www.sudzibas.lv SIA Diāna Bistro Cafe Centrs Apkalpošana un produktu kvalitāte

SIA Diāna Bistro Cafe Centrs - Apkalpošana un produktu kvalitāte

Pasūtot ģimene sev pusdienas , apsēžas pie galda un sāk pusdienot . Pēc dažām minūtēm bērns atsakās ēst ??? Neizpratnē kālab ? Izrādās dikti vienkārši kartupeļi fri ir vienkārši pārdabisķi pāsālīti ,tad nu labi ēd salātus ..... Bet te nu atkal kas par vainu ??? Atkal dikti vienkāršs secinājums BURKĀNU SALĀTI AR ĶIPLOKIEM ir saskābuši ar ļoti nepatīkamu piesmaku. Kad tika aiznests atpaķaļ pie kasses un palūdzu vienkārši izņemt no tirdzniecības šo produktu ,pēc minūtes kassiere ar šiem salātiem pietēsa pie mūsu galdiņa un vissai nepatīkamā tonī un diezgan rupjā formā ..../ kastad šiem salātiem par vainu? Hm.... es vienkārši piedāvāju viņai pašai tos pagaršot tad , pēc kā man tika piedāvāti citi to vietā bet nu nē paldies jau esam pietiekami paēduši.... Diezgan pat man neizprotami kālab netika atgriesta nauda par bojātiem salātiem un kartupeļiem frī ???????? Bet nu labi lai nu paliek nabags jau nepalikšu par tiem pāris eiro. Turpmāk mana ģimene tur vairs neiegriezīsies, došu priekšroku viņu konkurentiem kur ar apkalpošanu un produkcijas kvalitāti ir daudz augstākā līmenī tas nu ir pavisam droši!Acīm redzot viņiem tur nav neviena kas būtu atbildīgs par produkcijas pagatavošanas kvalitāti un pasniegšanu kā arī kontroli kā tas vis tiek darīts un pasniegts ....Nav ... Diezgan žēl bet fakts .

D

Komentāri (4)

L lotta1212 18.11.2014

tur bieži tā notiek, arī gadījas...

E edgarins 19.11.2014

Ká var vienam cilvekam bút parsaliti Fri netaisa jau katram individuali.

S SuperLija1869 19.11.2014

Nu nezinu kas vieņa ģimenītei gadījies, esmu patstāvīgs klients, nav trapījies pārsālītu kartupeļu, vai saskābušu salātu!Varu pateik, ka vai nu jums kaut kas nav ritīgi ar garšas kārpiņām, vai nu galvu!Var jau būt ka vienkārši jums nepaveicās, žēl, jo tiešām ne ko sliktu nevaru pateikt par šo bistro, vienkārši jūs esat neveiksminieks!

O Olga Seremetova 19.11.2014

Полный бред...наша семья постоянные клиенты, , , и очень довольны обслуживанием и кухней !! Если в какой семье невоспитанные лети, , Причину нужно искать в семье, а не в обслуживающем персонале!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes