www.sudzibas.lv sia Darts auto stiklu tonēšana

sia Darts - auto stiklu tonēšana

NekvalitatĪvi veica auto stiklu tonēšanu. 3st. pēc tonēšanas uz aizmugurējā stikla parādījās svītras. Ēnā svītras ir tumšas, tumšākas par tonējamo toni, bet uspīdot saulei svītras paliek gaiši pelēkas. No sākuma teica, ka jāpagaida pāris nedēļas, izzūšot un svītras pazudīšot. Nu jau trīs nedēļas pagājušas, nekas nav pazudis. Tagad pie vainas essot stikla izliekums. Tik izliektu stiklu labāk nevarot notonēt(vw sharan). Esmu redzējis šādu modeļa auto ar kvalitatīvi notonētiem stikliem. Gan ar melnām, gan ar spoguļplēvēm.

E

Komentāri (1)

O Oksana 14.12.2011

Cien. Edžus! . Ja Jūs rakstāt sūdzību uz firmu, uzradiet precīzi firmas nosaukumu, jo SIA "DARTS" nav nekādas attieksmes ar firmu, kura atrodas Kr.Barona ielā 54/58!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes