidās no darba- savu darbu dara! Un, Iveta! Kopā sākām strādāt, es šajā uzņēmumā strādāju joprojām, un ceru, ka stradāšu ilgi, jo ilgi. Nav jēgas no darbiniekiem, ja tie nenes peļnu. Nav jēga biznesam, ja nav mērķu un motivācijas!

Jaunie potenciālie darbinieki! Nebaidieties. Kolektīvs ir draudzīgs, darba apstākļu mūsdienīgi. Algu par skaistām acīm nemaksā, bet par padarīto darbu gan!

Uz tikšanos!

A A 06.10.2010

IZMANTO CILVĒKUS, Strādāju 2 DIENAS UN VIS PA GALAM -ČAU, RASMA!

darba meklētājs NETĒRĒ SAVU LAIKU!

B budzis 12.10.2010

Jāsmejas gan par vieniem, gan par otriem :)
Piedāvātais produkts ir suu, tāpēc jābrīnas, ka kādam to var iesmērēt.
Bet tie nelaimīgie darbinieki arī zināmi no pašu pieredzes, bez nepārtrauktas bikstīšanas ar koku i nekust ;)
Tā ka iesaku, ja neesi gatavs būt maita, kas nepārtraukti mācās virsū cilvēkiem ar pozitīvu atbildi 1% gadījumu, labāk šādā aģenta darbā pat nepiesakies!

K k 21.10.2010

Tādas pārbaudes dienas ir nelikumīgas!Nodarbināt cilvēku bez darba līguma ir pretlikumīgi.
Lai pārliecinātos vai cilvēks ir atbilstošs izvēlētajam darbam ir domāts pārbaudes laiks, kurš ir noteikts darba likumā - ne ilgāk par trim mēnešiem. Un tad šajos mēnešos var redzēt vai cilvēks ir spējīgs šādu darbu veikt. Ja cilvēks sevi nepierāda - viņu likumīgi var atlaist.
Es uzskatu, ja kādā darba vietā piedāvā pastrādāt kaut kādas pārbaudes dienas, pirms tam nenoslēdzot darba līgumu - vairāk kā skaidrs, ka nekā laba, galu galā, tur nebūs!

L lara 04.11.2010

Sveiki visi esošie, bijušie, potenciālie darbinieki un klienti ! man jāteic - PUBLISKS FUI!!! žēl, ka šiet neieskatījos agrāk, vienkārši zemē nomests laiks UN LĪDZEKĻI! mans iespaids un pārdomas ir šādas - tur strāda neporfesionāli, neskoloti nekompetenti darbinieki (meitenes) - vispār bez sapratnes, par to, ko dara! Nesprotot, ka ar to attieksmi un darba stilu, kas tur valda - neveido patstāvīgu un ilgu sadarbību- nedz ar klientiem, nedz darbiniekiem! Viņi mēģina "iesmērēt produktu vienai reizei", un vienīgais arguments ir it kā zemā cena! Tāda, kā muļķu ķeršana! neviens klients, kas seko līdzi statistikai un sava uzņēmuma attīstībai - otreiz uz to neparakstās, jo saprot, ka tam nav rezultāta ! Nēesiet NAIVI! Viņi dzīvo uz JŪSU rēķina! šim uzņēmumam neredzu nekādu nākotni! Es ticu, ka uzņēmumi varētu atrast daudz un dažādus veidus šīs naudas citai, daudz atbilstošākai pielietošanai!

Iesaku, MIĻIE - izvērtējiet savas prioritātes!

A aņka 04.11.2010

Absolūits atbalsts un piekrišana LARAS komentāram!!! Plus vēl nekopetenta un juridiski elementāras lietas nezinoša pārdošanas vadītāja!

K kelacka 01.04.2015

Strādāju tur 2 gadus. Tagad esmu devusies pelnītā atpūtā ar bērniņu.
Bet uzņēmums ir tiešām foršs. Meitenes savā starpā strādā, vadība ir Igaunijā. Harmonija, smiekli, motivējoša alga.
Man pēc 3 mēnešiem jau pielika pie pamatalgas.
Un uz pārbaudes laiku arī neiens tevi tā neņem - neatlaiž. Visas draudzīgas.

I Ieva Ose 17.02.2017

Laikā,kad bija jāizvēlas pieņemt darbu vai nē, biju pārdomu pilna. Iemesls - šī sūdzību burzma par kompāniju. Gribiet vai nē, bet vienmēr negatīva atsauksme izraisa bažas. Bailes kliedēju sarunas laikā ar darba devēju un darbu pieņēmu. NENOŽĒLOJU ne mirkli! Man patīk darba apstākļi, grūtības nesagādā darba pienākumu izpilde un centība sekmējas iepriecinošiem rezultātiem. Negācijas uz āru izgāzt spēj visi, bet nekur neatradīsiet Ēdenes dārzu - jāiegulda enerģija, darbs un centība, lai gūt labus rezultātus un lepotos ar sevi. Es strādāju SIA Efte Consult un esmu pilnībā apmierināta. Ir sāpīgi, ka šeit jālasa kompleksu pilnu cilvēku neadekvāti vārdi. Hey, Tu, vēliet nākt strādāt, bet baidies? Nebaidies, nāc!

I Ieva Ose 29.08.2018

+

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes