www.sudzibas.lv Sia Edan promedia internetpakalpojumi

Sia Edan promedia - internetpakalpojumi

Sia edan promedia nets visticamaak ir siraskin kantoris, , veeleejos atteikties no vinu pakalpojumiem, jo internetu vini patstaaviigi atsleedz, tad piesleedz zvanaas, ka neesmu maksaajis, pa vairaakiem meeneshiem, bet man visas kviitis ir, ka esmu regulaari maksaajis nodevu viniem dekoderu sekretaarei rokaas un iesniegumu, lai atsleedz netu.Tagad man zvanaas no paraadu piedzinas kompaanijas, ka esmu sia edan promedia 200ls paraadaa un neesmu arii viniem nodevis dekoderu.Neiesaku sleegt liigumu ar sia edan promedia!

R

Komentāri (3)

N neitraalaa 07.08.2009

Man gan personigi sis interneta sniedzejs no visiem zinamajiem liekas vislabakais, nekadu problemu nav ar vinjiem. Protams, nezinu ka butu, ja gribetu lauzt ligumu

V Vīlies klients 27.11.2009

No manis ar naudu izspieda! Par tīru gaisu! Latvijā tāds jēdziens kā "klientu serviss" vispār neeksistē! Krāpnieku banda!

V Vasja2804 19.04.2013

отстойная контора

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes