www.sudzibas.lv SIA Cietkoks iespējams apkrāps

SIA Cietkoks - iespējams apkrāps

SIA Cietkoks iepērk apaļkokus par kuriem visticamāk nenorēķināsies.

Uzņēmums pieder, kuri ir īpašnieki arī SIA Ergostatus. SIA Ergostatus īpašnieki un ir saistīti ar liela apjoma krāpšanas gadījumu, kad piesolot veikt būvdarbus izkrāpa vairāk kā 15tūksotšus latu. Šobrīd pret viņiem ir ierosināts kriminālprocess un lieta nodota tiesai. Ar kompānijas īpašniekiem ir saistītas vairākas bankrotējušas kompānijas (SIA Ponteks, HC.COLEMONT), kuras visas ir parādā naudu. Sadarbojoties ar SIA Cietkoks jums pastāv ļoti liela iespēja, ka jums nesamaksās.

Detaļas par SIA Ergostatus: http://www.sudzibas.lv/sia-ergostatus-c24594.html

K

Komentāri (16)

G Guntars12898 19.10.2013

strādāju SIA Cietkoks jau gadu, kopš firmā ir nomainījies darba vadītājs. esmu piedzīvojis firmas atdzimšanu un pats savām acīm redzu kā minētā firma veiksmīgi attīstās. Kā arī varu pateikt, ka par visiem šogad pirktajiem kokiem visi piegādātāji samaksu ir saņēmuši! Tāpat arī visi tur strādājošie darbinieki laicīgi, bez kavējumiem ir saņēmuši nopelnīto darba algu. AR CIEŅU Guntars Rumjancevs. tel.nr 29848666

K kokvedējs 29.10.2013

sadarbojos ar šo firmu no gada sākuma. Godīgi manā klātbūtnē uzmērīja katru baļķi, un nauda par kokiem vienmēr otrajā dienā ir bijusi kontā. Bija pat gadījums, kad ļoti bija nepieciešama nauda un vienojāmies par avansa norēķinu. No šā gada februāra, kad sāku vest Cietkokam ar finansēm nav bijušas problēmās. Neesmu arī dzirdējis ka kādam kaut kas būtu nesamaksāts. Ļautiņi šajā kantorī ir ļoti toleranti un pretimnākoši. Paldies.

V Veveri 19.11.2013

Es arī esmu vedis Cietkokam baļķus un līdz šim nekādas problēmas par laimi nav bijušas. Kaut gan esmu nodevis tikai pie tūlītējas samaksas. Šodien saņēmu nepatīkamu paziņojumu no VIDa. Viņi man prasa uzrādīt un sniegt ziņas par visiem pēdējo divu gadu maksājumiem, kurus esmu saņēmis no Cietkoka. Ir jāuzrāda līguma kopija un izziņa no bankas par maksājumiem par ko un cik ir maksāts. Īsti nevaru saprast par kuru viņi interesējas par mani vai Cietkoku. No manas puses viss ir bijis itkā pa tīro. Kāds var pateikt vai ir iespējams, ka dēļ kaut kādām Cietkoka rēķinu kārtošanām VIDs sāk pārbaudīt arī mani? Kāds vēl ir saņēmis līdzīgu paziņojumu? Man taču nevarētu prasīt kaut ko vēl maksāt? Ar cieņu, Mairis.

V Veveri 19.11.2013

Vēl gribēju prasīt vai ir iespējams, ka uzņēmums ir sniedzis ziņas, ka nopircis no manis vairāk kokus nekā ir patiesībā?

G grobina 24.01.2014

Lūdzu, uzmanieties no jebkādas sadarbības .
Šis cilvēks nodarbojas ar izspiešanu un šantāžu. Šobrīd pret viņu ir ierosināta krimināllieta.

A aldisk 16.09.2016

Šī ieraksta informācija ir nepatiesa un par tās izplatīšanu tika uzsākts kriminālprocess lai atrastu tās autoru. Policijas izmeklēšana noskaidrojusi, ka apmelojošo informāciju ir ievietojis Viesturs Vārpiņš no SIA I.C.E. Consulting IP adreses. Vārpiņš ir uzņēmuma īpašnieks un vadītājs, kā arī ciešs Aigara Blumfelda biznesa partneris.

Tāpat ir panākta SIA Metālbūvnieks maksātnespēja un šobrīd viņu parādsaistības ir gandrīz 500 000€. Liela daļa no parādsaistībām radušās būvējot objektu ar kuru ļoti cieša saistība ir arī Viesturam Vārpiņam.

K krapnieki 27.01.2014

Paldies par brīdinājumu! Ņemsim vērā.

Informācijas precizēšanai:

AIGARS BLUMFELDS un viņa kolēģi (minēti sūdzībā par Ergostatus) no Sia Ergostatus savu parādsaistību (vairāku uzņēmumu maksātnespēja, alimentu piedziņas utt) dzēšanai veica vairākas krāpnieciskas darbības. Tā rezultātā naudu zaudēja arī A.Ķibēns. A.Ķibēns savu likumisko tiesību nodrošināšanai vērsās Valsts Policijā, VID un tiesā lai atgūtu zaudēto naudu. A.Blumfelda nelikumīgās darbības (krāpšanas organizēšana, dokumentu viltošana, izvairīšanās no nodokļu nomaksas) ir apliecinājušas minētās iestādes un šobrīd turpinās tiesvedība un izmeklēšana.

Neiedziļinoties detaļās par to kā tiek slēptas uzņēmuma īpašumtiesības un saistība ar Sia Ergostatusu gribu minēt, ka A.Blumfelds ir oficāla SIA Cietkoks amatpersnona un Didzis Cielēns ir īpašnieks gan Sia Cietkoks, gan Sia Ergostatus, kas ir tieši iesaistīti minētajā krāpšanā.

Noteikti pārbaudiet cilvēkus un firmas ar kuriem uzsāciet sadarbību! Lai Jums nekad nav jāstrādā ar Aigaru Blumfeldu un ar viņu saistītajiem uzņēmumiem!

A autodakters 16.04.2014

Strādāju SIA ''Cietkoks" jau otro gadu, un pa šo laiku neesmu pats apkrāpts, kā arī neesmu redzējis vai dzirdējis kādu citu krāpšanas gadijumu.
Firma pamazām attīstas un nodarbina arvien vairāk cilvēku, algas sanemam laikā un arī avanss netiek liegts, ja nepieciešams.
Ar to vēlos pateikt ka domāju ka šī ir plika neslavas celšana. . .
Ojars A.

A Andžaijs 04.12.2014

nez kas tur notiek bet stradnieki tur strada es lasot so te visu saku pardomat vai iet stradat saja virma ceru ka vel kāds te ko ieliks lai varu izlemt vai staties darba vai ne

S snowflake16 08.02.2015

nezin kāpēc tad gandrīz katru menesi tur mainas darbinieki? ja jau tik loti slave sho firmu tad kpc stradnieki iet prom? Esmu dzirdejusi ka algu ar sanemot mazaku neka solits.

Q qawsedrf 08.02.2015

Es nokaveju darbu vienu stundu Ainars man lika rakstit paskaidrojumu es usrakstiju un pec tam vins man solija pa galvu dot un izrava no rokam telefonu un iemeta miskaste un mani parnema dusmas, ka vins ta izdarija un pectam mani atlaida no darba ta ir sudziba par Ainaru.. Vini ari tur lamajas uz stradniekiemar rupjiem lamu vardiem... Avans reizem kavejas un alga netiek izmaksata uzreiz visa visiem stradniekiem no 450 eiro izpelnitu algu velk 120 eiro nodokli..taka stradnieki nokave, tad viniem blauj virsu a taka vini pasi tie brigadieri nokave neka nau ne paskaidrojums jaraksta nekas cits.. Un taka Ivo, Ainars un Uldis sez ofisa neko ipasu nedara sanem algu 1500 par to, ka sez ofisa pie datora un skatas masinas un majas interneta ko varetu pec tam iegadaties ..Tad kad ir uzzinajusi ka brauc Ojars, tad iet kautko darit! Es Ojara vieta ieliktu kameru ofisa laj redz ka vini strada ...sezot ofisa ... Uz .. pasu vienosanos liguma rakstits kad maksa 2, 40 h bet sanem tik 2 eiro h .. Citi stradnieki kas staiga un neko nedara sanem vairak algu neka tie kas strada. Ka tas var but vini tur skiro stradniekus ..

Q qawsedrf 04.03.2015

super

A annonym5 21.07.2015

Izdomās jebko, lai tik pēc aiziešanas saņemtu mazāk kā paredzēts

O Ojars 19.04.2016

Sola pasaku zemes virsū, bet patiesībā maksā mazāk kā solīts, jāstrādā garas stundas (oficiāli 8). Darbs smags. Apstākļi zem vidējā.
Algas maksā aploksnē, oficiāli minimālā.
Kad iet prom tad pēdējo aplokšņu algu nesamaksā. Kur skatās ieņēmumu dienests!?

S Stradnieks 22.08.2016

Ta iestāde kura pastav Valdeķos ir vienkarši pretīga. Nekad nevienam tur neiesaku doties. Sola sola un velreiz sola ka alga bus lielaka un lielaka, bet nee neka nemainas. Dzīvnieku patversmei tai vietā vajadzēja but! Sūda bedre gatava! strada tur tikai vecie vietējie jo nau variantu citu. Jaunie tur nāk un iet. Augšejie komentāri kas tur rakstiti ir PLIKA SUŅA MURGI!

A autodakters 09.11.2016

Kā strādā tā maksā, kā maksā tā strādā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes