www.sudzibas.lv CreditReform 15ls par parādpiedziņu

SIA Creditreform - 15ls par parādpiedziņu

vienā jaukā dienā zvana telefons, zvana no kredītreforma un saka, jums ir nenomaksāts parāds tele2 28ls apmērā, 13ls ir nesamaksātais rēkins un 15ls par parādpiedziņu. nūū tas tā tīri normāli, ka nav nekāds brīdinājums bijis nekā, uzreiz uzmet 15ls par 1 zvanu, laba navarka, es pie šiem griezos raxtiski un protams nekādas atbildes nebij, protams, viņiem nesamaksāju, bet tele2 gan, bet esmu pārliecināts, ka jau esmu ielikts melnajā saraxtā

I

Komentāri (14)

K Ketrina 06.08.2009

100 %

B Baņkieris 06.08.2009

Pirmkārt-soda procenti un visādi uzrēķini nedrīkst būt lielāki par pamatparādu!
Otrkārt- pareizi darījāt, ka nemaksājāt Creditreformam, bet gan tiešajam parādniekam.
Treškārt-par melniem sarakstiem sevišķi satraukties nevajag, jo reāla parāda jums nav un ja šī firma jūs ir ielikusi šajā sarakstā, tad jūs varat griezties tiesā ar prasību lai jūs svītro no šī saraksta un vēl morālo kaitējumu varat pieprasīt!
Ceturtkārt- oficiāla datu bāze ir tikai Latvijas bankai, nevis šādām firmām!
Piektkārt-ja Creditreform jūs turpina "bombardēt" par nenomaksātiem parādiem, tad aizsūtiet viņiem kvīts kopiju, ka parāds ir dzēsts un pasakiet viņiem, ja viņi turpinās jūs traucēt, tad jūs griezīsaties tiesā! Domāju, ka tā arī būs pēdejā saruna ar šo firmu par šo it kā parādu, zinu to no personīgās pieredzes!

K Kriminālpolicists 06.08.2009

Tāpat kā Paus Konsults šiesākuši uzdarboties. Nošpikojuši laikam. Kā var iekasēt 15 Ls par zvanu?

K Koks 07.08.2009

Pirmkārt-soda procenti un visādi uzrēķini nedrīkst būt lielāki par pamatparādu!

Man šī lieta arī ir aktuāla, tapēc gribētos redzēt, kurā likumā tas ir noteikts, lai var parādīt cilvēkiem ta teikt drukātā veidā.

B Baņkieris 09.08.2009

Ieejiet http://www.ptac.gov.lv/page/234
Man diemžēl tagad nav laika meklēt!
ir vēl www.likumi.lv

I Ilze 17.08.2009

KO tad tu domāji, ka nemaksāsi un, ka kāds ar to samierināsies? Nevienam nav laika ķēpāties ar nemaksātājiem, tāpēc arī noalgo creditreform, kas sadzen rokā + piestāda soda %!
Būtu kaunējies, ka neesi samaksājis, nevis brēc vēl te kaut ko!

L Lara 17.08.2009

Labi, ka ne Paus kantoris zvanīja. No PausKonsults rīkļurāvējiem būtu bijis vairāk, jo vi;ņi savus darbiniekus nežēlo. Ja nevar piedzīt 10 000 Ls mēnesī, darbinieku vnk atlaiž no darba un meklē citus. Tā ir paus Konsultā.

š šeherezade 18.08.2009

Interesanti, ar kādiem līdzekļiem piedzinējfirmas piedzen naudu no parādniekiem???Vai ieved mežā un pakarina ar kājām kokā????Gribētos dzirdēt citu pieredzi, jo ir dzirdēti šaušaligi nostāsti, kam nu īsti negribētos ticēt...:((((

M Milda 21.09.2009

Diemžēl mūsu likumdošana ir NOŽĒLOJAMA!!Nekur nav minēts cik var kāst no cilvēka naudu par to, ka tev atsūta vienu brīdinājuma vēstuli.Katrs piedzinēju kantoris uzstāda savu maksu un dara ko grib!Bet es arī tāpat pretī-pieklājīgi atbildu, ka esmu informēta par savu parādu un, ka man PARĀDU PIEDZIŅAS PAKALPOJUMI NAV VAJADZĪGI un punkts!!!Es atbildu, ka maksāju kompānijai kam esmu palikusi parādā un miers, a, nafig man vajag iesaistīt kaut kādus ādas rāvējus no Pausa vai no Creditreforma????Nafig..man makulatūras mājās pietiek un telefona sarunas arī nealkstu!

E es_se 21.09.2009

Melnajā sarakstā, Ilgvar, nevar ielikt bez tiesas sprieduma. Ja tiesa vēl nav bijusi, tad pagaidām vēl tu esi balts...

K Krista 22.09.2009

Es_se: No kura lika melnajā sarakstā nevar ielikt bez tiesas sprieduma..?? Tādu brīnumu pirmo reizi dzirdu :D Katrā ziņā uzjautrināji.. :D

T Tarmizi 03.01.2010

Krista, kur ir rakstīts, ka melnajā sarakstā nevar ievietot bez tiesas sprieduma? Cik patiesa ir šī informācija?

N Naudiņš 31.07.2010

Diemžēl visas Latvijā esošās parādpiedzinēju firmas noklusē vienu lietu!

PARĀDPIEDZINĒJAM PAR PARĀDA ATGŪŠANU SAMAKSĀJIS IR KREDITORS, KURŠ PASŪTA ŠO PAKALPOJUMU UN PARĀDPIEDZINĒJAM NO PARĀDNIEKA NAV TIESĪBU PIEDZĪT VAIRĀK KĀ PAMATPARĀDU UN KAVĒJUMA PROCENTUS!

P.S. Kreditors nosakot kavējuma procentus jau ir ierēķinājis šajos procentos varbūtēju maksu parādpiedzinējam!

D Dob 21.06.2011

hi! man tāds pats gadījums: 10 ls tele2 savlaicīgi nesamaksāju, zvana no credit.. : 25 ls, :))
es neko nemaksašu, tikai tele2 parādu samaksāju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes