www.sudzibas.lv Dr. Beinerts Beinerta klīnika

SIA Beinerta klīnika - Beinerta klīnika

Tas nav normāli, ja Tu maksā nenormālu naudu par vet pakalpojumiem, bet attieksme nekāda!!Vislaik manu mājdzīvnieku ārstēja "PATS" Beinerts, neviens neko neteica, ka kas traģisks varētu notikt!Izrakstīja no klīnikas, itkā jau viss ok esot, tad pēkšņi atkal paliek ļoti slikti, ieliekam atkal klīnikā!!!Ārsti saka, ka tikai profilaktiskai novērošanai!Tad mēs zvanam, lai apvaicātos, kā iet mūsu dzīvniekam...un svešas sievietes balss...VĒSĀ tonī pasaka, ka dzīvnieks naktī miris!!! :(

Lieki piebilst, ka viņi pat nepapūlējās piezvanīt un pateikt!Ierodoties klīnikā, jau pilnīgi svešs ārsts sāk stāstīt, cik ļoti slikti ir bijis mūsu kaķītim!!!Sasodīts...vismaz varēja netēlot, ka kautko zin par kaķi...izlasījusi tikai kartīti, jau visu zin par visām komplikācijām...Un vēl...kaķīti ielikuši maisā...labi, ka bijām paņēmuši līdzi kastīti kurā ielikt..Kā arī man nesaprotamu iemeslū dēļ, mūsu kaķītim bija noņemta kakla siksna, pie kuras bija skaists breloks ar gravējumu... :( Skumji...Bet nekad, nevienam, nekādos apstākļos neiesaku Jāņa Beinerta klīniku!

A

Komentāri (13)

I Igors 11.06.2009

Beinerta klīnikā attieksme tiešām šausmīga!Tiešām arī es nevienam neiesaku, savu mīluli turp nest, ja protams vēlaties, lai viņu izārstē...Uzticieties citiem ārstiem Rīgā...Ar līkumu šai vietai!

A Alina 11.06.2009

Nu nezinu gan, kad manu suni stipri sakoda, ka ādas gabals vienkārši karājās ;( Griezos "labajā" dzivnienieku draugs klīnikā man tur attieca un lika ar manu pusdzīvu suni meklēt citu klīniku. Toties Dr. Bernards piekrita ārstēt suni un sašut visas suņa brūces.

K Kristīne 09.01.2010

Nav taisnība! Mani kaķi un suns jau gadiem pie Beinerta un arī viņa koleģiem ārstēti un potēti, gan vienkāršākas procedūras, gan sterilizācijas un audzēju operācijas. Nekad nav bijusi slikta attieksme vai kļūdas ārstēšanā.
Cita lieta, ja jūs tracina, ka rindā reizēm jāpasēž vai pasaka tieši acīs kopšanas kļūdas, tas kādam varētu izsaukt vēlmi kašķēties.

E Evija 24.03.2010

Absolūti meli par to, ka dr.J.Beinerta klīnikā ir šausmīga attieksme .
Esam dr. J.Beinerta un dr. Ingusa pacienti jau vairāku gadu garumā un noteikti zinām to, ka profesionālākus, saprotošākus un iejūtīgākus dakterīšus nekur citur mēs saviem mīluļiem nemaz neatrastu. Jebkurā diennakts laikā mums nav bijušas problēmas saņemt palīdzību mūsu ģimenes mīluļiem Ņufaundlendam Espresso un Trusim Melnim. Paldies visam klīnikas atsaucīgajam un augsti profesionalajam kolektīvam! Lai viņiem viss izdodas!!!

B BM 24.03.2010

Beinerts pats tagad ir slimnīcā, pat tiek aicināti asins donori. Dots devējam atdodas! Ceru, ka savā komā viņš tiksies ar visiem saviem nogalinātiem pacientiem un paskatīsies viņu acīs!!!

E Elza 21.05.2010

Beinerts pats tagad ir slimnīcā, pat tiek aicināti asins donori. Dots devējam atdodas! Ceru, ka savā komā viņš tiksies ar visiem saviem nogalinātiem pacientiem un paskatīsies viņu acīs!!!

Komentēja: Edžus 24-03-2010 [nosūtīt e-pastu]


TĀ GAN NEVAJAG RUNĀT !!!
Nevajag vēlēt citam sliktu, pašam var atgriezties. Zinu, izklausās muļķīgi, bet .. šādi teksti ir vnk, briesmīgi.

F Fiļa 14.07.2010

Nepiekrītu visiem tiem kas saka, ka attieksme un profesionalitāte ir briesmīga. Mšu ģiemenes mīliļiem nekad netika atteikts palīdzībā, kā arī tika palīdzēts jau bezcerīgos gadījumos. Taču laikam ir bezjēdzīgi pārliecināt tos cilvēkus kuri paši pārliecināti tikai un vienīgi par savu viedokli. No savas puses varu ieteikt ar līkumu apiet klīniku Kavets...

A Alise 15.11.2010

njaaa...man arii tgd izvele prieksaa vest suniiti pie beinerta uz zobu tiriisanu (kurai nepieciesams veikt anesteziju) vai tomer veersties, kur citur. Itkaa jau diezgan ilgi izmantoju dr Beinerta pakalpojumus un pagaidam suudzeties nebutu par ko. Parejais klinikas personals gan man nepatika. Ir tur tada pavecaka kundziite (ari arste), attieksme vispar nekada, pietam vel uzstadija nepareizu diagnozi...

L Laura 27.12.2010

es nesen aizvedu savu suni uz kliniku. man jau ienākot klinikas telpasmetas nelabi preti nāk šmigaini dakteri, viņiem stāvēt blakus tas ir neiespējami, tā smird ar alhaholu, ka pilnig, gribās mukt prom no klinikas

A armands 14.01.2011

Лечил в этой клинике шиншиллу, за год было 3 визита, ничего плохого сказать не могу. Вполне приличное обслуживание, вежливый персонал.

A agnesel 07.10.2012

Palies, paldies un vēlreiz paldies visam personālam un īpašs paldies dr.Beinertam!!!
Tas ir mazākais, ko varam pateikt, ne vienu sliktu vārdu neatrast...
Personāls vienkārši super, ja dienā pazvanīju reizes sešas un nevienā bridī nejutu, ka kādam ar to traucētu!!!Viss, kā mans mīlulis jūtas tika smalki izstāstīts un paskaidrots!!!
Tie, kas tiešām mīl savus dzīvnieciņus un arī ir gatavi PAŠI par viņiem cīnīties, nekādu problēmu šajā klīnikā!!!Viss ir kārtībā!
Pacietību un izturību vēlreiz superīgajam personālam!!!
Ar cieņu, pacients un viņa saimnieki no Talsu puses!!!

M Miera Balodis 16.11.2018
Labojušies

Agrāk biju stipri nemierā ar Dr Beinertu un viņa klīniku, pat sūdzību rakstīju, tagad viss mainījies.
Nebiju bijis pie Dr Beinerta kādu gadu, vai divus, vajadzības spiests iebraucu. Viss pārtaisīts, viss pa jaunam, tīrs, skaisti, plaši, jau tāpat bija laikam lielākā klīnika Rīgā, tagad vispār reāli pa smuko viss. Arī dakteri lielākā daļa nomainījušies, prātīgi tādi, puiši galvenokārt, vecais Beinerts pats arī vēl strādā, bet bija žēl 20 Eiro par vizīti pie paša Beinerta, samaksāju 12 un tiku pie ļoti prātīga, Dr Abu Gasankanovs. Prieks skatīties, kās strādā, visu akurāti, secīgi, visu izskaidroja, parādīja, ierādīja, kā mājās šprices taisīt. Pat nebūs vairs atkārtoti jāiet, vienīgi vakcinēties, a vakcinācijai viņiem šomēness tikai 13 eiro lielā pote.
Secinājums - ir labojušies, visiem iesaku!
Nezinu tagad, kā veco sūdzību izdzēst? varbūt kāds zin, kā?

T test123 16.11.2018

Maucam vaļā baigos nažus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes