www.sudzibas.lv SIA DE MARGO DREAM LUX ALOE VERA

SIA DE MARGO - DREAM LUX ALOE VERA

Viss, kas saistīts ar adresi : Rīga, Apes 1A-2 un divām jaunām blondīnēm Margarita un Ieva ESIET ĻOTIUZMANĪGI (matracis DREAM LUX ALOE VERA). NOTIEK KRĀPNIECĪBA! Pēc preces noformēšanas viņas pazūd nojebkuriem sakariem un firma ir dibināta uz adresi, kur neviena nav.Toties SIA BEST līzings sūta e-pastus un atgādinājumus par kavētiem procentiem.

Komentāri (13)

A arija55cirule 19.08.2014

Man tieši TĀPAT!!!.
Jau 2ā dienā zvanīju, ka šis matracis nav man domāts.BET PATIESĪBĀ TĀ IR VISTĪRĀKĀ NAUDAS IZKRĀPŠANA PAR ZEMAS KVALITāTES PRECI!!!

Lūdzu atrakstiet -ja Jums tieši tāpat.
Gribu sniegt policijā!
Atsūtiet savus datus-email vai telefonu!!!
Ieva

T Terijs 21.08.2014

Piekrītu, SIA "De margo" ir krāpniecība, sākumā pasaka, ka varēs matraci atgriest mēneša laikā, pēc tam nav sakaru. Bet pašas vainīgas, vajadzēja 14 dienu laikā lauzt kreditēšanas līgumu.

Z ziedonis lau 25.08.2014

Vajadzētu visiem apkrāptajiem apvienoties prasībās pret sia DE MARGO . Mans tālrunis ir 26171236.

Z ziedonis lau 25.08.2014

Vai tiešām neviens nezin kur ir sia "De Margo" faktiskā adrese ? No gaisa tie matrači taču nekrīt ! Es pat biju aizvedis to matraci uz Apes ielu 1a - 2 . tur tādas firmas nebija, tur pat sazvaniju viņu un tad nu noklausijos tādu lamāšanos !Un vai neviens nezin kur atrodas Margarita Salahutdinova ? Gribētos viņai acīs paskatīties !

E eida 25.08.2014

Sveiki! Esmu arī upuris! Zinu tikkai to ka rīt jāskatās beztabu un tad jau viss tik noskaidrots, ko mums iesākt! Neesmu maksājis ne santīma, bet draudu vēstuli esmu saņēmis!

zirgs_kamene 27.08.2014

NILMISTABOJ

B Bocmanis 27.08.2014

Vienkārši jābrīnās, kur skatās visas mūsu valsts "uzraugošās" iestādes- tik daudz cilvēku apkrāpti un ar viltu izmānīts paraksts uz milzīga kredīta līgumu par s--a matraci, visi to zin (patērētāju tiesību aizsardzības centrs, uzņēmumu reģistrs, VID, nu jau arī TV un policija), bet- neko nevar (vai negrib) iesākt. TV ir vienīgie, kas mēģina kaut ko risināt. Fiktīva firma ar noziedzīgu kredītkompāniju roku rokā čakarē cilvēkus- manuprāt ļoti pilnīga mūsu ierēdniecisko organizāciju vizītkarte.

Es arī iekritu lamatās, bet nedomāju sēdēt rokas klēpī salikusi. Labāk samaksāšu juristam un apgriezīšu neliešiem sprandus, nekā maksāšu 2 gadus tādu kredītu!

Alberts

A AndrejsM 07.09.2014

Arī ir "kredītsaistības" ar šo jauko firmu. Atšķirībā no Jums man bij piespēlējis so jauko brīnumu kāds džentelmenis kuram vārds bij sācies uz "A" (Aigars vai tamlidzigi). Vēl man līgums sastādīts no 04.06.2014 un nesen, 19.08 bija atnākusi pretenzija ar 15 dienu termiņu pirms Creditreformas. Arī vērsos gan ptac gan policijā, bet sapratu kad tas ir bezjēgā. Tur neviens neko nedarīs, tas ir 100 punkti. Biju sūtījis vēstules un dabūjis atpakaļnosūtījumā. Tā kā ja kādam rodas kaut-kāda informācija, ko var darīt ar šiem "fiktīvistiem", padodiet lūdzu ziņu. Jo 660 EUR par šo nevajadzīgo matraci ir drusciņ par traku.

P.S. Vispār varētu arī tādu kā tikšanos varbūt organizēt ar dokumentācijām visām un tām vēstulēm ko esam saņēmuši. Pa lielam nezinu kā citiem bet man liekas kad tajā Alūksnē, līzinga kompānijā, arī sēž tās Ievas un Margaritas utt. un krāpj cilvēkus. Un ēc tam pašas arī izsūta tās pretenzijas.

A AndrejsM 07.09.2014

Aizmirsu tel atstāt. 27139322 Andrejs.

P parsla111 12.09.2014

Sweiki.Ari man matracis neizsainots stav sturi un liguma esmu sanemusi "ALOE VERA WELLNESS" matraci, bet patiesiba tas ir cehu matracis "WEEKEND PLUS" kura vertiba ir 110 euro.bet liguma no manis pieprasa 817 euro.Biju aizbraukusi uz Apes ielu un tur ir tikai daudzdzivoklu nams kura dzivo pensjonaari.:D
Zvaniju uz "Best lizing" un sapratu ka "De margo" un "best lizing" ir viena un taa pati persona.
Tadam tik linca tiesu., jo valsts iestades izradas ir bezpecigas pret sadam darbibam.
Kaa rikoties?Ja zinat zvanat.
Mans nr.28779685 Parsla

A alberts_kivite 24.09.2014

Cilvēki mīļie! Nu kāpēc vainot citus, ja paši esat parakstījuši KREDITĒŠANAS līgumu? :D kur jums prātiņš tajā momentā bija? :D
Margaritai ir vien 18 gadi un tā bija padstava margaritai. Es zinu kur viņa ir un esmu ar viņu par to runājis, jo pašam ir tāda lieta bijusi. Margarita ar Ievu nav gribējušas apkrāpt kādu. Ja vēlaties pa labam atdot preci, jaatrod tie cilvēki kuri ir uztaisijuši padstavu tā kā to izdarīju es. Viņus ''pakratot'' visu naudu atgriež.

Z zanitedacu 17.02.2016

LŪK KURI IR TIE ĪSTIE VAROŅI,KURI IZMANTOJA IZDEVĪBU UN VILTOJA MARGARITAS PARAKSTU ZĪMOGA VEIDĀ!!! PALASIET!!! - OTO ŠLEIERS, KASPARS ERELIS

http://www.la.lv/matracu-bizness-uz-menesi/

http://www.sudzibas.lv/oto-sleiers-uzmet-klientus-c29459

A Anna Kosh 02.06.2017

http://skaties.lv/beztabu/nejedzibas/tin-ap-pirkstu-finansu-grutibas-nonakusus-cilvekus-juristu-kantoris-kuram-jamet-ar-likumu/#related

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes