SIA BMG NORD - krapnieki

SIA BMG NORD ir viens no buvgigantu SKONTO apaksniekiem Ogres pilsetas Meza tehnikuma objekta,minetais SIABMG NORD nepilda saistibas attieciba pret darba pienemtajiem darbiniekiem,tiek kavetas darba samaksa,tadejadi biezi mainas darba kolektivs,Ja kads velas stradat pa brivu,laipni tur gaiditi,sludinajumos ir izvietoti mineta SIA darba vaditaja Kaspara t-29102002 ka ari Jura t-2883481 telefoni biezi ievietoti vinu sludinajumi SS.lv portala,ari patreiz mekle kartejos upurus

R

Komentāri (5)

D Didzis 23.02.2015

Arī es cietu no viņu krāpnieciskās darbības un vēl vairāki cilvēki pirms manis un tas saraksts papildināsies, jo tur uz vietas vēl ir daudz apkrāpjamo. Ir ievietots kārtējais darba sludinājums lai piesaistītu vēl papildus bezmaksas darbaspēku. Nav ko raustīties bet par šādiem gadījumiem jāziņo attiecīgajām instancēm un šādi darboņi tiks iznīdēti.

L locoman 24.02.2015

Šādi izskatā šie pārstāvji!!!

L locoman 24.02.2015

Šādi izskatā otrs no šīs pašas kompānijas!!!

B BMG NORD 24.02.2015

Ja kādam ir kādas pretenzijas viņi ir laipni lūgti šajā attiecīgajā objektā un pieņemt no jums sūdzības sakarā ar šo radušos situāciju kura ir uzskatāma par nepamatotu. No šī objekta neviens darbinieks nav aizgājis nesaņemot savu atalgojumu un to var apliecināt Sia "Bmg Nord" vadība.
RODZER un PERDELI tas attiecas tieši uz jums, ja esat savu darbu paveikuši attiecīgi pēc darba kontroles prasībām tātad problēmu šeit nav un nevar būt.

Ar cieņu SIA "BMG NORD" vadība.

R rodzers77 24.02.2015

Visu cienu SIA BMG NORD vadibai par viesmilibu, viniem jau bez objekta cilvekus vairak nau kur uznemt, jo viniem ofiss ka tads nepastav, kaut gan jurigiska adrese SIA BMG NORD ir Maskavas iela 43 K2 tadas adreses vienkarsi nepastav ievietojot foto zina vadiba kurus apkrapusi, sis saraksts varetu but garaks, laikam nav saglabajusi parejo apkrapto foto, seit neievieto krapnieku firmu nosaukumus, lai kavetu laiku, bet, lai pasargatu citus neiekulties sada veida situacija, iestajoties darba SIA BMG NORD iesaku parbaudit darba ligumus, lai tie atbilstu likuma paredzetajam prasibam un jus ka darbinieki butu pieteikti VID ka nodoklu maksataji, bez tam iesaku parunat ar objekta esosajiem stradniekiem, kuri lielums strada neilgu laiku minetaja SIA, liek aizdomaties, vai tik godigam SIA BMG NORD nau izveidojusies ilgstosa sadarbiba ar stradajosajiem, ja reiz viss ir kartiba

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes