www.sudzibas.lv Inter Kz Sia Dzīvokļu īre Lāču ielā 5

Inter Kz Sia - Dzīvokļu īre Lāču ielā 5

Augusta sākumā ar draugu sameklējām dzīvokli īrei Lāču ielā 5. Pati biju atvaļinājumā ārpus Latvijas, tāpēc draugs tikās ar Aneti Cīruli, kura izrādīja dzīvokli un iedeva līgumu. Līgums bija sastādīts ar TIK daudz neprecizitātēm, rupjām kļūdām un jautājumiem. Nerunājot par gramatikas kļūdām un faktu, ka vairāki līguma punkti pārklājās. Es nosēdēju 3 stundas savā atvaļinājumā, lai labotu šo līgumu. Kad tas bija gatavs, draugs nosūtīja Anetei Cīrulei. Viņa atbildēja, ka visi ieteikumi un labojumi ir pieņemami un ka divu dienu laikā mums dos ziņu, jo tad līgums būs pilnībā gatavs parakstīšanai. Pagāja divas dienas, taču ziņas nebija. Zvanījām un rakstījām, taču tikām ignorēti 4,5,6,7 dienas... Nu jau 3 nedēļas. Ja būtu parakstījuši līgumu, tad 430 eiro vietā, kas bija īre mēs būtu maksājuši 650 eiro, piemēram atmaksājot VISU NĪN, kas būtu jāveic nama īpašniekam.Firmas nosaukums ir SIA "INTER KZ", meitene, kura tikās ar draugu Anete Cīrule un līgums bija rakstīts Tatjanas Sokolovas un A. Švečihina vārdā.LŪDZU, mīļie cilvēki... Lasiet īres (un ne tikai īres) līgumus ĻOTI uzmanīgi. Ja kaut ko nesaprotat, tad palūdzat, lai kāds jurists paskaidro. Paši mēs esam jaunieši, tāpēc mierīgi varējām parakstīt šo līgumu, taču, paldies Dievam, bija tik daudz prāta, lai iedotu šo līgumu izlasīt tētim, kurš ir kompetents šajos jautājumos. Lai veiksmīga diena godīgajiem cilvēkiem!Paula

P

Komentāri (4)

P PDM 04.09.2015

e-pasts [slēpt]@gmail.com

M maarcis1304 22.09.2015

Labvakar, vai Jūs varat pastāstīt nedaudz sīkāk par to, kas notika? Kpc īsti viņa nedeva nekādu ziņu atpakaļ? Mēs tgd ar draugu domājam tajā pašā mājā īrēt dzīvokli un tikko saņēmām līgumu no Anetes, kas mums ir nepazīstama persona jo iepriekš visu kārtojām caur mākleri.

Likumsargs 24.09.2017

Iāpēc, ka īres līgums ir sastādīts ļoti nekorekti! Kaut vai punkts par īres maksu. Īres maksā var iekļaut visus izdevumus, kas rodas izīrētājam (NĪN domājamā daļa par konkrētu mēnesi, apsaimniekošanas izdevumi), bet šajos līgumos tas viss ir uzrādīts atsevišķi un īres maksas vietā jūs vēl maksātu arī visus tos izdevumus, kas ir jāsedz dzīvokļa īpašniekam, nevis īrniekam!

A angarada1805 28.11.2017

Tad Jūs beigās noslēdzāt līgumu, vai nē ? Vai apsaimniekotājs ņēma vērā Jūsu ieteikumus attiecībā uz līgumu?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes